Payoneer kart kullananlar?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ripdimebag

Kayıtlı Üye
Payoneer kart nedır arkadaslar nasıl bır sıstemdır paypal tarzı bırseymı acaba?

bildiğin banka kartı türkiyede ki atmlerden belli komisyon ile para çekebilirisin.
geçen hafta başvuru yaptım 1 ay içinde kartım elime ulaşacak.
abd bankası kısacası türkiye devleti bu hesaba block wsws koyamıyor dokunamıyor..
ne olur ne olmaz al dursun :)

bildiğin banka kartı türkiyede ki atmlerden belli komisyon ile para çekebilirisin.
abd bankası kısacası türkiye devleti bu hesaba block wsws koyamıyor dokunamıyor..

peki pin olayını nasıl hallediyorsunuz ?

paypal gıbı mı dostum,ınternet uzerınden mı ıslem yapıyorsun,hangı atmden cekıyorsun,komısyon durumu nedır

paypal gıbı mı dostum,ınternet uzerınden mı ıslem yapıyorsun,hangı atmden cekıyorsun,komısyon durumu nedır

kusura bakma üstadım okadar detaylı bilgim yok düm dünyada ki atmlerden istediğin zaman para çekiyorsun bildiğim.
pp gibi değil en para gibi düşün . yanlışım varsa düzeltsin daha üstadlar.

hemen ben cevaplayım buda benim ilgi alanım : ) 3 kez isteyince kimlikle doğrulama çıkıyor. ya kimlikle yada kimliksiz doğrulama olayı oluyor..

Yıllık Hesap İşletim Ücreti $29.95 (Her yıl) Mevcut bakiyenizden
Kart Değiştirme $12.95 Kart başına bir Kerelik

ATM'den para çekme veya Nakit Tediyeler (gişe memuru vasıtasıyla veya mevcuttan) $3.15 (*ATM/POS hizmeti sağlayıcınız tarafından ek ücret de uygulanabilir)
ATM Reddetme Ücreti $1.00 Para çekme talebi reddedildiğinde (*ATM hizmeti sağlayıcınız tarafından ek ücret de uygulanabilir)
ATM Bakiye Sorgulaması Ücreti $1.00ATM bakiyesi sorgusu yapıldığında (*ATM hizmeti sağlayıcınız tarafından ek ücret de uygulanabilir)

fiverr'dan birara ödeme almak için kullanmıştım, enpara ile paypal arası bir şey, ama komisyon oranları ve çeviri oranları paypal gibi kazık, webmoney örneğin daha uygun.

Yurt dışında bir banka hesabın var ve bununla paraçektiğini düşün. Çoğu Atm den çekebiliyorsun geçen sene en uygunu TEB atmleriydi şuanda durum nedir bilmiyorum. Atm den bakiyr sorgulamadan bile ücret kesiyordu bu yüzden bakiyenizi internetten kontrol etmenizi öneriyorum. Para çektiğinizde bell kesintiler uygulanıyordu bununda günceli hakkında bilgim bulunmuyor. Kartınız aşağı yukarı bir ay içerisinde elinize ulaşıyor. Adsense ile kullanılabiliyor mu bilmiyorum. Ama CPA çalışırken bir ödememi dolar olafak TEB atmsinden çekmiştim geçen sene.

Mobil olarak gönderildi. Yazım hataları için özür dilerim.

Hocam sana gönderilen kartı eğer Payooner hesabında para varsa alışverişlerinde falan da kullanabiliyorsun. Çünkü MasterCard gönderiyorlar ve senin adına özel. Ek olarak, Payooner Bank of America ile ortak çalışıyor ve dolayısıyla sana özel bir Amerikan banka hesabın oluyor. Bu hesaba yalnızca Amerikan firmaları ödeme yapabiliyor. Bu hesaba gelen parayı ister kendi Türkiye banka hesabına TL olarak transfer yapabilirsin, istersen de belirlenmiş bazı ATM 'lerden döviz olarak çekebilirsin. Bildiğim kadarıyla TEB'den para çekebiliyorsun. ATM kartınla her sorgulamada ve her para çekiminde cüzi miktarda hesabından para kesiliyor. Para çekimlerindeki komisyon yüzde bazda, ATM sorgulama işlemleri için ise yanlış hatırlamıyorsam 1 dolardı.

Hatırladıklarım bunlar.

birde şöyle bişey var sanırım ''delaware offshore company'' kendi adımıza vergisiz şirket ve hesap açabiliyoruz . bilenler paylaşırsa memnun oluruz.

Payoneer için başka konular mevcut forumda aratıp bilgileri oralardan devam edebilirsiniz. Bu konu offshore vb. yerlere kaçıyor. Vergi kaçırmak, kaçırmaya çalışmak yasak ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri