Payoneer den ödeme alamayan var mı ?

autorun12

Kayıtlı Üye
Atm arızaları hariç adsense den para gelipte payoneer in paraya el koyduğu kimse var mı ? forumda baya yurt dışı banka macerası konuları açıldı bende payoneer ile çalışıyorum tedirgin oldum biraz.

Çok varya yanı skypte olsun burda olsun yükli miktarlarda sıkıntı oluyor payoner bloke koyuyor para uçuyor diyorlardı

Hocam hiç canınızı sıkmayın.Bugün youtube dışı interntten kazanıp tr bankalarına havalelerde. Banka el koyuyor.Tabi bu konu payoneer gibi mürferit olaylar oluyor.bende iki gün öncesine kadar bende ödemede sıkıntı yaşarmıyım araştıyordum.son zamanlarda payoneerle aslında biz içinde olmadıgımız için büyüttük o yorumları.

Hocam hiç canınızı sıkmayın.Bugün youtube dışı interntten kazanıp tr bankalarına havalelerde. Banka el koyuyor.Tabi bu konu payoneer gibi mürferit olaylar oluyor.bende iki gün öncesine kadar bende ödemede sıkıntı yaşarmıyım araştıyordum.son zamanlarda payoneerle aslında biz içinde olmadıgımız için büyüttük o yorumları.
tr bankası nasıl el koyuyor bugune kadar ben hiç rastlamadım

Çok varya yanı skypte olsun burda olsun yükli miktarlarda sıkıntı oluyor payoner bloke koyuyor para uçuyor diyorlardı

Yüklü miktar olmasına gerek yok. 5k ödemeyi alıpta 1k ödemede bloke koyulanlarda var.

adsense ayın 11 inde günün sonuna kadar kesinleşmeyince öldük bittik diyen tartışma konuları açılan bi forumda mağdur olan varsa konu açardı diye düşünüyorum sadece yorumlarda var hep aynı şeyler tr bankası birinin parasına el koymuş payonere el koymuş vs :D ama böyle açılan daha hiçbir konu görmedim

Arkadaşlar çok dillendiriyorsunuz bu konuyu ve buna benzer şeyleri. Yapmayın kendi ayağınız sıkmayın. Eşşeğin aklına karpuz kabuğunu getirtmeyin.

Zaman zaman TR adsenselerde de böyle sorunlar oldu tek tük çıkıyor böyle sorunlar. Ama lütfen bu konuyu da bu kadar konuşmayın dillendirmeyin [MENTION=17740]espexx[/MENTION] dediği gibi eşşeğin aklına karpuz kabuğu getirmeyin. Olmayacağı da varsa olur bu şekilde dillendirilirse. Ben Defalarca payoneer den euro dolar çektim 3 4 hane. Hiçbirinde de problem yaşamadım çok şükür. Forumda hemen hemen hepimiz çoklu adsense çalışıyoruz. Açın madem bir kaç tane payoneer hesabı. Gerekirse 1 hesabımıza bloke konulsun bu kadar dillendirirsek hiç ödeme alamayacağız. Ben payoneer den ödeme alan bir çok kişi ile konuştum daha hiç rastgelmedim bloke yiyenlere. Bütün derdimiz bitti ödemeler payoneer in paraya bloke koyması kaldı zaten. Payoneer google ödemelerine bloke koyarsa kendi ayağına sıkar.

her paraya bloke koyuyor desek başka bir yöntemin var mı parayı çekmek için? Yok o zaman tartışmaya da gerek yok.

Yılmıyoruz beyler, Türkiyedeki sistem düzelene kadar yurt dışı. Herkes her alanda ne yol varsa denesin.İllaki bir çıkış yolu bulucaz. En fazla 1 ay kaybederiz, 2 ay rayına oturur sistemlerimiz. Eğer eskisi gibi Türkiye diye inat etsek zaten kaybediyoruz.
not:Türkiye adsense açık ama şöyle bi adsense izlenme 2 bin reklam göserim 700 tıklanma 1 - 8 arası gunluk. bu adsense açık hala. Ama biraz yüklenince para gelince kapanıyor hala. Yabancı deneyi devam etmeli.

Youtube kanal sözleşmesinde bu madde varken payonner'in bloke koymasının bir mantığı yok

Orijinal materyallerinin başkaları tarafından kullanılıp kullanılamayacağına telif hakkı sahipleri karar verir. Telif hakkı sahipleri, çoğu durumda içeriklerinin YouTube videolarında kullanılmasına bu videolarda reklam yayınlama karşılığında izin vermektedir.

peki bu payooneri kaç farklı adsensede kullanabiliyoruz bildiğim kadarıyla payooner hesap açarken kimlik falan istiyor çünkü birden fazla payooner açmaya kalkarsak blok sorunları olabilir

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri