Paylaştığın videoyu Googlede 1. sayfada çıkarma yöntemi.

saltjdk

Kayıtlı Üye
Evet arkadaşlar bu konuyada bir açıklama getirmek istiyorum. Googlede 1 günde 1. sayfaya çıktım. Bu yöntemi merak eden arkadaşlara videolu bir şekilde anlattım.

Buyrun Video Link

Not: Yorumlarınızı düşüncelerinizi kesinlikle bekliyorum :)
Not II : Aklınıza takılan iyi kötü tüm sorularınızı sormaktan çekinmeyin PM atın, Her konuya hakim bir insan değilim kelinlikle fakat elimden geldiğince butür videolar altında sorularınızı cevaplamaya çalışacağım.Beğenen yorum atan herkese Teşekkürler.

Son düzenleme:
Dogru bilinen yanlislardan birisi de Youtube ile Google'in ayni arama motoru oldugudur.

Isin gercegi Youtube ve Google farkli arama motorlaridir.

pek anlamadım desem yalan olmaz neden dersen yani şimdi pepe çizgi filimi yükledin bunu nasıl başa getirirsin mesela örnek olarak [MENTION=12141]saltjdk[/MENTION]

Birtek benmi anlamadım?

Pepe anlatacağım dedin sonradan Etiket-Açıklama girin dedin.

pek anlamadım desem yalan olmaz neden dersen yani şimdi pepe çizgi filimi yükledin bunu nasıl başa getirirsin mesela örnek olarak @saltjdk

Hocam olay orda ya zaten. Pepe çizgifilm yüklemeyeceksiniz. Olan bişeyi yüklemiyceksiniz. Olmayan, arayınca cıkmayan şeyleri çekip koyacaksınız. 10bin tane olan videoyu bi de ben niye koyayım

İyi bir çekim olmuş emeğe ve eline sağlık. Güzel anlatmışsın durumu

pek anlamadım desem yalan olmaz neden dersen yani şimdi pepe çizgi filimi yükledin bunu nasıl başa getirirsin mesela örnek olarak [MENTION=12141]saltjdk[/MENTION]

benim anladığım, bir alanda çok video yoksa videon ilk sayfada çıkar
yani videonuzun başlığıyla alakalı çok video yoksa yada daha doğrusu, çok nadir vidoe varsa
videonuz ilk sıraya çıkar

ama eğerki pepe gibi bir alanda çok video varsa
videolarınızın üstte çıkması için
sosyal medya sitelerinde videolarınızın paylaşılması ve videonuza backlink kasmanız gerekir

benim anlamadığım olmayan şeyi atarsan zaten ilk sırada çıkarsın önemli olan diğer rakipleri geçmek

soylediklerine katiliyorum.ama ping olayi gercek :) spam yapan birinin videosunu sektim gecenlerde ayni etikek ayni baslik .hersey ayni. Sonra videoya ping atdim .youtube ve googlede aratdigim zaman benim videom az izlenilmesine ragmen ilk sirada cikiyordu.

Hocam şimdi şöyle bişey var burda sen 5.30 dk da tek cümle anlatmışsın. ''Youtubeda olmayan videoyu yükleyin başta çıkarsınız'' gibi birşey oda. Yani yokki sende başka çıksın. Burada sadece google aramalarında youtube'a tanınan öncelikten yararlanmışsın o kadar ek olarak hiç birşey yok. Mesela bize şunu anlat haftalık çıkan bir çizgi filmi çıktıktan 1 gün sonra yükledik tabi bizden önce yükleyenler falan var yinede 1. sırada çıkmayı falan anlatki işe yarar birşey olsun, ancak burada yaptığın hiçbir numara yok etiket falan demişsin onlar zaten bilindik olaylar. Pingleme siteleri bir işe yaramıyor demişsin asıl onlar bir işe yarıyor hocam işi bilen adam o siteleri kullanarak neler yapıyor neler. Kısacası bence yararlı hiçbir bilgi yok. Yanlış anlamanı istemem sadece eleştiri olarak bunları söylüyorum.

pek anlamadım desem yalan olmaz neden dersen yani şimdi pepe çizgi filimi yükledin bunu nasıl başa getirirsin mesela örnek olarak @saltjdk

Bu konuyla ilgilide video paylaşacağım , ama öyle kemikleşmiş kelimelerde başa çıkmak çok zor , onun yerine çizgi film pepe kelimesini kullanırsan aylık 3600 aramaya sahip ve önerilen teklifte 1,71 TL bunun gibi
kelimeler kullanamalısınız. Detaylıca anlatacağım.

rakebetsiz kelimelerde youtube'un otoritesini kullanıp sıralamaya girme durumu bilinen bir şey malum. videoda bunu anlatmışsınız. rekabetli kelimeler için ekstra neler yapılabilir?

soylediklerine katiliyorum.ama ping olayi gercek :) spam yapan birinin videosunu sektim gecenlerde ayni etikek ayni baslik .hersey ayni. Sonra videoya ping atdim .youtube ve googlede aratdigim zaman benim videom az izlenilmesine ragmen ilk sirada cikiyordu.

Şuan hala o sırada ise sorun yok, Ama benim izlenimime göre %95 alaşşa oluyor ve birdaha tepeye çıkmıyor. Benim gözümde bu pinglemenin gereksiz ve kalıcı bir etkisinin olmaması.

ben şunu zannetmiştim.. öncelikte paylaşım için teşekkurler...

atıyorum rusyalı bir lavuk var :D çizgi film attım adını tenten

adam 1 saate 35000 izlenme alıyor... yılardır arama motorlarında olan tenten ve alternatif en çok aranan kelimeler var, ama adam ilk sayfaya eklıyor yanı eklenenleride geçiyor... ben onu merak etmiştim aslında...

rakebetsiz kelimelerde youtube'un otoritesini kullanıp sıralamaya girme durumu bilinen bir şey malum. videoda bunu anlatmışsınız. rekabetli kelimeler için ekstra neler yapılabilir?

Videolarınızı başka Aktif forumlarda yönetici tavsiye yöntemi ile google robotlarının dikkatini çekerek başarabilirsiniz. PR değeri yüksek sitelerde videolarınızı paylaşın.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri