Payoneer Anket Hakkında

• Kullanıcı Rewossky
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

Rewossky

Administrator
Web sitesi
www.ytpara.com
Merhabalar, ingiltere adsensem için payoneer'e kaydoldum lakin anket kısmında site istiyor, oraya kendi kanalımı atsam yarı özgün diye red yeme olayı olmaz mı ?

Aklıma özgün çalışan bir arkadaştan rica edip onun kanalını girmek geldi, fikriniz nedir.

Son düzenleme:
Merhabalar, ingiltere adsensemden ödeme almak için payoneer'e kaydoldum lakin anket kısmında site istiyor, oraya kendi kanalımı atsam spam diye red yeme olayı olmaz mı ?

Aklıma özgün çalışan bir arkadaşın kanalını girmek geldi, kanıt isteyince ondan gerekli kanıtı temin edebilirim diye, fikriniz nedir.

ben sallamasyon girdim takılma o ankete hocam

Kaç sefer söyledim siteye takılmayın.Oraya uydurmasyon bir site yazın.Kabul oluyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kimlikle onayladık anket doldurmaya gerek var mı ?

Kimlikle onayladık anket doldurmaya gerek var mı ?

isterse doldur bence.mesela geçen gün youtube için kullandıgım ingiltere adsense hesabına ekledim payonerdeki bilgileri,test ödemesi gönderdi işte 0.80 sterlin mi ne.mail gelmiş,anket doldurmazsan para hesabına geçmez diye.

bu hesap yeni filan degil bu arada.yıllardır kullandıgım,her ay web sitem üzerinden abd adsense hesabımdan para aldıgım (biliyorsunuzdur,1 payonerde ingiltere,almanya ve amerika hesap bilgileri var) kimlik onaylı bi hesap.site için yıllardır gelen paralarda hiç anket istemedi benden ama yt için gelen test ödemesinde direk parayı durdurdu,anketi doldur dedi.anketi doldurduktan bikaç saat sonrada para hesaba yansıdı hemen.

isterse doldur bence.mesela geçen gün youtube için kullandıgım ingiltere adsense hesabına ekledim payonerdeki bilgileri,test ödemesi gönderdi işte 0.80 sterlin mi ne.mail gelmiş,anket doldurmazsan para hesabına geçmez diye.

bu hesap yeni filan degil bu arada.yıllardır kullandıgım,her ay web sitem üzerinden abd adsense hesabımdan para aldıgım (biliyorsunuzdur,1 payonerde ingiltere,almanya ve amerika hesap bilgileri var) kimlik onaylı bi hesap.site için yıllardır gelen paralarda hiç anket istemedi benden ama yt için gelen test ödemesinde direk parayı durdurdu,anketi doldur dedi.anketi doldurduktan bikaç saat sonrada para hesaba yansıdı hemen.

Hocam payoneer de bizden daha uzun zamandır kullanıcısın. Sence bugün gecermi ödemeler hesaba?

Fatih hocam konu ile alakasız ama bu ayki ingiltere adsense ödemesi payoneer e yansıdı mı sizin acaba ? Bende hala gelen giden yok..

Payoneer e ödemelerin yansıması adsense parayı gönderdikten sonra 4 gün olabiliyor tahminimce çarşamba yada perşembe gibi payoneer e geçmiş olur.

Adsenseden payonere geçmesi 3 gün payonerden bankaya 3 gün diye hesaplayın bence bende hep bu sürelerde oluyor genelde

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri