Payoneer e Test Ödemesi Süresi

• Kullanıcı cotoni
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

cotoni

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar Selam

İngiltere adsensesine perşembe akşam payoneer hesap bilgilerini girdim.. Bilgilerde sorun yok ama hala test ödemesi gelmedi.. 1 - 2 Arkadaşa sordum pin den sonra girmişler ve 1 - 2 güne (hatta cumartesi günü bilr) gelmiş.. benim haftasonunuda sayarsak 4 gün oldu.. Ne zaman gelir acaba? Tecrübeli arkadaşlar cevaplaraa sevinirim..

bugün gelir diye tahmin ediyorum. bende de abd test ödemesi normalden 2 gün geç gelmişti..

Birincil odeme yontemi secmeye dikkat gosterin hocam genelde gecikme bundan kaynaklaniyor
2 gunde geldi hep bana

aynı payoneer hesabı en fazla kaç adsensede kullanılabilir deneyen varmı ??

Hocam sizdemi perşembe girdiniz hesap bilgilerini?

hocam 3 4 hafta once halletmiştim ben. ama normalden gec gelmişti hatta baska bir arkadasa sormustum sorun mu var dıye? ama sonuc olarak er yada gec geliyor. bnce az daha sabredin. zaten baska yapcak bir şey de kalmıyor su durumda:o

Arkadaşlar Selam

İngiltere adsensesine perşembe akşam payoneer hesap bilgilerini girdim.. Bilgilerde sorun yok ama hala test ödemesi gelmedi.. 1 - 2 Arkadaşa sordum pin den sonra girmişler ve 1 - 2 güne (hatta cumartesi günü bilr) gelmiş.. benim haftasonunuda sayarsak 4 gün oldu.. Ne zaman gelir acaba? Tecrübeli arkadaşlar cevaplaraa sevinirim..

Hocam test ödemeniz geldimi?
Birde tek payooner hesabına birden fazla adsense bağlanabiliyormu?

Hocam test ödemeniz geldimi?
Birde tek payooner hesabına birden fazla adsense bağlanabiliyormu?

Test ödemem geldi.. Perşembe ödeme yöntemi girdim salı günü geldi.. Payoneer deki işlemler normalden 1 - 2 gün geç olabiliyor.. Normal ödemelerde Pazartesi yapıldı, payoneer ler bugün gelmiş daha..
Bir tek payoneer hesabına birden fazla hesap bağlamadım ama bağlanıyormuş ama işte adsense bu duruma ne der? Bence bunda da risk almak yerine bir akraba veya tanıdık üzerine almak daha mantıklı geliyor bana...

Test ödemem geldi.. Perşembe ödeme yöntemi girdim salı günü geldi.. Payoneer deki işlemler normalden 1 - 2 gün geç olabiliyor.. Normal ödemelerde Pazartesi yapıldı, payoneer ler bugün gelmiş daha..
Bir tek payoneer hesabına birden fazla hesap bağlamadım ama bağlanıyormuş ama işte adsense bu duruma ne der? Bence bunda da risk almak yerine bir akraba veya tanıdık üzerine almak daha mantıklı geliyor bana...

Hocam teşekkürler cevabınız için. Ben payooner hesabını şimdi açtım aktivasyon maili geldi ancak adsense ile ilişkilendirirken buradaki hangi bilgileri girmemiz gerekecek? user id dışında bir bilgi göremedim. Yani adsense e gireceğimiz banka hesap bilgileri tam olarak nerede oluyor ?

Hocam teşekkürler cevabınız için. Ben payooner hesabını şimdi açtım aktivasyon maili geldi ancak adsense ile ilişkilendirirken buradaki hangi bilgileri girmemiz gerekecek? user id dışında bir bilgi göremedim. Yani adsense e gireceğimiz banka hesap bilgileri tam olarak nerede oluyor ?

Hocam yarın onay maili gelicek payoneer den.. sanırım ondan sonra hesap bilgileriniz gözükücek.. Siz yukarıdan "receive" e basın..açılan menüden "Global Payment Service" e basınca görebileceksiniz hesap bilgilerinizi.. Yalnız adsense hangisiyse Euro, Dolar veya Sterlin se onu soldan seçin hesap bilgileri sağda gözükecek...

Hocam yarın onay maili gelicek payoneer den.. sanırım ondan sonra hesap bilgileriniz gözükücek.. Siz yukarıdan "receive" e basın..açılan menüden "Global Payment Service" e basınca görebileceksiniz hesap bilgilerinizi.. Yalnız adsense hangisiyse Euro, Dolar veya Sterlin se onu soldan seçin hesap bilgileri sağda gözükecek...

Teşekkürler hocam çıktı şimdi banka bilgileri. :)

Bir notda ben ekleyeyim hesabınızı onaylatmalısınız.Mutlaka kimlik bilgisi ve anket doldurulmalı.

Bir notda ben ekleyeyim hesabınızı onaylatmalısınız.Mutlaka kimlik bilgisi ve anket doldurulmalı.

Hocam son olarak aşağıdaki gibi bir mail geldi. Ekrana gelen her bilgiyi tamamladım sanırım başka eksik birşey kalmadı.

Welcome to Payoneer! We’re happy to tell you that your applications been approved and you can now start receiving payments from companies around the world.
Ready to get started? Log in to your account to receive payments, check your balance, or withdraw funds. Your username is

benimde merak ettiğim bir payoneeri aynı anda aktif olarak 2 (iki) veya daha fazla ABD adsensesinde kullanan var mı?

Arkadaşlar yaklaşık 5-6 gündür test ödemesi ve bazı hesaplarimin Payonere yatmasını bekliyorum fakat gelen yok sizde Aynı sorunu yaşıyormusunuz .

Edit: birincil olarak seçili banka hesapları

Arkadaşlar yaklaşık 5-6 gündür test ödemesi ve bazı hesaplarimin Payonere yatmasını bekliyorum fakat gelen yok sizde Aynı sorunu yaşıyormusunuz .

Aynı durumda bir kanalım ve yabancı adsemsem var... Ama adsense gmail dede test ödemesi yaptık, kontrol edin maili dahi gelmedi. Sadece test ödemesi girin diyor(adsensede birincil ödeme yöntemi seçiliken)... Payonerde de hareket yok, yanılmıyorsam 4 gun kadar dır bekliyorum.

Son düzenleme:

28 inde gönderilen ödeme payoneere bugün düştü, benim hesabim değil gercide biliyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri