Payoneer - Webmoney ve Paypal Alternatifi! [Anlatım]

Payoneer Kayıt Olup Kullanıyor musunuz ?

• Kullanılan toplam oy
    324
Payonere uye oldm 30 dk icinde onaylandi odemeler girsin bi sonraki ayi payoner yapcam

Arkadaşlar payonere kayıt olurken refli linklerle uye olunki ilk yılki kart aidatınız beleşe gelsin hem siz kazanın hem refinden yararlandıgınız kişi.

Ben mastercard başvurusu yapmışım galiba, iban falan girmedim çünkü. Kart olayı mantıksız geldi şimdi bak :D Şimdi bu şekilde normal banka hesabına çekemiyormuyuz ? dönüşü yokmu ?

Ben mastercard başvurusu yapmışım galiba, iban falan girmedim çünkü. Kart olayı mantıksız geldi şimdi bak :D Şimdi bu şekilde normal banka hesabına çekemiyormuyuz ? dönüşü yokmu ?

Dönüşü yok hocam, illa o hesabı kullanacaksınız diye bir kaide yok yeni hesap açın ve o hesabınızı quiz dashboarda girin.Sonra %0 komisyon ile paranızı çekin.Webmoneyden tek artısı bu kur da webmoney kadar zaten.Ama webmoney gibi %3 lük komisyon yok.

Bazı arkadaşlar neden debrid kart kullanayım demiş.Webmoney sıkıştırıp duruyorsunuz illa dolar olarak alıcam diye.Bu sistemde dolar olarak çekebilirsiniz ama komisyonuda ödemek zorunluluğu var.Kusura bakmayın ama kimse kazanmadan direk doları vermez.Tüm finans sektörü böyle malesef.

Edit: Ayrıca eklemek isterim mastercard sistemden üye olursanız dünyanın her yerinde geçiyor.Bildiğiniz banka kartı.Amerikada da olsan çinde de olsan bakiyeniz varsa çekim yapabiliyorsunuz.Global sistem.İnternet üzerinden de geçerli...

Son düzenleme:
Mesajım bulunsun Webmoney açmadım mastercard için bunu açayım..

şuan bunu hangi partnerler kullanıyor bilgisi olan var mı?

onceden kimlik + ikametkah istiyordu. ben hesabı onaylatana kadar bayağı uğraşmıştım. artık istememesine bayağı şaşırdım.

enparaya çekebiliyor muyuz? bu durumda komisyon ne alınır?

Webmoneydeki paramızı payoneer karta transfer edebiliyormuyuz?

pek güvenilir gelmedi bana ama inş sıkıntı cıkmaz paraları alıp kaçmasında bunlarda

pek güvenilir gelmedi bana ama inş sıkıntı cıkmaz paraları alıp kaçmasında bunlarda

Payoneer nereye kaçacak hocam, adamlar çok büyük bir şirket ve ABD ve Avrupada çoğu firma ile çalışıyorlar.Hesabınız varsa bakın listede göreceksiniz.Amazon dahil bu listeye.

Mobil olarak gönderildi.

Payoneer nereye kaçacak hocam, adamlar çok büyük bir şirket ve ABD ve Avrupada çoğu firma ile çalışıyorlar.Hesabınız varsa bakın listede göreceksiniz.Amazon dahil bu listeye.

Mobil olarak gönderildi.

iyimiş hocam o zmn ben bilmiyordum öyle oldugunu

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri