Paylasım Yapmayacaksanız Konu Açıp Bosa Kirlilik Yaratmayın.

• Kullanıcı AborJin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AborJin

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaslar, bildiğiniz gibi heny olayı oldu ve ondan sonra paylasımlar duruldu. Tamam bunu anlıyorum paylasım yapmayabilirsiniz bunda bir sıkıntı yok. Ama gelipte bunu kullanan insanlarada prim vermeyin. Yok 10 kisiye verecem. Yok bana sunu söyleyene verecem. Bunların %99 u yalan arkadaslar.Sitede durduk yere kirlilik yaratıp millete umut vermeyin :) Yönetici arkadaslarda bunlara izin vermez insallah.

edit:Konunun yeri yanlıs sanırım. kusuruma bakmayın

Son düzenleme:
:D haha güldürdün yalanmış [MENTION=13668]yavute[/MENTION] Bir senin Nicki hatırladım grupda olan şimdi paylaştığım kişilerede yazdırcam yalanmış niye böyle yapıyorsunuzki fixlenmesin diye uğraşıyoruz herkeze verincede niye verdin oluyor..

Gereksiz konular bunlar yönetici arkadasların anında silmesi lazım birde anket yapıyor

[MENTION=9749]xSnox[/MENTION] kardesim 150 kisiye umut verip sadece 10 kisiye paylasacaksan konu açmana gerek yoktu. Giderdin gözünün kestirdiği kisilere pm atıp söylerdin.

Aynen katiliyorum. Zaten o kisinin face grubuna heni ve calisanlarindan birkac kisinin sizdigina dair duyumlar aldim :-) Yarina fixlerin.

bunu şöyle görüyorum post kasma taktiği (bunu tartışma olsun diye yazmadım) rahatsız olunduysa silebilirim.

bunu şöyle görüyorum post kasma taktiği (bunu tartışma olsun diye yazmadım) rahatsız olunduysa silebilirim.

Dostum post kasma post kasma deli oluyorum söyle diyenlere post kasınca ne oluyor post kasınca paramı veriyolar ne amaçı var postun en gereksiz seydir post .

Ya paylaşın ya gizli tutun arkadaşlar.yada satın.Fakat arkadaşında dediği gibi bi ton laf cambazlığı yapmayın.net olun.Ya söyle ; yada hiç konusunu dahi açma.

sorun paylaşılıp paylaşılmaması. paylaşıcak insan paylaşır. paylaşmayacak insan da ses çıkarmassa iyi olur. yok anket yapıyorum yok taleplere göre vereceğim yok paylaşayımmı paylaşmayayımmı... oyun oynamayı bırakalım. paylaşmak isteyen paylaşsın, istemeyende mümkünse sussun.

Yönteme henüz bakamadım ancak işe yarasın yaramasın arkadaşımızın bu tür paylaşım yapması henüz yolun başında olanlar ve bir şekilde bu tür engellerle karşılaşanlar için oldukça sevindirici. Forumda sus pus olup parayı ***ürüp hiçbir yardım yapmayanlar utansınlar :)

bakıyorum mesaj atıp cevap vermediklerim yazmış bi devam edin insanlar böyle işte hem yazıyorsunuz paylaşmayın hemde umutlandırdın felan

:D haha güldürdün yalanmış [MENTION=13668]yavute[/MENTION] Bir senin Nicki hatırladım grupda olan şimdi paylaştığım kişilerede yazdırcam yalanmış niye böyle yapıyorsunuzki fixlenmesin diye uğraşıyoruz herkeze verincede niye verdin oluyor..

yaw kardeş bir pm atmak o kadar mı zor yani. bak mesajlarıma heny meny olmadığımız ortada. madem yardımcı olmak istiyorsun onun için diyorum yani.

Dostum post kasma post kasma deli oluyorum söyle diyenlere post kasınca ne oluyor post kasınca paramı veriyolar ne amaçı var postun en gereksiz seydir post .

mesajım fazla görünsün mantığı sanırım daha aktif ve saygılıyım düşüncesi de olabilir. bilemiyorum.

Arkadaş grubu kurdu sağolsun benide aldı paylaşımda yaptı yalan dolan yok

arkadaş paylaşım yaptı grupta saolsın dolarıda yaktı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri