Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ben de pazar istedim hala gelmedi :S
ingiltere adsense test ödemesi 1 gün oldu gelmedi yanlışmı yazdık acaba yardım edebilecek varmı teşekkürler
adsenseye hesabı girerken hesap numarasının başındaki 00 sayısını giriyormuyuz ?
00 dediğiniz hangi hesap için hocam ? İngiltere,almanya,amerika ?
ingiltere
Orda ne yazıyorsa gireceksiniz hocam.Ben öyle yapmıştım.
test ödemesi kaç günde geliyor hocam? Bilgileri pazar girmiştim ama hala gelmedi.
çok payoner hesabında hepsine aynı kimlik yollasam öyle onaylasam sıkıntı çıkarırmı payoner acaba bilgi verebilecek varmı teşekkürler
Hocam çok payoneer hesabını napcaksın? 50 tane adsense açıp böyle birşey yapsan da sen ve bunu yapan diğer arkadaşlar sayesinde 2 ay sonra orasıda çöp olacak. Aç 1 tane kendi kimliğinle ha çok lazımsa bütün aile bireylerin için gerçek kimlikle birer tane hesap açıp kullan.
Tabiki aynı kimlikle defalarca hesap açınca sıkıntı çıkar.
![]()
Dün kimliği yolladım böyle kaldı.
Burası onaylanmazsa gelen parayı çekemez miyim?
Yada başka payonere atamaz mıyım?
Kimlik onayı olmadan işlem yaptırmıyormu?
Hocam bu nerede çıktı benden bişey istemedi. Para işlemi olmadı ondan mı acaba.
Benden de birşey istemedi, altta para çek deyince 2 seçenek varya, kimli yolla anketi doldur diye.
Bende kimlik onaylı olsun diye yolladım ama onay almadı.
İlerde reddedildi yada onaylandı yazacakmış, Eğer bu şekilde bugta kalırsa para alabilir miyim diye soruyorum.
![]()
Dün kimliği yolladım böyle kaldı.
Burası onaylanmazsa gelen parayı çekemez miyim?
Yada başka payonere atamaz mıyım?
Kimlik onayı olmadan işlem yaptırmıyormu?
Arkadaşlar türk iban ile açtığım payooner hesabının $ kartı geldi bununla ingiltere adsense açıp ödeme alabilir miyim acaba ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.