Payoneer Odemem Kayboldu

CyberTR

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaslar,

Bir yakinim adina payoneer hesabi actim ilk odemede sorunsuz bir sekilde enpara hesabina gonderdiler ancak suan 2. Odeme 20 gundur halen gelmedi payoneerle iletisime gectim MT103 isimli bir belge gonderdiler paranin gonderildigine dair bu belgeyi enparaya gonderdim ancak paranin ulasmadigini belirtiyorlar. Daha once yasamis olan var mi ne yapmam gerek?

Ek olarak Enpara'ya olan guvenimi kaybettim arkadaslar gecen hafta enparadan enparaya [MENTION=17398]Lastwisher[/MENTION] a havale yaptim para karsi hesaba gecmedi en sonunda 3. Kez musteri hizmetlerini aradim ve 1 gundur para gecmedi dedim karsi hesap sahibi beni suan arasin dedi hemen aradilar ve bu sekilde manuel olarak para gecisini sagladilar suan tum banka hesaplarimi farkli bir bankaya gecirmeyi dusunuyorum.

Son düzenleme:
Hocam eposta hesabınızı kontrol edin para çekme talebiniz alındı maili payoneer tarafından ne zaman gelmiş size ?

Payoneer gibi yurt dışı para girişlerinizi Cepteteb e bağlayın. BNP olduğu için uluslararası para göndermede almada oldukça başarılılar. Üstelik Enpara gibi Eft vs ücretsiz.

Benzeri bir durum banada oldu sonra para bankada çıktı payoneer gönderdik diyorsa göndermiştir adamların sistemi güzel

Başkasının adına açılmış payoneer hesabına, kendi banka hesabınızı nasıl kabul ettirdiniz?

Onun da sıkıntıları var hocam atmde para yoksa para çekildi görünüyomuş parayı almadığın halde vs.

Çekmeden önce bankayı arayıp atmyi belirtip para olup olmadığını sorgulatmak bu sorunu çözebilir. Bu şekilde çeken arkadaşlar vardı sanırım. Payoneerden bankaya geçmesi bir hayli uzun sürüyor

Çekmeden önce bankayı arayıp atmyi belirtip para olup olmadığını sorgulatmak bu sorunu çözebilir. Bu şekilde çeken arkadaşlar vardı sanırım. Payoneerden bankaya geçmesi bir hayli uzun sürüyor

İş günü içinde 3 gün sürüyor.Şu ana kadar 3 kez bankaya çekim yaptım 3 günü aşan olmadı.

enpara hesabı olanın normal finansbanktada hesabı varsa, para oraya düşebiliyor.. ben finansbanka çektim. 15gün bekledim gelmedi.. ticket attım. parayı yolladık dediler... şans eseri enparaya baktım, finansbankın kendisi yerine , enparadaki hesabıma geçmiş para...
seninkide tam tersi olabilir.

enpara hesabı olanın normal finansbanktada hesabı varsa, para oraya düşebiliyor.. ben finansbanka çektim. 15gün bekledim gelmedi.. ticket attım. parayı yolladık dediler... şans eseri enparaya baktım, finansbankın kendisi yerine , enparadaki hesabıma geçmiş para...
seninkide tam tersi olabilir.

Hayır hocam enpara dışında bir hesap yok zaten paranın gelmediğini söylüyorlar. Ayrıca bu nasıl bir acemiliktir, orada kocaman iban yazıyor nasıl böyle bi hata yapar bir banka akıl alır gibi değil. Gerçekten soğudum enparadan şuan Garanti One kullanmayı düşünüyorum.

peki sterlin olarak bankadan çekebiliyor muyuz? Hangi atm lerde sterlin bulunuyor?

26 Temmuz'da bankaya istediğim para dün (23 Ağustos) hesabıma ulaştı. Neredeyse 1 ay sürdü paranın gelmesi. Artık paradan ümidi kesmiştim.

Gelmiş ya ona da şükür geçmiş olsun hocam :) O süreçte bankayla iletişim kurdunuz mu yoksa sadece beklediniz mi?

Sağolasın :) Kurdum hem bankamla hem de Payoneer ile. Bankama şikayet kaydı açtırdım. Payoneer ile birçok mailleşmeler vs.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri