Payoneer ATM Para çekme sorunu

Partnerler direk bankaya gönderse keşke bbtv 1000 dolar mı banka için ?

---------- Spam Engelliyici 21:29 ---------- Önceki Mesaj 21:29 ----------

Soygun resmen çözüm bulmak lazım adsense çok mu riskli ya
Yeni bi kanal yapıp adsenseye bağla, iki gün sonra görürsün risklimi değilmi:D

320 lira kesin çekersin çekilemeyen hesabında kalır büyük ihtimal 3-4 dolar kalabilir.
Tekrar söylüyorum işlemi kesinlikle tl ile yapın. orda işlem gbp ilemi yapılsın diye soruyor gbp için evet, tl için hayırı seçin diyor. hayırı seçiceksin

USD içinde geçerli mi bu ? Çekmeden karttan harcama yapsak nasıl oluyor ?

Teb de kesinti %1.8 + 3$ şeklinde oluyor. Benzer durum başıma geldi yaklaşık 10 gün sonra hesaba geri yattı. Beklerseniz düzelecektir.

günaydın. mesela quiz hesabını payoneer e bağladım hemen hemen 2 hafta oldu hala pending olarak gözüküyor. payoneer yapacağımıza direk banka havalesi yapsak daha mantıklı değil mi ? keserse banka kessin payoneer paraya da çöküyormuş vs yukarda okuduğum kadarı ile. Teşekkürler

günaydın. mesela quiz hesabını payoneer e bağladım hemen hemen 2 hafta oldu hala pending olarak gözüküyor. payoneer yapacağımıza direk banka havalesi yapsak daha mantıklı değil mi ? keserse banka kessin payoneer paraya da çöküyormuş vs yukarda okuduğum kadarı ile. Teşekkürler
Partner şirketlerde bankaya gönderme için sınır oluyor mesela Bbtv 1000 dolar üstü bankaya gönderiyor. Quiz de sınır yoksa mantıklı olabilir

Partner şirketlerde bankaya gönderme için sınır oluyor mesela Bbtv 1000 dolar üstü bankaya gönderiyor. Quiz de sınır yoksa mantıklı olabilir

varmı beyler herhangi bi sınır ? bilgisi olan ? eğer yoksa payoneer ile falan uğraşılmaz. kesinti çok, paraya çöküyolarmış vs uğraşılmaz. quiz direk bankaya yatırsın hem daha az kesinti olacaktır. webmoney yaktın bizi :(

[MENTION=14466]Holyhero[/MENTION] hocam geldimi paranız payoneer hesabına bende bu akşam 800 euro çekerken atm hata verdi . Parayı vermedi fakat payoner hesabından bakiyeyi düştü benimde

En mantıklısı karttan toplu çekim. 950 dolar çektim 20 dolar kesinti yaptı.

Bende kart ile çektim hocam fakat 800 euro vermeden benden kesti parayı o yüzden arkadaşlara soruyorum

atmde para yoksa veriyor sanırsam bu hatayı, tamamen şans işi. geçmiş olsun. tekrar gelir bakiyeniz. ya da şubeye gidin kamera kayıtlarını falan incelettirin işlem saati tarihi vs.

[MENTION=14466]Holyhero[/MENTION] hocam geldimi paranız payoneer hesabına bende bu akşam 800 euro çekerken atm hata verdi . Parayı vermedi fakat payoner hesabından bakiyeyi düştü benimde

Para geri geldi hocam 15-20 gün sürdü.Hesaba geri yüklendi.Payonerin sitesinde formu doldur atm para vermedi diye

hocam hangi formu doldurmam lazım biraz daha net tarif edermisin ?

https://payoneer.custhelp.com/app/Contact_us
Send Message diyip türkçe seçip doldurup gönderin.

Zaten şuan para çekme işleminiz beklemede olarak gözüküyordur.Ön ödemeli kartı seçip işlemleri görüntüleye basın Bekleyen yetkilendirmeleri görüntülemek için buraya tıklayınız. kısmına basın. 800 euro beklemede gözükür. 15 gün içinde bakiye tekrar yüklenir.Ama siz yinede durumu anlatan bir mesaj yazıp gönderin

Aynı sorunu yaşayanlar için çözüm;
Edit: Sorun Çözüldü aynı sorunu yaşayanlar için anlatayım;
Aslında pek birşey yapmanıza gerek yok sistem otomatik olarak 10 gün sonra geri yatırıyor ancak siz durumu yine de payoneer'e iletin.Bankayı aramanıza gerek yok.Bu durum 3 defa başıma geldi 3'ünde de yaklaşık 10 gün sürdü geri yatması.
Atm para vermeyince işlem payoneer hesabınızda açık provizyon işlem olarak beklemede gözükür ve 10 gün içinde paranız karta iade ediliyor.
Siz yinede durumu https://payoneer.custhelp.com/app/Contact_us bu adresten payoneer'e iletin.Paranın ne zaman size iade edileceğini mail atıyorlar.
O adrese giriş yapıp Send Message'yi tıklayın.Mesaj dilini türkçe seçip
Kategoriyi;
Prepaid Card
Transactions And Balance
The ATM didn't dispanse cash. Bu şekilde seçin ve alt kısma kısaca durumu türkçe yazıp gönderin.
Daha sonra payoneer size mail atıyor ve işlemin beklemede olduğunu hangi tarihte paranın hesabınıza geri yatacağını bildiriyor yaklaşık 10 gün sonra para hesabınıza geri yatıyor.

Teb'in kur bozum diğer bankalara göre daha avantajlı fakat atmlerde bu sorun daha sık oluyor o yüzden ben mecbur kalmadıkça teb yerine başka banka kullanıyorum.Hatta miktar yüksek ise tek seferde bankaya çekim talep ediyorum bilginize.
Edit2: Parayı hafta sonu değil hafta içi mesai saatleri içinde çekin bozdururken kurlar daha yüksek olur.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri