Payoneer ödeme için adsense hesabı lazım

thrayler

Moderatör
Merhaba arkadaşlar payoneer den başka hesaba para göndermek için 200 doalr eşik varmış. 200 dolar şirketlerden ödeme almayınca başka hesaba para gönderemiyorum. 170 dolar kaldı. Bunun için adsenseden ödeme alacak benim payoneer hesabımı yazacak var mı? Ödeme geldiği anda banka hesabına gönderirim iki taraf içinde güzel olur hem komisyon vermezsiniz hem payoneerden almak için beklemezsiiniz. Sadece 170 dolara ihtiyaç var ilgilenen yazabilir mi?

Merhaba arkadaşlar payoneer den başka hesaba para göndermek için 200 doalr eşik varmış. 200 dolar şirketlerden ödeme almayınca başka hesaba para gönderemiyorum. 170 dolar kaldı. Bunun için adsenseden ödeme alacak benim payoneer hesabımı yazacak var mı? Ödeme geldiği anda banka hesabına gönderirim iki taraf içinde güzel olur hem komisyon vermezsiniz hem payoneerden almak için beklemezsiiniz. Sadece 170 dolara ihtiyaç var ilgilenen yazabilir mi?

hocam konuyu anlamadım. size payoneer de bakiyemi lazım ?

evet hocam payoneeri doğrulamam için 170 dolar ödeme gelmesi lazım ama şahıslardan gelen ödeme olmuyomuş adsense fiver gibi firmalardan gelmesi lazımmış

hocam kesin bilmiyorum ama "alıcının payoneer hesabına odeyın" diyorsa bu şirketlerde var sadece. istersen deneme yapabiliriz. olacatır dıye dusunuyorum

hocam kesin bilmiyorum ama "alıcının payoneer hesabına odeyın" diyorsa bu şirketlerde var sadece. istersen deneme yapabiliriz. olacatır dıye dusunuyorum

Evet hocam canlı destekle görüştüm işte o özelliğin açılması için 200 dolar ödeme alman gerekiyor dedi. Ama bunu şirketlerden almak gerekiyomuş

Evet hocam canlı destekle görüştüm işte o özelliğin açılması için 200 dolar ödeme alman gerekiyor dedi. Ama bunu şirketlerden almak gerekiyomuş

Payooner yeni yeni kurallar getirmiş.
Eskiden limit yoktu, gelen ödemeyi direkt bankaya çekebiliyordun.
Tam sana denk düşmüş şansına.

Yok hocam bankaya çekebiliyorum suan o açık. Ama payoneer hesapları arası para göndermek için 200 dolar eşik ve payoneer card istemek için 100 dolar eşik var.

bu kural eskidende vardı hocam.bankaya çekmekte sorun yok.mesela sen bana bi iş için ödeme yapıcaksın,payoner üzerinden göndermek istiyorsun diyelim parayıda.senin bana ödeme yapabilmen için dailymotion,adsense vb şirketler üzerinden ödeme almış olman gerek.yoksa payonerdeki parayı bankaya çekebilirsin,ama benim payoner hesabıma gönderemezsin.

bu kural eskidende vardı hocam.bankaya çekmekte sorun yok.mesela sen bana bi iş için ödeme yapıcaksın,payoner üzerinden göndermek istiyorsun diyelim parayıda.senin bana ödeme yapabilmen için dailymotion,adsense vb şirketler üzerinden ödeme almış olman gerek.yoksa payonerdeki parayı bankaya çekebilirsin,ama benim payoner hesabıma gönderemezsin.

Ödeme de aldım 32 dolar fiverdan. Sayfada sadece "bir veya daha fazla bu şirketlerden ödeme alınca açılacak" diyor. MİKTAR KESİNLİKLE HİÇ BİR YERDE YAZMIYOR.

Canlı desteğe bağlanıp soruyorum. 200 dolar ödeme alman lazım diyor. Delirtti beni nerdeyse küfür edecektim. Nerede hangi sözleşmenizde yazıyor 200 dolar eşik diyorum kafanıza göre uyduruyosunuz diyorum. Yok anlamıyor 200 dolar yatarsa çekersin diyor

Ödeme de aldım 32 dolar fiverdan. Sayfada sadece "bir veya daha fazla bu şirketlerden ödeme alınca açılacak" diyor. MİKTAR KESİNLİKLE HİÇ BİR YERDE YAZMIYOR.

Canlı desteğe bağlanıp soruyorum. 200 dolar ödeme alman lazım diyor. Delirtti beni nerdeyse küfür edecektim. Nerede hangi sözleşmenizde yazıyor 200 dolar eşik diyorum kafanıza göre uyduruyosunuz diyorum. Yok anlamıyor 200 dolar yatarsa çekersin diyor

3-4 yıl önce bende yaşamıştım bu sorunu,limit daha düşüktü o zaman.50$dı sanırım,200e ne zaman çıkarmışlar hiç haberim olmadı.ne yazıkki dediklerinde haklısın hocam ama her zaman söyledigim gibi,payoner bayılıyorum sorun çıkarmaya.sorunsuz iş yapınca canı sıkılıyor heralde adamlar,sürekli bişey çıkartıyorlar :)

3-4 yıl önce bende yaşamıştım bu sorunu,limit daha düşüktü o zaman.50$dı sanırım,200e ne zaman çıkarmışlar hiç haberim olmadı.ne yazıkki dediklerinde haklısın hocam ama her zaman söyledigim gibi,payoner bayılıyorum sorun çıkarmaya.sorunsuz iş yapınca canı sıkılıyor heralde adamlar,sürekli bişey çıkartıyorlar :)

şimdi 200 gelince açılacağıda kesin değil ki net bir kriter yok

şimdi 200 gelince açılacağıda kesin değil ki net bir kriter yok

ödemeyi alırsan açılır hocam.payoner sonuç olarak magdur etmiyor aslında insanları.bi önceki mesajımdada belirttigim gibi,sadece can çekiştirmeyi yani boş yere işi uzatıp insanları ugraştırmayı seviyor.

200$ limiti tek seferde mi gelmesi gerekiyor yoksa parca parca da oluyor mu? Benim yeni actigim hesapta 110$ odeme aldi ama henuz kullanicilara para gonderme secenegi aktif degil.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri