Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Merhaba arkadaşlar DM den payoneer hesabıma 125 $ ödeme aldım ancak bankaya çekmem için 200 $ limiti varmış. Benle aynı durumda olan varsa bakıyesini bana göndermesi durumunda bankaya gelecek olan paradan kendi kısmını ona gönderebilirim. Bu konuda bana yardımcı olabilecek kimse varsa PM den ulaşabilir.
Bunun dışında alternatif bir yol var mıdır ? Payoneer bozum yapan güvenilir bir yer ?
NOT: Önce ENPARA,Vakıfbank ya da Ziraatbankası havalesi sonra Payoneer bakıye gönderimi şeklinde olmak üzere bozdurabilirim.
125 $ * 2,92 Tl (Enpara kuru) = 365 TL yapıyor. 350 TL HAVALE istiyorum. (15 TL komisyon verebilirim. )
Payoneer Kuru daha düşük çevirmiyormu ? 2.92 değilde Payoneer kurundan hesaplasan
hep 200 dü nerden çıkarıyorsunuz bu 100 leri 150 lileri.Bana geçmişte çektiğiniz bi yüz dolar gösterir misiniz?
cekim yapmadım kayıt olurken 100 usade diyordu payonerin kendisi.
[MENTION=9586]elfelat[/MENTION]
yazan yeri göster o zaman kardeş. Payoneer de 100 dolar çekim diye birşey hiç olmadı.
elfelat
O zaman şirketlere sallama yalan yanlış bilgilerle.Eleştirecekseniz doğru bilgiyle eleştirin,lafı yeyince de şişinme,yüz dolarmış sanki bildiği birşey konuyu açan arkadaşı da yanlış yönlendiriyor.
[MENTION=14125]radko1453[/MENTION] Mesaj kutun dolmuş hocam.
Arkadaşın payoneer hesabı problemli para gönderemiyor.
Kendisine ödeme yaptım ama payoneer den gelmedi,Geri iade bekleniyor,geldiğinde belirtirim.
Evet boşalttım şimdi hocam. Eft zamanı geçtiği için iade beklemede. Başka bir Enpara hesabı bulabilirseniz havale ile yollayabilirim hocam.
Bu arada arkadaşlar para yollarken aldığım uyarı şu şekilde.
2.PNG | Dosyaupload.com
Açıklamaya tıklayınca bu özellik sadece aktif payoneer hesapları için geçerlidir diyor. Ben ilk kez kullanıyorum. Biri dolar diğeri TL olmak üzere iki banka kartımı da ekledim aktif olmak için ne gerekiyor anlamadım
hep 200 dü nerden çıkarıyorsunuz bu 100 leri 150 lileri.Bana geçmişte çektiğiniz bi yüz dolar gösterir misiniz?
2-3 ay önce 126$ ım vardı çekemedim ertunç hocam 50$ yolladı çektim.Limit 150$.Birisinin birisine para göndermesi en az 50$
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.