Payoneer Kullanımı Hakkında - Sorun Yaratabilir, Okumanızı Tavsiye Ederim

yok hocam işte [MENTION=10082]Incubus[/MENTION] hocamdan bi cvp bekliyomda şimdi ben adama youtube kanalından kazanıyorum diyorum halen bana wep siteniziz bana kanıtlayın diyo wep sitem yok işte yt kanalım bu diyorum adam bu sefer wep sitenizdeki yt kanalımı diyo anlamadı ki beni

Anlamadım payoneerin amacı ne, başkasına ait kanalın gelirini alırız diyemi böyle yapıyolar, yoksa telifli videodan para almayalım diyemi? Google zaten kendi isteğiyle parayı bize gönderiyo, onları ilgilendiren şey ne anlayamadım.

yok hocam işte [MENTION=10082]Incubus[/MENTION] hocamdan bi cvp bekliyomda şimdi ben adama youtube kanalından kazanıyorum diyorum halen bana wep siteniziz bana kanıtlayın diyo wep sitem yok işte yt kanalım bu diyorum adam bu sefer wep sitenizdeki yt kanalımı diyo anlamadı ki beni

Usta kanalın about kısmına Payoneer ödemesi ile ilgili bir cümle ilettiyse onu yaz. Yoksa aşağıdaki yazıyı yazabilirsin. Sonrasında adama da şöyle bir mail at:

"What I am trying to explain is, I am using Google Adsense for Youtube channel not for any website. My channel's url: BURAYA KANALIN ADRESİ, and I added a sentence about your service to About section of my channel: BURAYA KANALIN HAKKINDA KISMININ ADRESİ"

Hakkında kısmına yazılacak yazı:

Earnings of the channel should be paid using Payoneer to ISIM SOYISMINIZ.

Bu şekilde çözebilmen lazım umarım. Geçmiş olsun.

Usta kanalın about kısmına Payoneer ödemesi ile ilgili bir cümle ilettiyse onu yaz. Yoksa aşağıdaki yazıyı yazabilirsin. Sonrasında adama da şöyle bir mail at:

"What I am trying to explain is, I am using Google Adsense for Youtube channel not for any website. My channel's url: BURAYA KANALIN ADRESİ, and I added a sentence about your service to About section of my channel: BURAYA KANALIN HAKKINDA KISMININ ADRESİ"

Hakkında kısmına yazılacak yazı:

Earnings of the channel should be paid using Payoneer to ISIM SOYISMINIZ.

Bu şekilde çözebilmen lazım umarım. Geçmiş olsun.

teşekkür ederim hocam inşAllah .çözerim

[MENTION=10082]Incubus[/MENTION] hocam neden böyle yaptıklarını sordunuzmu?

[MENTION=10082]Incubus[/MENTION] hocam neden böyle yaptıklarını sordunuzmu?

Direk benim değil, bir arkadaşımın başına geldi. Ben sadece yazması gerekenleri ilettim ne istedilerse konuşma bizi bu yöne doğru götürdü. İlk attıkları mailde ama Amerika ile aralarındaki finansal anlaşmalardan ötürü Adsense hesabının performans raporlarını görüntülemeleri gerektiğini söylemişlerdi.

Hakkında kısmına yazı yazdırmak kötü olmuş diğerleri bir şekilde halledilirdi :)

Anlamadım payoneerin amacı ne, başkasına ait kanalın gelirini alırız diyemi böyle yapıyolar, yoksa telifli videodan para almayalım diyemi? Google zaten kendi isteğiyle parayı bize gönderiyo, onları ilgilendiren şey ne anlayamadım.

Tamamen ABD hükümetinin yasaları gereği bunu yapıyorlar.Sonuçta payoneer siz ilk hesabı açarken bir sözleşme onaylatıyor.Orda büyük ihtimail ile bu konuda geçiyor.ABD finans takip ediliyor.Başlarına iş aşmamak için bu uygulamayı getirmişler.

Diyebilirsiniz ki eee googlede spamdan kazandığımı gönderiyor diye.Youtube kanalı açarken sözleşmede size ait olmayan video yüklemeyeceğinizi eğer yüklerseniz sorumluluğun sizde olduğunu, her hangi bir mahkeme olayında youtube sorumlu olmayacağını kabul ettiriyor.

Kısacası payoneerde telif yüzünden dava açılır diye size onaylattırıyor hatta sisteminde hiç böyle bir şey istemiyor, hesabı kapatıp iade ediyor parayı....

Mobil olarak gönderildi.

an itibariyle benimde ödemeyi askıya aldılar Allahın belaları usa adsense değil bide ya, ********ler ne yapmaya çalışıyor ya

---------- Spam Engelliyici 14:24 ---------- Önceki Mesaj 13:07 ----------

konu üstte kalsın ortak bi çözüm yolu bulalım baya kişi sorun yaşayacak belli oldu

an itibariyle benimde ödemeyi askıya aldılar Allahın belaları usa adsense değil bide ya, ********ler ne yapmaya çalışıyor ya

---------- Spam Engelliyici 14:24 ---------- Önceki Mesaj 13:07 ----------

konu üstte kalsın ortak bi çözüm yolu bulalım baya kişi sorun yaşayacak belli oldu

Diğer arkadaşa dediğim şekilde cevap atın hocam önceki sayfalarda vardı.

[MENTION=8951]Dean[/MENTION] [MENTION=12651]niyazi16[/MENTION] son durum nedir arkadaşlar?

[MENTION=8951]Dean[/MENTION] [MENTION=12651]niyazi16[/MENTION] son durum nedir arkadaşlar?

hocam 48 saat oldu anca ikna ettim ama halen sorguluyor en son kanalın bağlı olduğu andsense ve youtube kanalının fotoğrafalrını istediler bakalım ne olacak halen ödemeyi göndermediler son durumu burdan bildireceğim

evet arkadaşlar tam 3 gün uğraştıktan sonra ödemeyi onayladılar hesabımı kullanmaya devam edebilirmiyim dedim evet hesabınıza artık uluslar arası ödeme almaya devam edebilirsiniz dediler :) teşekkür ederim [MENTION=10082]Incubus[/MENTION]

arkadaşlar in itibariyle ödemelerime bloke geldi payooner tarafından, bloke gelip sorunsuz halleden arkadaşlar varsa bi skypedan fln bana yardımcı olursa çko sevinirim

---------- Spam Engelliyici 13:44 ---------- Önceki Mesaj 12:54 ----------

üstte kalsın konu :(

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri