Paylaştığım Turabi videosu yüzünden dava açılıp hapise girecekmişim

• Kullanıcı BoLD 35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

BoLD 35

Kayıtlı Üye
Geçen gün paylaştığım survivor'daki turabi videosu yüzünden kanalımın tartışma bölümüne bir yeni açılmış sebahattin dokmetas adlı hesap ile bir yazı geldi. Yazıda turabinin videosu yüzünden "özel hayatın gizliliğine müdaheleden" dolayı hapis veya para cezası ile cezalandırılacakmışım. Bu sebahattin dokmetas adlı youtube hesabı nasıl olacakda bu video yüzünden hapise gireceğim.Lütfen bana açıklar mısınız sizce bu kişinin yazdığı mesaj gerçek midir hapise mi gireceğim yoksa onun videosunu çaldığım için böyle bir şey mi diyor?

Kişinin hesabı: sebahattin dökmetas - YouTube

Kişinin yazdığı mesaj:

Yani video sahibi gerçek olma ihtimali %0. Acunn medya olsa oda direk telif atar.
Küçük bir ihtimal o şahısın ailesinden biri. Veya o videoyu yayınlayan birileri.

Süpermenli dans videosu heralde sil videoyu birşey olmaz, silmen için uyarı niteliğinde yazmış kişi mesajı sil gitsin

O videoyu biliyorum Turabi'yi toplum içinde sıkıntıya sokabilecek bir video bana sorarsan kaldır

Süpermenli dans videosu heralde sil videoyu birşey olmaz, silmen için uyarı niteliğinde yazmış kişi mesajı sil gitsin

O videoyu biliyorum Turabi'yi toplum içinde sıkıntıya sokabilecek bir video bana sorarsan kaldır

yok hocam dans değil normal survivor yarışmasında turabi videosu

edit.

dans videosu değilmiş.O zaman birisi fake hesapla seni korkutup sildirmeye çalışıyor.Belkide onun videolarını kopyaladın o da söyle bi yönteme başvurdu

büyük ihtimalle yakınlarından birisidir.Turabi videolarından yüzlerce var o zaman hepsine dava açmaları gerek.Hem bi şekilde resmi olarak ihtar felan gelmesi lazım youtubeden gerçekse eğer..(bence)

yakınları neden yapsın ki anlamadım.

allah rızası için yardım edin arkadaşlar.....

Kardeşim dava açmış olsa dava kağıdı posta yolu ile gelir.Yani ben böyle düşünüyorum.

yakınları neden yapsın ki anlamadım.

allah rızası için yardım edin arkadaşlar.....

dans videosu değilmiş.O zaman birisi fake hesapla seni korkutup sildirmeye çalışıyor.Belkide onun videolarını kopyaladın o da söyle bi yönteme başvurdu.Ben olsam inanmam peki videonun izlenme sayısı kaç patlamış bir videomu ?

yalanda olsa sağlam mesaj göndermiş,olaya bak-bu tipler gittikçe tecrübe kazanıyorlar yaw :cool:

Bende dans videosu sandım. Adamda belirtmiş zaten ACUN Medya'dan olmadığını. Biz insani vazifemiz olarak demiş. Sana kalmış kaldırıp kaldırmamak. Adam dava açamaz diye de birşey yok.

dans videosu değilmiş.O zaman birisi fake hesapla seni korkutup sildirmeye çalışıyor.Belkide onun videolarını kopyaladın o da söyle bi yönteme başvurdu.Ben olsam inanmam peki videonun izlenme sayısı kaç patlamış bir videomu ?

evet videoyu başka bir kanaldan kopyaladım onun 150 civarı izlenme almış ve benimde 27 görüntüleme o sahte hesapla beni kandırıyor olabilir ama tam bilemiyorum

yersen diye yazmış işte.
uyanık sebahattin,üşenmemişte:D
salla diyeceğim ama sahte telifte yollayabilir bu ...

Bende dans videosu sandım. Adamda belirtmiş zaten ACUN Medya'dan olmadığını. Biz insani vazifemiz olarak demiş. Sana kalmış kaldırıp kaldırmamak. Adam dava açamaz diye de birşey yok.

nasıl dava açacak survivordan videosunu çekmiş koymuş yani onun olmuyor ki video

27 kere izlenmiş. Yarısını o adam yarısını sen izlemişsindir :D Sil gitsin bence kazandırmaz zaten :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri