patlama ihtimali çok yüksek videom

• Kullanıcı bkrknuk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

bkrknuk

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar elimde patlama ihtimali çok yüksek bi video vardı geçekten dünyanın en tanınmış insanlrından birinin videosu ve güncel bi video ,attım bi kanalıma bu videoyu kanalımın yaklaşık 250 abonesi var 5 saat oldu 10 izlenim 2 beğeni aldı daha neden patlamıyor bu video, yani şimdi bu video biraz izlenim alsa ardı arkası kesilmez inşallah fakat 10 izlenim aldı deli etti beni bu tavsiyelerinizi bekliyorum bu videoyu nasıl patlatabilirim daha doğrusu var olan potansiyelini nasıl açığa çıkarırım bu arada video yarı özgün şimdiden ALLAH RAZI olsun yorum ve tavsiyeleriniz için

Kime göre güncel hocam o video daha önce defalarca patlamış olmasın?

Sen mi çektin videoyu nasıl bu kadar eminsin vardır elbet.

sadece hayal size göre patlıcak başkalarına göre değil

sadece hayal size göre patlıcak başkalarına göre değil

kardeş yeterince açık olamadım heralde mesela mustafa cecelinin yeni çıkan bi şarkısını youtubeye ilk sen koysan emin olursun dimi patlıyacağından buda onun gibi bişey daha fazla ayrıntı veremiyorum anla işte :)

kardeş yeterince açık olamadım heralde mesela mustafa cecelinin yeni çıkan bi şarkısını youtubeye ilk sen koysan emin olursun dimi patlıyacağından buda onun gibi bişey daha fazla ayrıntı veremiyorum anla işte :)

sorun şu ki mustafa cecelinin yeni çıkan şarkısını sadece sen biliyorsun buda kimsenin yararına değil sende böyle düşün biran önce atak yap :D

içerik türk mü yabancı mı? youtube de kopyası var mı?

yabancı içerik youtube kopyası varmış şimdi baktım video 301 de takılmış yükleyen kişinin patlamış büyük ihtimal

Eğer manuel yükleme yaptıysan, iyi başlık açıklama ki etiketten önemli diyorum ben güzel yaptıysan,etiketleri ne çok uzun ne çok kısa tane tane yazdıysan video yuotube tarafından yayınlanan kısmına alınmıştır. Bunu kanalım bölümünden bölüm ekle kısmından yüklenen - en çok izlenen - yayınlanan kısımlarından yayınlananı aktif et hangi videoların ayrıca youtube destekli yayınlanmış görebiliyorsun. Bu videolar anında index alır,en üstte çıkar ve benzer bir kelime yazana dahi önerilir.
Botla yükleme videolar da index alır ama asla manule yükleme gibi olmuyor. Sebeb youtube bunu seçiyor. Hatta manuel i bile beğenmediği oluyor.

Videoyu facebook sayfalarında paylaş, liveakta paylaş dicem de herkesin orda hesabı yok üstelik yayınlayınca hırsız çok :D tecrübeyle sabit.. twitter da paylaş. Yani o 301 de takılanı indexler ve yakalarsan solarsan tekrar yakalaması güç tabi hatrı sayılır abonesi yoksa.. Gerçekten inanıyosan videoya emek sarfedeceksin yükle bekle zaman alır diğeri görüyorsun yol alır ;)

ben bazı haber videolarımı büyük amerikan haber sitelerine yollamıştım biri 500 bin izlenmişti
ingilizcen varsa haber siteleri ile iletişime geç

Eğer manuel yükleme yaptıysan, iyi başlık açıklama ki etiketten önemli diyorum ben güzel yaptıysan,etiketleri ne çok uzun ne çok kısa tane tane yazdıysan video yuotube tarafından yayınlanan kısmına alınmıştır. Bunu kanalım bölümünden bölüm ekle kısmından yüklenen - en çok izlenen - yayınlanan kısımlarından yayınlananı aktif et hangi videoların ayrıca youtube destekli yayınlanmış görebiliyorsun. Bu videolar anında index alır,en üstte çıkar ve benzer bir kelime yazana dahi önerilir.
Botla yükleme videolar da index alır ama asla manule yükleme gibi olmuyor. Sebeb youtube bunu seçiyor. Hatta manuel i bile beğenmediği oluyor.

Videoyu facebook sayfalarında paylaş, liveakta paylaş dicem de herkesin orda hesabı yok üstelik yayınlayınca hırsız çok :D tecrübeyle sabit.. twitter da paylaş. Yani o 301 de takılanı indexler ve yakalarsan solarsan tekrar yakalaması güç tabi hatrı sayılır abonesi yoksa.. Gerçekten inanıyosan videoya emek sarfedeceksin yükle bekle zaman alır diğeri görüyorsun yol alır ;)

kanalım yazan yerde bölüm ekle kısmını göremedim biraz daha açık yazarmısın sana zahmet ve yorumun içinde teşekküre ederim

kanalım yazan yerde bölüm ekle kısmını göremedim biraz daha açık yazarmısın sana zahmet ve yorumun içinde teşekküre ederim

kraB2A.jpg

Yeni sayfa tasarımına geçmediysen geçmen lazım. Bölüm ve kanal fragmanı ekle kısımlarının aktif olması için.. Yüklenen her video tabi ki yayınlanır ama yayınlanan derse youtube torpillidir. İzlenmeleri bu yüzden silmedim fikir oluşturur :)

kraB2A.jpg

Yeni sayfa tasarımına geçmediysen geçmen lazım. Bölüm ve kanal fragmanı ekle kısımlarının aktif olması için.. Yüklenen her video tabi ki yayınlanır ama yayınlanan derse youtube torpillidir. İzlenmeleri bu yüzden silmedim fikir oluşturur :)

sen cansın kardeş ne kadar uğraşmışsın öyle çok sağol gerçekten

arkadaşlar bu yeni sayfa tasarımına nasıl geçiş yapacağız ben bulamadımda:(

EDİT: Buldum :)

Son düzenleme:
senin o dediğin yabancı parça dün çıkmış ve atı alan çoktan yol almıştır.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri