Payoneer - Webmoney ve Paypal Alternatifi! [Anlatım]

Payoneer Kayıt Olup Kullanıyor musunuz ?

• Kullanılan toplam oy
    324
-hesabınızda 200$ olmadan bankaya çekim talebi gönderemiyorsunuz alt limit 200$
-bankaya çekimlerde sadece kur farkı oluşuyor ayrıca bir komisyon tutarı yok payoneer tl ödemeleri güncel $ kurundan 20 30 kuruş düşük yapıyor
-hesaplar arası transferin aktif olması için hesabınıza toplam 200$ üzeri ödeme girmiş olması gerekmekte ilk 200$ ödemenizde paranızı bankaya çekebilirsiniz sonraki 200$ altındaki ödemelerinizde seve seve yardımcı olurum.
- kimlik onayı yaptıysanız başka onaya gerek yok, ilk ödemenizde size bir form gönderilecek o formu doldurmanız yeterli.

Walla hocam kimlık onayı kısmı hangısı? Extra bişey yapmadım?

Şimdi bir mail geldı , Sanırım onaylanmıs , içerik su sekılde ...

GzGl4V.png

Ödeme alabılmek ıcın baska bırsey yapmaya gerek var mı?

GzGl4V.png

Şuan ödeme alabilirsiniz ilk ödeme aldığınızda sizden kimlik onayı isterler o zaman yaparsınız onayı

Sent from my iPhone using Tapatalk

Şuan ödeme alabilirsiniz ilk ödeme aldığınızda sizden kimlik onayı isterler o zaman yaparsınız onayı

Hocam ilk ödemede form gelecek demişsiniz.
Paranın payoner hesabına düşmesi için mi gereken form yoksa para geldikten sonra bankaya çekmek için gereken form mu?

Destekle konuştum bügün bana dedikeleri

1. 200$ limitini geçene kadar bireysel ödeme alamıyorsunuz. Yani sadece daily motion,youtube gibi toplu ödeme yapan şirketlerden ödeme alabilirsiniz dedi

2.USD payoneer kartınız ile GBP,EUR para birimi çekimi yapamıyorsunuz ATM den. Bu birimlerden para çekebilmek için önce belli bir miktar (sanırım en az 50$ olmalı zaten kartın yıllık ücreti 30$) o para biriminde ödeme almanız ve GBP,EUR kart siparişi vermeniz gerekiyor.

Bunlar da yazdıkları.

You may only use the card for USD as you only have a USD card
Should you want GBP or EU cards as well then you need to first receive payments in those currencies before we can send them to you

Hocam ilk ödemede form gelecek demişsiniz.
Paranın payoner hesabına düşmesi için mi gereken form yoksa para geldikten sonra bankaya çekmek için gereken form mu?

İlk ödeme geldiğinde hesabınzda görünmez sadece işlemlerde bekleyen işlem olarak görünüyor form ve kimlik onayı yaptıktan sonra para hesabınıza yansır.

GzGl4V.png

hocam ne kadar zamanda onaylandı peki ben 2 gündür bekliyorum mail gelmedi hala

arkadaşlar payyoner kredi kartı ile mahallemdeki magazalardan alış-veriş yapablir miyim. Türkiyedeki normal kredi kartlarından herhangi bir farkı var mı?

https://www.youtube.com/watch?v=6yeuv2OKMdk

Arkadaşlar, şu video da bire bir payoner kart ile çekim yapmayı göstermiş. Ama gördüğüm kadarıyla $ olarak parayı çekemedi.

önce 500 TL olarak giriyor. Sonra 175$ dolar olarak faturalandırılacak deniliyor. Ama para gene TL olarak alınıyor.

Parayı TL olarak alıyor isek Payoner Kartın bir espirisi yok gibi? Yoksa ben mi yanılıyorum?

arkadaşlar payyoner kredi kartı ile mahallemdeki magazalardan alış-veriş yapablir miyim. Türkiyedeki normal kredi kartlarından herhangi bir farkı var mı?

yaparsın ben dün mahalle bakkalından alışveriş yaptım:)

https://www.youtube.com/watch?v=6yeuv2OKMdk

Arkadaşlar, şu video da bire bir payoner kart ile çekim yapmayı göstermiş. Ama gördüğüm kadarıyla $ olarak parayı çekemedi.

önce 500 TL olarak giriyor. Sonra 175$ dolar olarak faturalandırılacak deniliyor. Ama para gene TL olarak alınıyor.

Parayı TL olarak alıyor isek Payoner Kartın bir espirisi yok gibi? Yoksa ben mi yanılıyorum?

O birazda atm nin insafına kalmış bir şey galiba bir çok arkadaş dolar olarak vermiyor diyordu ama ben izmitte dolar olarak çektim rahat rahat ..

Her atm den dolar çekilemiyor, daha çok turistik yerlerde havalimanlarında dolar veren atm ler mevcut şehir içinde dolar veren atm bulmak zor.

Her atm den dolar çekilemiyor, daha çok turistik yerlerde havalimanlarında dolar veren atm ler mevcut şehir içinde dolar veren atm bulmak zor.

TEB müşteri temsilcisini aradım :)

Komisyon ile ilgili bilgi edinmek istedim ama müşteri temsilcisi de tam bir bilgi veremedi. TL olarak sorguladığımı anladı. TL çekimlerinde ortak atm ücreti alınıyor muş. 7 Tl yani.

$ cinsinden para çekiyor olabilmek içinde express özellikli atmlerden $ çekebiliyormuşuz. En kısa zamanda direkt Teb gidip bilgi edinicem :)

Çünkü hala kafam şu husus da karışık. R10 da böyle bir açıklama yapılmış ama. payoner zaten kart için 30 $ para kesintisi yapmıyor mu. daha neyin % 1 kesintisini yapmış oluyor anlayamadım.
---------------------------------------------------------------------------
Masraflar %1 payoneer hesaba yüklenme komisyonu + 3.15 dolar + banka komisyonu atm komisyonu.

1000 dolar için 10 dolar payoneer %1 kesintisi + 3,15 dolar payoneer nakit avans komisyonu + teb için 10 dolar civarı atm komisyonu çıkıyor.

Yani 1000 dolar için toplam 23 dolar masraf oluyor.

-------------------------------------------------------------------------------

TEB müşteri temsilcisini aradım :)

Komisyon ile ilgili bilgi edinmek istedim ama müşteri temsilcisi de tam bir bilgi veremedi. TL olarak sorguladığımı anladı. TL çekimlerinde ortak atm ücreti alınıyor muş. 7 Tl yani.

$ cinsinden para çekiyor olabilmek içinde express özellikli atmlerden $ çekebiliyormuşuz. En kısa zamanda direkt Teb gidip bilgi edinicem :)

Çünkü hala kafam şu husus da karışık. R10 da böyle bir açıklama yapılmış ama. payoner zaten kart için 30 $ para kesintisi yapmıyor mu. daha neyin % 1 kesintisini yapmış oluyor anlayamadım.

---------------------------------------------------------------------------

Masraflar %1 payoneer hesaba yüklenme komisyonu + 3.15 dolar + banka komisyonu atm komisyonu.

1000 dolar için 10 dolar payoneer %1 kesintisi + 3,15 dolar payoneer nakit avans komisyonu + teb için 10 dolar civarı atm komisyonu çıkıyor.

Yani 1000 dolar için toplam 23 dolar masraf oluyor.

-------------------------------------------------------------------------------

Ufak miktarlar için payoneer kart biraz masraflı ancak ödemeleriniz yüksek ise paypaldan bile avantajlı hale geliyor, kartla çekim yapmayıp da hesaba çekildiğinde 30 40 kuruş güncel kurdan kayıp oluyor kartın aldığı komisyonla aynı hesaba hatta tutar yüksek olduğunda daha fazlasına geliyor. Evet teb express ler dolar veriyor oturduğum 700.000 nüfuslu ilçede sadece 1 tane var :)

banakamatiğin üstünde dolar işareti falan varsa işlem yapar...
tavsiyem şubeye bağlı bankamatiklerden işlem yapıp,işlemden önce makina için de döviz var mı diye şubeniz..bir de içinde döviz yoksa o an çekmiş görünür sonra hesaba geri gelmesini beklersiniz.

ha ha ha payoneer super bir sistem....

play storden uygulamasını indirdim.

kullanıcı adı ve şifreyle uygulamaya giremiyorsunuz :)

webden giriş yapılıyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri