Gel abi gellink gir otomatik çeksin
Satılıktır
şaka şaka bu işi bilen biraz bahsederse sevinirim.
![]()
herşey forumda var
http://www.ytpara.com/search.php?searchid=2758026
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Gel abi gellink gir otomatik çeksin
Satılıktır
şaka şaka bu işi bilen biraz bahsederse sevinirim.
![]()
YTPara.Com - YouTube Destek Forumu - YouTube Videoları ile Para Kazan-Video Yukle Para Kazan - En Kolay, En hızlı Kazanç Yöntemi - Profil bilgileri: actionScriptBulanamadı diyor hocam
[MENTION=8947]Linux[/MENTION] sizi seneler öncesinden tanıyorum şu beğeni panelleri olunca sizin konu anlatımınız vardı videolu şekildeÇok duacınız olmuştum şimdi de gene çok güzel yararlı bir video yapmışsınız teşekkürler. Hakkınızı helal edin
Helali hoş olsun hocam, ALLAH sizlerden razı olsun.
<!DOCTYPE HTML>
<html lang="en-US">
<head>
<meta charset="UTF-8">
<title></title>
</head>
<body>
<form action="" method="post">
<input type="text" name="blogspotUrl" placeholder="URL" />
<input type="submit" name="linkGetir" value="Kontrol" />
</form>
</body>
</html>
<?php
if(isset($_POST["linkGetir"])){
error_reporting(0);
$veri = file_get_contents($_POST["blogspotUrl"]);
preg_match_all("#<ul class='posts'>(.*?)</ul>#si", $veri, $gelen);
preg_match_all("#<li><a href='(.*?)'>(.*?)</a></li>#si", $veri, $sonuc);
$gereksizLink = true;
if($gereksizLink == true){
$say = count($sonuc[1]);
$true = $say-6;
echo "Toplam Link : ".$true."<br>";
for($i=6; $i <= $true; $i++){
echo $sonuc[1][$i]."<br>";
}
}else{
$say1 = count($sonuc[1]);
$false = $say1;
echo "Toplam Link : ".$false."<br>";
for($i=0; $i <= $false; $i++){
echo $sonuc[1][$i]."<br>";
}
}
}
?>
Selamun aleyküm hocam, php ile basit bir kod yazdım bunu kullanırlarsa daha iyi olacağını düşünüyorum hızlılık açısından.
Sizin blogspot temanıza göre yaptım hepsi aynımı bir fikrim yok fakat büyük ihtimalle bir sorun olmaz.
$gereksizLink = true kalsın çünkü false yaparlar ise fazladan # # gibi karakterler çekiyor.
![]()
HTML KOD
PHP KODHTML:<!DOCTYPE HTML> <html lang="en-US"> <head> <meta charset="UTF-8"> <title></title> </head> <body> <form action="" method="post"> <input type="text" name="blogspotUrl" placeholder="URL" /> <input type="submit" name="linkGetir" value="Kontrol" /> </form> </body> </html>
Kod:<?php if(isset($_POST["linkGetir"])){ error_reporting(0); $veri = file_get_contents($_POST["blogspotUrl"]); preg_match_all("#<ul class='posts'>(.*?)</ul>#si", $veri, $gelen); preg_match_all("#<li><a href='(.*?)'>(.*?)</a></li>#si", $veri, $sonuc); $gereksizLink = true; if($gereksizLink == true){ $say = count($sonuc[1]); $true = $say-6; echo "Toplam Link : ".$true."<br>"; for($i=6; $i <= $true; $i++){ echo $sonuc[1][$i]."<br>"; } }else{ $say1 = count($sonuc[1]); $false = $say1; echo "Toplam Link : ".$false."<br>"; for($i=0; $i <= $false; $i++){ echo $sonuc[1][$i]."<br>"; } } } ?>
Teşekkür ederiz.
Olmuş mu hocam ?
allah razı olsun sakin değilki kafa bildiklerimizi unuttuk uyumayı unuttuk konuları görünce
Helali hoş olsun hocam, ALLAH sizlerden razı olsun.
aynı şekildeMysql cpanel vs hepsi ile ilk adımlarım sizin sayenizde oldu teşekkür ederim
![]()
Rica ederim hocam sağolun.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.