Payoneer Almanya EUR alıcı hesaplarını kapatıyor

Captain Price

Kayıtlı Üye
Payoneer Paneldeki Bildiri:
---------------------------------
WireCard EUR alıcı hesaplarını kapatıyoruz
Ne yazık ki 26/5/2021 itibariyle artık Wirecard EUR alıcı hesaplarını desteklemiyoruz. Ama endişelenmeyin, kapsamımız altındasınız. Sizin için Citibank'tan alternatif EUR alıcı hesapları düzenledik.
Yeni Citibank EUR alıcı hesaplarınıza geçiş yaparken sorunsuz bir deneyimi kolaylaştırmaya yardımcı olmak adına Amazon da dahil olmak üzere pazar yeri ortaklarımızla aktif bir şekilde iş birliği halindeyiz.
Yeni alıcı hesap bilgilerinize sorunsuz bir şekilde ödeme almaya devam edebilmek için lütfen yeni alıcı hesap bilgilerinizi size ödeme yapan taraflara en kısa sürede sunun.

Benim alman adsensem yok, adsensesi olanlar için bilgilendirme amaçlı konuyu açtım

Kaynak

Alman veya ingiltere adsense sahipleri direkt olarak o payoner hesaplarina mi aliyorlar bakiyeyi? Amaci ne peki vergiye takilmamak mi? Eger durum buysa payonerdeki bakiyeyi nasil tr hesaplarina aliyorlar bilgisi olan biri cevaplayabilir mi?

Ne yazık ki 26/5/2021 itibariyle artık Wirecard EUR alıcı hesaplarını desteklemiyoruz. Ama endişelenmeyin, kapsamımız altındasınız. Sizin için Citibank'tan alternatif EUR alıcı hesapları düzenledik.
Yeni Citibank EUR alıcı hesaplarınıza geçiş yaparken sorunsuz bir deneyimi kolaylaştırmaya yardımcı olmak adına Amazon da dahil olmak üzere pazar yeri ortaklarımızla aktif bir şekilde iş birliği halindeyiz.
Yeni alıcı hesap bilgilerinize sorunsuz bir şekilde ödeme almaya devam edebilmek için lütfen yeni alıcı hesap bilgilerinizi size ödeme yapan taraflara en kısa sürede sunun.

Benim alman adsensem yok, adsensesi olanlar için bilgilendirme amaçlı konuyu açtım

Kaynak

Şuanda işlem yapmaya gerek var mı hocam benimde Almanya hesap vardı

Kaynak

Benim de euro kartım var. ne yapmamız gerektiği hususunda detaylı bilgilendirme yapabilecek var mı? yeni kart mı isteyecez, yoksa farklı bişey mi_?

Benim de euro kartım var. ne yapmamız gerektiği hususunda detaylı bilgilendirme yapabilecek var mı? yeni kart mı isteyecez, yoksa farklı bişey mi_?

Euro adsenseye bağlı kanalları siteleri vs başka adsenseye taşıyacaksiniz

Payoneer artık euro olarak Belçika iban veriyor, bu da Almanya adsenseye olmaz

Son düzenleme:
ben bunu yeni gördüm... Arkadaşlar alman adsenseme para geçer ve ödeme alabilir miyim şu an kafam takıldı. Ayrıca kanalımı türkçe adsense taşısam sıkıntı yaşar mıyım kapanma falan?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri