Paylaşım sona erdi ;) Bir sonrakinde görüşmek üzere

• Kullanıcı Incubus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Incubus

Administrator
Konu içeriği yalnızca PM ile dağıtılacaktır. PM göndererek konu içeriğini isteyebilirsiniz.

güzel paylaşım tşkler. takip

Bot piyasası ne durumda pek olaylardan uzak kaldığım için bilmiyorum; ancak bir bota entegre ettirebilirsiniz bunu. Render almadan sadece işlemesi videonun Youtube tarafından bittiği anda monetization'ı aktif etmek gerekiyor; ancak büyük iht. api ile yapıldığında işe yaramayabilir. Dashboard'da tüm videoların yapıldığı yerden yapılması gerekiyor. Çünkü videonun özelliklerinden yapıldığında işe yaramıyor, deneyebilir Bot sahipleri.

Deneyip de yapanlar, yapamayanlar olursa yazarlarsa yardımcı olmaya çalışırım. Kolay gelsin.

Daha iyi yöntem var youtube başladığımdan ilk zamanlar kullanıyordum ama böyle açıkların yayılması iyi değil hemen kapatırlar.

silver e para kazandıran kategorilerden bazıları diye başlık açıp aslında bi kaç kategori verseniz hem biz kazanırız hemde dışardan silver olma yolunda birileri hücum eder :)

car crash, funny hariç :)

Adsense ban çözümü de olabilir :)

Daha iyi yöntem var youtube başladığımdan ilk zamanlar kullanıyordum ama böyle açıkların yayılması iyi değil hemen kapatırlar.

Düşüncelerinize saygı duyuyorum; ancak paylaşımdan yana bir insanım ben. Paylaşım yapmamak için durdurulmaktan sıkıldım bu neden öne sürülerek. Herkese açık paylaşacaktım, yine de silver ve üzerine açık paylaştım bu düşünceyle.

---------- Spam Engelliyici 01:44 ---------- Önceki Mesaj 01:42 ----------

silver e para kazandıran kategorilerden bazıları diye başlık açıp aslında bi kaç kategori verseniz hem biz kazanırız hemde dışardan silver olma yolunda birileri hücum eder :)

car crash, funny hariç :)

Adsense ban çözümü de olabilir :)

:) Bu üyeliklerden kazanan hep [MENTION=9224]mNote[/MENTION]. Yine de önerdiğiniz şeylerin bir parçası paylaştıkça değersizleşecek şeyler, bir parçası ise kesin bir çözümü olmayacak şey. O nedenle paylaşmam doğru olmaz. Bol kazançlar herkese.

güzel paylaşım elinize sağlık...ama botlar devreye girince ömrü kısa olur diye düşünüyorum.

Düşüncelerinize saygı duyuyorum; ancak paylaşımdan yana bir insanım ben. Paylaşım yapmamak için durdurulmaktan sıkıldım bu neden öne sürülerek. Herkese açık paylaşacaktım, yine de silver ve üzerine açık paylaştım bu düşünceyle.

---------- Spam Engelliyici 01:44 ---------- Önceki Mesaj 01:42 ----------

:) Bu üyeliklerden kazanan hep @mNote. Yine de önerdiğiniz şeylerin bir parçası paylaştıkça değersizleşecek şeyler, bir parçası ise kesin bir çözümü olmayacak şey. O nedenle paylaşmam doğru olmaz. Bol kazançlar herkese.

Paylaşım değilde açığı ifşa etmiş olursunuz ve bu açık çok çabuk kapanır yöntemi bilen kullanan insanlarda mağdur olur bence. daha iyisini kullanıyordum ama artık kesinlikle kullanmıyorum çünkü youtube da bulunanlardan daha kaliteli hizmet sunmak için. Açığın kapanması aslında işime gelir yani.

Paylaşım değilde açığı ifşa etmiş olursunuz ve bu açık çok çabuk kapanır yöntemi bilen kullanan insanlarda mağdur olur bence. daha iyisini kullanıyordum ama artık kesinlikle kullanmıyorum çünkü youtube da bulunanlardan daha kaliteli hizmet sunmak için. Açığın kapanması aslında işime gelir yani.

Daha kaliteli hizmet sunduğunuz nice günlere. Bol kazançlar.

Bundan sonra konu içeriğini PM atarak isteyebilirsiniz. Kolay gelsin.

Birde şu dünya engeli geçmeyi paylaşsan süper olur :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri