Payoneer nasıl bozdurulur? Nerelerde geçerli?

• Kullanıcı Hemedo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Paypal, Payoneer, Webmoney ve Diğer Ödeme Çözümler

Hemedo

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar, payoneer sorunları düzelirse hesabımdaki tüm bakiyemi hemen çekmek istiyorum. Ancak banka hesabıma çekmek istemiyorum.
Peki bu bakiyeyi nasıl bozabilirim veya güvenilir başka nereye aktarabilirim? Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Ayrıca dropshipping işleriyle uğraşanların büyük çoğunluğu payoneer kullanıyor diye biliyorum. Ticaret hacmi yüksek olup yüksek meblağ payoneer bakiyesini komisyon karşılığında bozmak isteyen olursa tekliflere açığım.

Son düzenleme:
merhaba hocam ne kadar bakiye var pm atın soralım bu işi yapan arkadaslara

paynoer kabul eden kripto para borsası varsa ordan bitcoin alıp yada herhangi bi coin alıp tr borsasına transfer edebilirsin

kredi kartı olmuyor mu. ben esjşden kk almıştım ama şimdi vermiyorlar bin dolar var dahada gelecek bende banka hesabına çekmek istemiyorum. yoruöuö bulunsun belki işim dğşer

eskiden payoneerin kartı vardı teb atmleriden dolar olarak çekim yapılabiliyordu, şuan durum nasıl bilmiyorum.

Kriptopara olarak çekebilirsiniz ancak dediğiniz gibi komisyon yüksek olur. Yardımcı olabilirim. Meblağ ne kadar?
Aynı şekilde payeer veya webmoney olarak da dönüştürebilirsiniz.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar, payoneer sorunları düzelirse hesabımdaki tüm bakiyemi hemen çekmek istiyorum. Ancak banka hesabıma çekmek istemiyorum.
Peki bu bakiyeyi nasıl bozabilirim veya güvenilir başka nereye aktarabilirim? Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Ayrıca dropshipping işleriyle uğraşanların büyük çoğunluğu payoneer kullanıyor diye biliyorum. Ticaret hacmi yüksek olup yüksek meblağ payoneer bakiyesini komisyon karşılığında bozmak isteyen olursa tekliflere açığım.

Elinde kartın varsa tanıdığın kuyumcuya git altın al derim ;):D

Elinde kartın varsa tanıdığın kuyumcuya git altın al derim ;):D

Kartlar suanda kullanilamiyor

---------- Spam Engelliyici 10:24 ---------- Önceki Mesaj 10:00 ----------

Kriptopara olarak çekebilirsiniz ancak dediğiniz gibi komisyon yüksek olur. Yardımcı olabilirim. Meblağ ne kadar?
Aynı şekilde payeer veya webmoney olarak da dönüştürebilirsiniz.

Kripto para olarak nasil cekicez ? Meblag cok yuksek sizin istediginiz komisyon ne kadar ?

Kartlar suanda kullanilamiyor

---------- Spam Engelliyici 10:24 ---------- Önceki Mesaj 10:00 ----------

Kripto para olarak nasil cekicez ? Meblag cok yuksek sizin istediginiz komisyon ne kadar ?

Ne kadar bozum yapacaksınız onu öğrenebilirsem size o şekilde öneri sunabilirim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri