Payoneer hesap hakkında sorularım var

Yazdıkça batan sensin dükemediğin bileği öpeceksin

Asıl batan sensin Sen dedin ki şahsi gibi kullanamazsın, bende dedimki kullanılır, Araştıran bulur payoneer ödeme anlasmalı çok yer var.Dolaylı yoldanda olsa kullanılır.

Sen şimdi almanya banka hesabı var diyorsun dimi bende diyorum
PayPal Almanya bankası olan paypal kullanır payoneer yerine
Paypal ile dünyanın her yerine Türkiye hariç ödemr yapar ödeme alır al sana senaryo

Hangi bankamatiklerden çekiliyor? Günlük/Aylık limitler nedir bilen var mı?

Emin değilim ama payoneer e Türkiye'den yükleme yapamazsın.

Papara/ininal vb ödeme alamazsın.

Payoneer hesabına banka hesabından ödeme alamazsın ama iban hesapları var bazı ülkelerde onlardan alabilirsin.(Sadece şirketlerden yapılan hesaplardan, kişisel hesaplardan ödeme almıyor.)

Evet tr deki hesabına çekebilirsiniz ama komisyon ödersin. Kur kesintisi olur.

Kart en fazla 1 ay içinde gelir.

Payoneer den payoneer e para gönderebilirsin başkasının hebsına gönderemezsin.

Transferwise ve transfer go kullanabilirsin.

Daha bir kaç saat evvel ilk defa garanti banka atm'sinden payoneer kartla para çektim. Türkiye'de bir atm'den para çekecekseniz dikkat edin. Her bakiye sorgulamada 1 dolar alıyorlar. Benim çektiğim atm'den nedense dolar çekilmiyordu. Kuru da bayağı bir öldürmüşler. Bilen biri en uygun, az komisyonlu çekim yöntemini paylaşırsa sevinirim.

Daha bir kaç saat evvel ilk defa garanti banka atm'sinden payoneer kartla para çektim. Türkiye'de bir atm'den para çekecekseniz dikkat edin. Her bakiye sorgulamada 1 dolar alıyorlar. Benim çektiğim atm'den nedense dolar çekilmiyordu. Kuru da bayağı bir öldürmüşler. Bilen biri en uygun, az komisyonlu çekim yöntemini paylaşırsa sevinirim.

Para size başka payooner hesaptan mı yoksa banka hesabından mı gönderildi?

kesin olarak yaziyorum,

turkiyedeki bankalardan payoneer hesabina hicbir sekilde para yollayamazsin. payoneer kisisel hesaplardan gelen paralari iade eder. sadece payoneer izin verdigi sirketler payoneer hesaplarina para yollayabilir.
-eger payoneer hesabinda bakiye varsa baska bir payoneer hesabina para yollayabilirsin
-eger payoneer hesabina bir sirketten para gelmisse bu parayi 2 sekilde cekebilirsin
1. eger payoneer kartin varsa bazi komisyon kesintileriyle istedigin bankamatikten cekim yapabilirsin
2. payoneer hesabina kendine ait iban ekleyerek payoneerin hesapladigi kurdan cekim yapabilirsin. 2 gune hesaba duser.
payoneer hesabindaki parayi baska birinin ibanina para yollayamazsin havale yok eft yok

kesin olarak yaziyorum,

turkiyedeki bankalardan payoneer hesabina hicbir sekilde para yollayamazsin. payoneer kisisel hesaplardan gelen paralari iade eder. sadece payoneer izin verdigi sirketler payoneer hesaplarina para yollayabilir.
-eger payoneer hesabinda bakiye varsa baska bir payoneer hesabina para yollayabilirsin
-eger payoneer hesabina bir sirketten para gelmisse bu parayi 2 sekilde cekebilirsin
1. eger payoneer kartin varsa bazi komisyon kesintileriyle istedigin bankamatikten cekim yapabilirsin
2. payoneer hesabina kendine ait iban ekleyerek payoneerin hesapladigi kurdan cekim yapabilirsin. 2 gune hesaba duser.
payoneer hesabindaki parayi baska birinin ibanina para yollayamazsin havale yok eft yok

Sağol hocam. Payoneer anasayfa altında banka ekleme opsiyonu varmış. Şimdi gördüm. Bir de öyle deneyelim.

Bu arada benim kart tam 29 günde geldi.

---------- Spam Engelliyici 14:41 ---------- Önceki Mesaj 14:38 ----------

Para size başka payooner hesaptan mı yoksa banka hesabından mı gönderildi?

Yaptığım bir iş için payoneer onaylı bir firmadan geldi.

kesin olarak yaziyorum,

Bir sorum olacak. Bana bi kişisel hesaptan 64 euro ödeme gelecekti iptal edilmiş kişisel olduğu için. Parayı yollayan taraf iade için bankayı aradıklarında 25 euro kesilecek demiş.zaten yolladıkları para 64 euro.
Payooner parayı geri iade ederken ne kadar kesiyor bilen var mi

Bir sorum olacak. Bana bi kişisel hesaptan 64 euro ödeme gelecekti iptal edilmiş kişisel olduğu için. Parayı yollayan taraf iade için bankayı aradıklarında 25 euro kesilecek demiş.zaten yolladıkları para 64 euro.
Payooner parayı geri iade ederken ne kadar kesiyor bilen var mi
Ben bankadan payonere 1 euro gonderdim payoner kabul etmedi 3 gun sonra yani bugun para hesabima 1 euro olarak geri geldi. Payonerin islemler bolumunde para kabul edilmedi diyerek yaziyor benden kesinti yapilmadi 1 euro gitti 1 euro geri geldi

---------- Spam Engelliyici 20:40 ---------- Önceki Mesaj 20:29 ----------

1)Payoneer hesabıma Türkiye'deki herhangi bir bankadan ödeme alabilir miyim?
Cevap- Payoner hesabina banka iban numaranizi ekleyip payoneerdeki parayi cekebilirsiniz

2)Papara/ininal hesaptan ödeme alabilir miyim?
Cevap- Papara hesabindan odeme alamazsiniz

3)Payoneer hesabıma yurtdışındaki herhangi bir bankadan ödeme alabilir miyim?
Cevap- Yurtdisinda olan hesaba odeme alabilirsiniz

4)Payoneer hesabıma aldığım ödemeyi herhangi bir banka atmsinden çekebilir miyim?(Komisyon ne kadar alıyor?)
Cevap- Bazi bankalardan cekebilirsiniz komisyon %5 belirli limitleri var

5)Payoneer karta başvuru yapınca ne kadar sürede gelir?
Cevap- payoneer karti normalinde 1 ayda gelir

6)Payoneer hesabımdan dünyadaki herhangi bir ülkedeki kişinin banka hesabına para gönderebilir miyim?
Cevap- Payoneer hesabindan sadece kendi isminize para gonderebilirsiniz payoneer sirketi para transfer sirketi degil

7)Payoneer e alternatif var mı?
Cevap- Payoner sisteminde altarnatif sirket yok sistemi farkli payoneerden daha kullanisli Transferwise Transfergo Azimo sirketlerini kullanabilirsiniz bu hesaplar para transfer sirketidir

Benim de birkaç sorum olacak.

Payonerden para çekerken iban verip oraya parayı aktarıpekmek mi daha masraflı,yoksa kartla bi atm den komisyon ödeyerek çekmek mi? Bunların masrafı nedir?

Adsenseye payoner girsek,abd den vergiye yakalanma ihtimali var mı?

Payonor yıllık aidat ücreti nedir?

Cevaplarsanız sevinirşm.teşekkürler

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri