Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
şu işe bak arkadaş ya kazandığımız döviz cinsinden parayı bize tl olarak kakalıyorlar....
Bu payooner kadar karlı bir sistem görmedim partnerlerde kimse kusura bakmasın.
Normalde %4'e yakın webmoney kesintisine veriyor üstüne kazık kur'dan bozduruyordum. Paypal desen o da aynı. Hem %2 mi %3 mü ne kesinti yapıyor üstüne birde en kazığından kur bozup bize ödüyor. Bu adamlarda kesinti falan yok. Kuru biraz az bozuyor. O da diğerlerine göre kat kat iyi bir şekilde bozuyor ve direk olarak gönderiyor. Yok %2 kesiyorum %5 kitliyorum olayı yok. Payooner'e kim ne derse desin şu haliyle kendileri tek favorim.
Arkadaşın banka ile sorunu olmuş kartla falan orasını bilmem. Zaten bulaşmamda. Ama bu internet ödemesinde daha karlısı yok.
hocam,benim yıllar önce açtıgım,o zamanlar kullandıgım ama bi süredir boş boş duran hesabım var.elimde hatta kartıda var,o zaman çıkartmıştım bende ama artık kullanmadıgım için yenilemedim.payoneer hesabıma gelen parayı direkt enparaya filan alabiliyormuyum kartla ugraşmadan?tl yada döviz hesabı farketmez benim için.sonuçda enparada ikiside açılabiliyor kolayca.bu hesapdaki parayı cebime koymanın en iyi yolu nedir?
Evet hocam ben öyle yapıyorum. Şu payooner açan arkadaşın konusu vardı. Direk eft olarak atıyorlar parayı kendileri Tl'ye çevirip. Ama mail atıp paranızın Tl'ye çevrilmesini belirtin. Yoksa dolar olarak gelip bankaya geçmiyor para.
Payoonerde kartı bilmediğim için bir şey diyemem ama parayı cebe en iyi koymanın yolu. Hesap açacaksınız. Kart almayacaksınız Sonra enpara hesabınızın Tl ibanını tanımlayacaksınız. 100 dolar yatırdı quiz diyelim. Dolar tam 3 tl ise. Bunlar 2.97'den falan bozuyor size 297 tl gönderiyorlar. Başka kesinti yok. Kesinti %0 diyebiliriz.
kartı bikere aldık mecburen,ona yapabilecek bişey yok.olmazsa adamlara bi mesaj atıp sorayım bunupeki enparadaki hesap ibanını tl olarak degilde,$ olarak versek olmuyor mu hocam?
%90 olmuyor. Aynı paypal gibi dolar göndermiyorlar. Sorun ama. Dolar hesabı versem dolar olarak yatar mı diye. Genelde swift ücretlerinden dolayı sanırsam göndermiyorlar.
Merhaba ben de farkli bir soru sormak istiyorum izninizle,
Payoneer'den mastercard aldim, sonra bunu paypala ekledim. Paypaldan payoneer'e bu kart ile dolar gondererek teb atm'den cekmek istiyordum fakat paypalda karta para gondermede kartlar arasinda payoneer karti gozukmuyor ne yapabilirim?
Payoneer'in ibani mi vardi, ona mi gonderebilirim?
Arkadaşlar payoneer hesabımda 64 dolar gibi bi para var ama kartım olmadıgı için çekemiyorum bu parayı ancak başka bir payoneer hesabına yollayabilirim. Payoneer hesabına olan varsa ben ona 64 doları atayım o bana paypaldan 50 dolar atsınyoksa para torunumu görene kadar orda kalacak gibi
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.