Paylaşırsanız Sevinirim.

tokibala

Kayıtlı Üye
Konuyu siyasete taşımak isteyen cahiller olacaktır. Kesinlikle bu konuya yorum yapmasınlar. Bu paylaşım ALLAH rızası için yapılmıştır.

Arkadaşlar. Size aşağıda verdiğim videoyu sonuna kadar mutlaka izleyin. Şuana kadar televizyonda dinlediğim hiç bir hoca bayram namazının bu inanılmaz yönünü anlatmamıştı. İlk defa Cübbeli Ahmet Hoca'dan öğrendim. ALLAH ondan razı olsun. Onu dinlediğimden beri hiç bir ramazan bayramını kaçırmam. Sizde mutlaka izleyin namaza gidin kardeşlerim. Zaten dinleyince bana hak vereceksiniz. Şimdiden ALLAH bizlerin ve tüm İslam aleminin bayramını mübarek etsin.Tüm dertlerimizi mutluluğa döndürsün.Amin.

Bu arada lütfen bu videoyu elimizden geldiğince duyuralım ki müslümanlar faydalansın.

Bayram Namazı'nın Faziletleri - Cübbeli Ahmet Hoca - YouTube

Son düzenleme:
editledim. gereksizce yorum yapmısım sanırım.

Son düzenleme:
Konuyu siyasete taşımak isteyen cahiller olacaktır. bu ifadenizi silin lütfen. Cahillik yaparsınız böyle yaparak.
Siyasete tasınacagını bildiginiz halde konu neden acıyorsunuz ?
Siyasi acık paylasımlar yapmak yasak.
Rahatsız olunduysa silinebilir yorumum. pm atarak silin derseniz silerim.
paylasıma laf atmadım. siyaset icin de laf atmadım yanlıs olmasın.

Ben en baştan uyarıyorum ki sebebi şu. İster bu konuda isterse başka konuda olsun hemen mevzuyu farklı yerlere saptıran insanlar var bu forumda. Ben açtığım her konuda uyarıyorum artık buna mecburum. Bu tarz insanların benim konularıma yorum yapmasını istemiyorum. Hiç bir menfaat olmadan bu videoyu paylaşıyorum. ALLAH için yapıyorum. Dolayısıyla benim lafım zaten sana değil kardeşim.

Konunun siyaset ile bir alakası olmadığı için kalabilir bir sorun yok ortada.

İsteyen bakar dinler istemeyen çarpıya basar çıkar.

Konunun siyaset ile bir alakası olmadığı için kalabilir bir sorun yok ortada.

İsteyen bakar dinler istemeyen çarpıya basar çıkar.

Keşke öyle yapsalar kardeşim. Hani derler ya sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer. Ben burda ne insanlar gördüm en olmadık konuları nerelere çekiyorlar. en güzeli ben baştan uyarayım da.Gelipte burda bizlerin moralini bozmasınlar.

Allah razı olsun hocam. Eminim birçok kişi bu durumu bilmiyordur, bende bilmiyordum sayenizde öğrendim.

Allah razı olsun hocam. Eminim birçok kişi bu durumu bilmiyordur, bende bilmiyordum sayenizde öğrendim.

ALLAH hepimizden razı olsun. Eyvallah kardeşim. Bende bilmiyordum. Yıllarca bayram namazına gitmiyordum. Ama ne zaman Cübbeli Ahmet Hoca'dan bunları öğrendim çok şükür 4 yıldır ramazan bayramı namazını kaçırmıyorum. Ben diğer hocaları anlamıyorum ki neden bunu söylemezler.Cübbeli hoca olmasa belki yine öğrenemeyecektim.

Allah senden razi olsun normalde bayram namazina gidemeyecek kadar yorgun gelmistim eve ancak senin konunu görünce birde cübbeli cok sevdigim bir hoca oldugundan dolayi bayram namazina gittim. arkadasimi da gotürdüm. Hayra vesile oldun. Allah isini gücünü rast getirsin.

Allah rızası için artık şu cümleyi kullanmayın. Şu kelimeyi basitleştirmeyin. İnsanları zan altında bırakıyorsunuz paylaşmak istemeyen bir insan bile sırf Allah rızası geçtiği için paylaşmak zorunda kalacak. Her şeyde Allah rızasını kullanıyorsunuz iyice facebook'a çevirdiniz. Konu başlığını değiştirirseniz sevinirim.

Bu mesajımdan kimse polemik çıkarmasın. Umarım din düşmanı olarak görülmem.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri