Payoneer - Webmoney ve Paypal Alternatifi! [Anlatım]

Payoneer Kayıt Olup Kullanıyor musunuz ?

• Kullanılan toplam oy
    324
hocam tüm matematik kurallarını altüst etmişsiniz.:D

onu yapan ben degilim,payoner :D

Teşekkür ederim üstadım :D Yani diyorsun ki sen işine bak gerisini kaderine bırak :D

aynen öyle hocam,sorun çıkana kadar senlik bişey yok.bişey yapabileceksende,sorun çıktıkdan sonra yapılır.yani parayı bi şekildek kurtarmaya,almaya çalışırsın.yoksa para geri adsense hesabına döner,nasıl alırsan al ondan sonra :)

payonerde bloke yiyen henüz pek yok çok şükür,bu konuda tecrübesi olan nadir kişilerden birisiyim :) 3 defa degil,yaklaşık 2 yıl boyunca kullandıgım ve her ay ödeme aldıgım hesabım ytden gelen para yüzünden kapanmıştı.bloke konusunda belli bi kriter yok bilinen yani 3 defa ödeme aldım artık bidaha bakmazlar,bloke koymazlar diyemezsin.yada 2 yıldır kullanıyorum,e zaten kimlik onaylarıda tamam bundan sonra sorun olmaz,rahatım diyemezsin.yada gelen para 5k iken sorun çıkarmadı diye sonrakinde 100-200$ gelince buna nasılsa bişey olmaz diyemezsin.çünkü 5-10k$ a bişey demeyipde 100-200$a bloke koyup,hesabı kapatabiliyorlar...bu varyasyonlar böyle sürer gider :D

Hocam bende 3-4 defa ödeme aldıktan sonra bloke yiyen nadir kişilerdenim :D Birde sorum olacak size. Bu bloke yiyen hesaba bloke yedikten bir hafta kadar sonra 2 adet ödeme gönderildi adsenseden eski ibanlar kalmış değişmeyi unutmuşum. Bu payoneere gönderilen ödemelerin akıbeti ne olur. Bekliyorum hala adsenseye iade olur diye ama boşamı bekliyorum acaba

Hocam bende 3-4 defa ödeme aldıktan sonra bloke yiyen nadir kişilerdenim :D Birde sorum olacak size. Bu bloke yiyen hesaba bloke yedikten bir hafta kadar sonra 2 adet ödeme gönderildi adsenseden eski ibanlar kalmış değişmeyi unutmuşum. Bu payoneere gönderilen ödemelerin akıbeti ne olur. Bekliyorum hala adsenseye iade olur diye ama boşamı bekliyorum acaba

onu bilemiyorum hocam,denemedim :) dönmesine döner geri tabiki ama 1 aymı sürer,3 aymı sürer artık resmi işlemleri bekle dur işin yoksa...

onu yapan ben degilim,payoner :D

aynen öyle hocam,sorun çıkana kadar senlik bişey yok.bişey yapabileceksende,sorun çıktıkdan sonra yapılır.yani parayı bi şekildek kurtarmaya,almaya çalışırsın.yoksa para geri adsense hesabına döner,nasıl alırsan al ondan sonra :)

Geri adsense hesabına döndüğünü bilmiyordum, dönüyorsa artık bir iki ordaki tanıdığa rica edeceğiz :) vergi muhabbetine iban vermemişlerdi artık bir seferlik yapsınlar :)

İzmir'de yaşayıp da payoneer kartı olan varsa bi dönüş yapabilir mi?

arkadaşlar ilk defa payoneer ile ödeme aldım dün. 476$ adsense ödemesi geldi. payoneer hesabımda 471$ gözüktü. payoneer herhangi bir kesinti yapıyor mu böyle?

payooner hesabıma baglı usd ve gbp de az miktarda para var. odeme esigi altında oladugu icin cekemiyorum. bunları birlestirme yada cekme olasılıgı var mıdır ?

Euro ve Sterlin kartları geldi. Bu kartları kullanabilmem için öncelikle 30' ar Euro ve Sterlin kesinti mi olacak? Daha önce dolar kartından 30 dolar kesilmişti. Ayrıca atm den nakit çektiğimde yaklaşık %5 kesinti mi olacak?
Sanırım daha bilgi sahibisiniz. [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] [MENTION=31410]moneydad[/MENTION] [MENTION=24741]MesutMesut[/MENTION]

Son düzenleme:
Euro ve Sterlin kartları geldi. Bu kartları kullanabilmem için öncelikle 30' ar Euro ve Sterlin kesinti mi olacak? Daha önce dolar kartından 30 dolar kesilmişti. Ayrıca atm den nakit çektiğimde yaklaşık %5 kesinti mi olacak?
Sanırım daha bilgi sahibisiniz. @fatihbaz @moneydad @MesutMesut

Aslında snaa cevap vermeyip diğer arkadaşların cevaplarını beklerdim ama söylüyüm :) 2 kartımda var elimde ve 2 defa ödeme aldım herhangi bir şekilde ödeme kesilmedi. hatta bankadan çekerken dahi komisyon ödemiyorum..

Aslında snaa cevap vermeyip diğer arkadaşların cevaplarını beklerdim ama söylüyüm :) 2 kartımda var elimde ve 2 defa ödeme aldım herhangi bir şekilde ödeme kesilmedi. hatta bankadan çekerken dahi komisyon ödemiyorum..

Cevabın kimin verdiği farketmez abim benim diğer arkadaşlar gözüme çarptı diye etiketledim. Senden kesinti olmamasına sevindim. Bende gidip çekeyim bakalım ne olacak. Cevabın için çok teşekkür ederim.

payooner hesabıma baglı usd ve gbp de az miktarda para var. odeme esigi altında oladugu icin cekemiyorum. bunları birlestirme yada cekme olasılıgı var mıdır ?

kart yıllardır kullanmadım,kartla çekim yapmak için limit varmı hatırlamıyorum yani ama kart isteyip,kartla çekebilirsin ancak.bence...

Sanırım daha bilgi sahibisiniz. [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] [MENTION=31410]moneydad[/MENTION] [MENTION=24741]MesutMesut[/MENTION]

ben $ harici kart kullanmadım hocam,bilemiyorum ne yazıkki.ama ekstra kesinti yok diye duymuştum sanırım.

Dün ilk defa kartı kullanıp 1k euro çektim bakiyeden 1020 euro düşmüş. Ben %5 kesinti olur diye düşündüm iyi oldu böyle.
[MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION]

Sanırım daha bilgi sahibisiniz. @fatihbaz @moneydad @MesutMesut

Konu hakkında net bilgi sahibi değilim maalesef... :)

BOL KAZANÇLAR...

payoneer usd kartımdan 30 usd kesilmedi atm de parayı çektiğimiz zaman mı bakiyeden 30 usd düşüyor

gelen para ünleme düştü anket istedi yolladım ne zaman onaylanır acaba ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri