Payoneer - Webmoney ve Paypal Alternatifi! [Anlatım]

Payoneer Kayıt Olup Kullanıyor musunuz ?

• Kullanılan toplam oy
    324
forumda zaten ucundan gosterıp paylasan az..
hocam şimdi bence bu benclilik değil tam olarak mesela arkadaş gelmiş paynoer konusunu açmış iyi hoş cok teşşekür ederiz ama işte patlmaya zemin reportcu cok hocam forumda çekemeyin kazanmayan paypalada aynısını yaptılar mailler attılar kara para aklıyorlar diye ytden için o bloke koydukları ayı biliyosunuzdur tüm kazançlara mail şifre felan istemişlerdi kanalların

hocam şimdi bence bu benclilik değil tam olarak mesela arkadaş gelmiş paynoer konusunu açmış iyi hoş cok teşşekür ederiz ama işte patlmaya zemin reportcu cok hocam forumda çekemeyin kazanmayan paypalada aynısını yaptılar mailler attılar kara para aklıyorlar diye ytden için o bloke koydukları ayı biliyosunuzdur tüm kazançlara mail şifre felan istemişlerdi kanalların

Ozaman ne diyim hocam.birsey sorana ozelden cbp versimler yada genelden siran ksiide paylasimciysa..
Buda bir yol;)

tamamdır buldum

Son düzenleme:
Euro ödemelerde % kaç kesinti yapıyor bilginiz var mı?
Payoneer sitesinde araştırdım euro gelen parada kesinti yok yazıyor.
Euro ödemeyi enpara hesabıma TL olarak istedim, yaklaşık % 10 eksik geldi.
Payoneer hesap hareketinde kesinti tutarı ve kur görünmüyor. Enparada kesinti görünmüyor. Kim ne kadar kesinti yaptı anlayamadım.

vbLMDA.png

Ben bunu daha yeni görüyorum. Çin ve Japonya danda para alabilecekmiyiz artık ?

Hazır yazmışken, payooner Alman ibanı veriyor. Peki ingiliz ve Usa adsenslerinde iban yok nasıl ekleyebiliyoruz hesap numaralarını ? Bu konuyu bulamadım forumda.

Merhaba
bu kartı almadan payoner hesabına gelen parayı enpara kuvryttürk vs bankalara kart olmafan akratabiliyormuyuz yoksa payoner kartı gerekiyormu ve payonere nprmal üye olduktan sonra farklı bir işlem gerekiyormu.

Merhaba
bu kartı almadan payoner hesabına gelen parayı enpara kuvryttürk vs bankalara kart olmafan akratabiliyormuyuz yoksa payoner kartı gerekiyormu ve payonere nprmal üye olduktan sonra farklı bir işlem gerekiyormu.

kartsızda banka hesabına çekim yapabilirsin kart isteme zorunda değilsin

vbLMDA.png

Hazır yazmışken, payooner Alman ibanı veriyor. Peki ingiliz ve Usa adsenslerinde iban yok nasıl ekleyebiliyoruz hesap numaralarını ? Bu konuyu bulamadım forumda.

adsense hesabına amerikan banka hesabı eklemeye çalıştıgında sorun olmadıgını görürsün.adsense senden ne bilgisi istiyorsa,payoner hesabındaki abd hesap bilgilerinde o var ;)

ing hesap eklemedim henüz adsense hesabıma ama %99.9 ihtimalle evet çünkü sürekli görüştügüm biçok arkadaş payoner hesabını ekledi ingiltere adsense hesabına ve sorun olmadıgını söylediler.ben ödeme yöntemi ekleyemiyorum henüz,hesapda o alan kapalı şuan bende.muhtemelen hesap pinsiz,yeni,ödeme eşigini geçen bi kesinleşmiş kazanç olmadıgı içindir :)

Son düzenleme:
adsense hesabına amerikan banka hesabı eklemeye çalıştıgında sorun olmadıgını görürsün.adsense senden ne bilgisi istiyorsa,payoner hesabındaki abd hesap bilgilerinde o var ;)

Tek bir Payoneer hasabını tek adsensede mi kullanabiliyoruz yoksa birden fazla adsensede aynı payoneer hesabını tanımlayabilir miyiz..? (Aynı ülke için)

5 Alman Adsense için 5 farklı Payoneer mi açmalıyız... ?

BOL KAZANÇLAR...

bi ara baktıgımda tr adsenselerde 1 ibanı 2 farklı adsense hesabında kullanamıyordum,trye özel bi durum degildi diye hatırlıyorum bunu.muhtemelen 5 adsense için 5 payoner gerekicektir.tabi yakın zamanda aynı ibanı farklı adsenselere girebilirsin diye tekrar düzeltmediyse google :) eskiden serbestdi,sonra yasakladı.sürekli degişiyor kurallar.son baktıgımda yasaktı yani 1 iban = 1 adsense :)

vbLMDA.png

Çin ve japonya yeni eklenmiş.Bildiğim kadarı ile google çin'de zaten yasaklı, japonya için kullanılabilir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

arkadaşlar payoneer için kimlik gönderip anket doldurmuştum. bir destek talebi oluşturmuştum hesabımın onaylanmasını rica ettiğim. şöyle bir mail geldi. hesabım onaylı mı değil mi anlayamadım. :/

Sayın Müşteri,

E-postanız için teşekkür ederiz.

Bilgileri gönderdiginiz için tesekkür ederiz.
Global payment service hizmeti etkinlestirilmistir, bu hizmeti kullanmaya ve ödeme almaya baslayabilirsiniz.
Isbirliginiz için tesekkür ederiz

Herhangi bir ek sorunuz varsa, lütfen bizimle temas kurmaktan çekinmeyin.
Saygılarımızla,

GLoriya

Payoneer Müşteri Desteyi

arkadaşlar payoneer için kimlik gönderip anket doldurmuştum. bir destek talebi oluşturmuştum hesabımın onaylanmasını rica ettiğim. şöyle bir mail geldi. hesabım onaylı mı değil mi anlayamadım. :/

Alt kısımdaki kimlik ve anket gönderme yeri koyboldumu?

kaç gün önce atmıştın hocam destek talebini

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri