Payoneer - Webmoney ve Paypal Alternatifi! [Anlatım]

Payoneer Kayıt Olup Kullanıyor musunuz ?

• Kullanılan toplam oy
    324
Geldi mi hocam ödemeniz? Ben de perşembe vermiştim çekimi şu anlık gelen giden yok.

DESTEK EKİBİ İLE GÖRÜŞTÜM BUGÜN... AYNEN KOPYALIYORUM...

Austin: Yerel banka hesaplarına yapılan ödemelerin tamamlanması 5 iş günü kadar sürebileceğini lütfen unutmayın.
*
Austin: Bugün iş günü 4 iş günüdür.
*
Austin: Dolayısıyla, fonların en geç 8 / 9'dan önce gelmesi gerekir.
*
Austin: Sizin için ne yapacağım, bunu transfer bölümünü incelemek ve hiçbir sorun olmadığından emin olmak için transfer departmanımıza gönderin.
*
Austin: Transferi 9 Ağustos'ta almazsan, lütfen hemen bizimle iletişime geç.
*
Mesut: teşekkürler
*
Austin: Size yardımcı olabileceğim başka bir şey varsa bana bildirin.
*
Mesut: İlginize Teşekkür Ederiz

Austin: Size yardımcı olmaktan memnuniyet duyduk. Hizmetimi beğendiyseniz, sohbet bitiminde benimle ilgili kısa bir anket doldurabilirseniz memnun olurum. "Kes" tuşuna bastığınızda görüntülenir. Teşekkürler ve iyi günler!
*
Austin: Kendine iyi bak Mesut!
*
Austin bağlantıyı kesti.

NOT: Türkçe destek yok çeviri yaptım... :)

BOL KAZANÇLAR...

DESTEK EKİBİ İLE GÖRÜŞTÜM BUGÜN... AYNEN KOPYALIYORUM...

Austin: Yerel banka hesaplarına yapılan ödemelerin tamamlanması 5 iş günü kadar sürebileceğini lütfen unutmayın.
*
Austin: Bugün iş günü 4 iş günüdür.
*
Austin: Dolayısıyla, fonların en geç 8 / 9'dan önce gelmesi gerekir.
*
Austin: Sizin için ne yapacağım, bunu transfer bölümünü incelemek ve hiçbir sorun olmadığından emin olmak için transfer departmanımıza gönderin.
*
Austin: Transferi 9 Ağustos'ta almazsan, lütfen hemen bizimle iletişime geç.
*
Mesut: teşekkürler
*
Austin: Size yardımcı olabileceğim başka bir şey varsa bana bildirin.
*
Mesut: İlginize Teşekkür Ederiz

Austin: Size yardımcı olmaktan memnuniyet duyduk. Hizmetimi beğendiyseniz, sohbet bitiminde benimle ilgili kısa bir anket doldurabilirseniz memnun olurum. "Kes" tuşuna bastığınızda görüntülenir. Teşekkürler ve iyi günler!
*
Austin: Kendine iyi bak Mesut!
*
Austin bağlantıyı kesti.

NOT: Türkçe destek yok çeviri yaptım... :)

BOL KAZANÇLAR...

Dün o kadar boşuna görüşme yapmışım. Ödeme 04.08.2017 tarihinde yapılmış ve benim haberim yok. Olacak iş değil ne mesaj geldi nede mail. Bugün bankamatikten para çekerken farkettim :D :D :D

Darısı diğer ödeme bekleyen arkadaşlara...

BOL KAZANÇLAR...

bende aynı durumdayım mesut hocam.. orda 3-4 gun gıbı bıssey yazıyordu ama

Bende 26 Temmuz'da banka çekme talimatı verdim ve hala para gelmedi. Dün online destek ile görüştüm "ilgili bölüme sorunu ilettim birkaç iş günü içinde sorunla ilgili e-mail ile bilgilendireceksiniz" dedi.

Geldi mi hocam ödemeniz? Ben de perşembe vermiştim çekimi şu anlık gelen giden yok.

Ödemeleriniz geldi mi arkadaşlar?

Bu anketin onaylanması kaç gün sürüyor ? Kimlik ve anketi aynı anda gönderdim 4-5 gün oldu yaklaşık ancak hala onaylanmadı anket. Oysa kimlik 2 gün içinde onaylanmıştı, anket onaylanmamışken para gelse yine onayda kalır mı ?

Arkadaşlar hesabı açarken USD olarak mı yoksa TL olarak mı açmamız lazım hesabı?

Aynı şekilde master card ile olan seçenek mi, yoksa yerel banka hesabı olan seçenekle mi açalım hesabı?

Artıları, eksileri nedir. Açıklayan olur sevinirim.

Bankamatikten euro çekmenin masrafları nedir arkadaşlar?
1000 euro çekmek istediğimde hesapta ne kadar para olması gerekli?
Birde euro günlük çekme limiti nedir?

***** Answer *****
We are contacting you in regards to your payments from Google
In order to deliver this payment to you, please reply to this email with the following information:

1. A direct link to a page on your website that shows one of these texts:
• The words “This is to confirm my affiliation with the website”
• Your first name and last name
• Your contact details
Note: If none of these three texts currently appear on your website, please add one of them to a page within your website and send us a direct link to this page.

2. Please attach a full screenshot of your Google payments history page, showing your name

3. Please attach a full screenshot of your Google account page, showing the websites associated with your Google account (Log in to your Google account, click Performance Reports, and then click Sites to find this page.)

Both of the screenshots should be sent as either PDF or JPG files

böyle bir mail alan oldu mu?tecrübeli arkadaşlar??

2 gün önce Finansbak hesabıma para çekme talebinde bulundum. İşlem tamamlandı ve para yola çıktı. (Daha önce para çekmiştim)

Bugün Payoneer den bir mail geldi ve bankanın parayı kabul etmediği ve parayı geri gönderdiği yazıyordu. Payoneer hesabına girdim para geri gelmiş ve banka bilgilerine baktığımda hiçbir banka hesabı yoktu ve yeni banka ekleyin diyordu. Haliyle tekrar banka bilgilerini girdim ve şuan onay aşamasında.

Bu gibi bir sorun yaşayan oldu mu acaba?

BOL KAZANÇLAR...

tam 7 gün oldu birçok euro para hala payonere düşmedi.
önerisi olan varmı?
Yoksa beklemelimi?

2 gün önce Finansbak hesabıma para çekme talebinde bulundum. İşlem tamamlandı ve para yola çıktı. (Daha önce para çekmiştim)

Bugün Payoneer den bir mail geldi ve bankanın parayı kabul etmediği ve parayı geri gönderdiği yazıyordu. Payoneer hesabına girdim para geri gelmiş ve banka bilgilerine baktığımda hiçbir banka hesabı yoktu ve yeni banka ekleyin diyordu. Haliyle tekrar banka bilgilerini girdim ve şuan onay aşamasında.

Bu gibi bir sorun yaşayan oldu mu acaba?

BOL KAZANÇLAR...

Saat 11:00 de yeniden banka bilgilerini girmiştim ve onay bekliyordu...

Saat 13:00 te banka bilgileriniz onaylandı maili geldi. Anında hesaba girdim ve para çekme talebinde bulundum tekrardan.

Az önce hem mail hemde banka mesajı geldi ve para hesabıma yatmış. :)

Bu kadar kısa sürede nasıl oldu bilmiyorum ama süper oldu...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri