Payoneer Bakiye Bloke Edildi.

Hayalet301

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar 2016 payoneer hesabı açtım. Eve kart gönderdiler. Kartı ve hesabı hiç kullanmadım. Hesabı aktif ettim bıraktım. Eve gelen kartın 2019 ocak ayında son buldu. Bakiye bloke nasıl kaldırabilirim. Yeni kart nasıl isteyebilirim.

OaJ8oA.png

Müşteri hizmetlerine yani support'a yaz.Sebebini söylerler.

Teşekkür ederim. Türkçe dil desteği ile talepte bulundum. Mail ile dönüş bekliyorum.

7Q2WrW.png

zyQO76.png

---------- Spam Engelliyici 22:41 ---------- Önceki Mesaj 22:37 ----------

Destek link : https://payoneer.custhelp.com/app/Contact_us

---------- Spam Engelliyici 22:55 ---------- Önceki Mesaj 22:41 ----------

Doğrulama Merkezine gönderilecek bilgileriniz var. Daha önce başınan gelen var mı?

17jazN.png

Eğer kimlik doğrulaması yaptıysan,geriye sadece gelen paranın kaynağı ile ilgili belge vs isteyebilirler.

Hesap gelen giden bir para miktarı yok. Hesap boşta duruyordu. Youtube kanal link ve youtube adsense ödeme için belirttim gönderdim. Şimdi beklemek kaldı. Teşekkürler hocam. Konu açmadan yapamıyorum :D

25 dolar yıllık ücreti olduğu için bloke etmişlerdir kesin gelen para olmayınca adamlara göre pasif müşterisindir belki hocam.

Hocam öyle bir konu açmışsın ki payoneer hesabı kullananların yüreğini ağzına getirdin ya :)

Cumartesı cevap geldi. Sonuç olumsuz. Hesabı kapatıp yeniden başvurmak istiyorum. Hesap onaylanır mı?

Zn1jQg.jpg

Hocam adamlara bilmeden borç takmışsın o yüzden kapatmışlar. 4 senelik kart aidatlarını alamamışlar, hesapta boş, kapatmışlar.
Farklı kimlik bilgileriyle kayıt ol mutlaka. Kart istersende adresi farklı ver.

Hesabını kapat, yeni hesap açtır

Teşekkür ederim Kaptan. Az önce uyguladım.

---------- Spam Engelliyici 23:19 ---------- Önceki Mesaj 23:14 ----------

Hesabını kapat, yeni hesap açtır

PGE27N.png

Hocam adamlara bilmeden borç takmışsın o yüzden kapatmışlar. 4 senelik kart aidatlarını alamamışlar, hesapta boş, kapatmışlar.
Farklı kimlik bilgileriyle kayıt ol mutlaka. Kart istersende adresi farklı ver.

:D yıllık 30 euro kart aidatlar duyunca vazgeçmiştim. :D Şimdide ihtiyaç oldu. Payoneer olmazsa,TransferWise kullanmayı düşünüyorum. TransferWise Güvenilir mi? aramızda kullan var mı?

TransferWise
https://transferwiseturkiye.com.tr

Son düzenleme:
yeni hesap başkası adına açabilirsiniz, içeride paranız varmıydı, eğer yoksa önemli değil yeni hesap açıp yeni bir kart isteyebilirsiniz.

yeni hesap başkası adına açabilirsiniz, içeride paranız varmıydı, eğer yoksa önemli değil yeni hesap açıp yeni bir kart isteyebilirsiniz.

Hesabı kapatmalarını istedim. Hesap 3-4 gündür açık. Ailemin üzerine hesap açtım. Kart göndermeleri için hesapta 30 dolar gerekliymiş. Kart kaç günde geliyor.?

---------- Spam Engelliyici 21:50 ---------- Önceki Mesaj 20:48 ----------

Blokeli hesabı mail ve tlf numarasını değiştirdim. Tekrar tlf ve mail adresimle başvurdum. 10 dk onay aldı.

ben de sanırım 2016-17 gibi payooner kart almıştım. hiç kullanmadım. süresi mart'ta doluyor. hiç para ödemedim bu kartla ilgili. borcum var mıdır varsa bunu sorgulayabileceğim bi bölüm var mı sistemde? hesabım açık bi sıkıntı yok görünüyor. yeni kart talebinde buluncam ilerde duruma göre.

ben de sanırım 2016-17 gibi payooner kart almıştım. hiç kullanmadım. süresi mart'ta doluyor. hiç para ödemedim bu kartla ilgili. borcum var mıdır varsa bunu sorgulayabileceğim bi bölüm var mı sistemde? hesabım açık bi sıkıntı yok görünüyor. yeni kart talebinde buluncam ilerde duruma göre.

yıllık 30 dolar kesintisi var. Ödemediğin için 3 yıl 90 dolar borcun olabilir. Kapanmaması için en az 30 dolar ödeyin.

Yeni hesap açtım kart isteyebilmek için 30 dolar yüklemem lazım. Payooner en düşük havale miktarı 50 dolar.

yıllık 30 dolar kesintisi var. Ödemediğin için 3 yıl 90 dolar borcun olabilir. Kapanmaması için en az 30 dolar ödeyin.

Yeni hesap açtım kart isteyebilmek için 30 dolar yüklemem lazım. Payooner en düşük havale miktarı 50 dolar.

sanırım öyle bi olay yok. kart değişiminde 10 euro istiyorlar. zaten karttan her işlem yapışında da komisyonlarını kesiyolar. extra olarak böyle bi ödeme aldıklarını sanmıyorum. alsa koca koca " borcun var, şu kadar " diye ekranımda göstermeleri gerekirdi gibi. yine de net bilen birisi bize de anlatırsa daha temiz olur tabi. borcumu görüntülemek isterim şayet varsa.

[MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] hocam var mı böyle borç falan kart alınca para yokken hesapta , önceden aldığım kartlar vardı kalmıştı öyle.

Kart sipariş edebilmem için adsense yada şirketten ödeme almam lazımmış :(
ny5G3V.jpg

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri