Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kartınız onaylanmış görünüyor
Siz ticket atın durumu bildirin![]()
Bu kart kac günde geliyor bilen varmı
Bir arkadaşa 5 günde geldi
Bu kart kac günde geliyor bilen varmı
payonerde kartmı avantajlı banka eft-havale tahsılatmı? ben daha o evrelere geçmedimde bakıyorum
USD bakiyesi yazan yere tıkla ordan ön ödemeli kartı seç sonra aktiflestirme menüsü çıkıyor
USD bakiyesi yazan yere tıkla ordan ön ödemeli kartı seç sonra aktiflestirme menüsü çıkıyor
takip
---------- Spam Engelliyici 19:28 ---------- Önceki Mesaj 19:28 ----------
aynen hocam buldum valla saol.
---------- Spam Engelliyici 21:20 ---------- Önceki Mesaj 19:28 ----------
dostum birşey sorcam euro hesbaına para gelceiğinde napıcaz euro kart ı nasıl isticez ?
Benim kart 18 şubatta yola çıktı fakat halen ulaşmadı elime ne yapmam gerekli. Hesabım onaylı görünüyor kart onayla yeri yok
EURO hesaba tıklayınca aşağıdaki bölümde kart talep et kısmı çıkıyor isterseniz o şekildede talep edebilirsiniz.
Kart gelmeden onaylama yapılamamaktadır.
onaylı görüküyor ama ne yapmam gerekli
Dostlar merhabalar,payonerr hesabımın kartı geldi fakat sitede ve bir türlü forumda da aramama rağmen bulamadım kart aktifleştirme yeri yok nasıl bir çözüm vardır bu konuya ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.