Payooner Bilgi

• Kullanıcı Kehanist
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

Kehanist

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar bilen kişilerden payooner ıle ılgılı bılgıler rica ediyorum.
Benım hesabım var kart ıstedım geldı ancak cok gec geldı zamanında gelmedıgı ıcın aktıflestırmedım gerek kalmadı ancak suan uk dan adsense aldım buna nasıl odeme alırım veya nasıl yabancı banka ıbanı alırım ufakta olsa bılgısı olan kişiler paylasırsa hem ben hemde emınım dıger arkadaslar cok mutlu olucaklar.

Şimdiden yorum yapan bır fıkır one suren arkadaslara teşekkür ederim.

Bende bu siteyle tanışalı pek fazla olmadı bir kaç yurtdışı siteden ödemeler alıp burda birleştirmiştim.İlk önce 80 euroluk bir ödemeyi sorunsuz 4 gün içinde aldım.Fakat geçen ayın 19 unda 90 dolar banka hesabıma istedim hala para gelmedi.Canlı desteklerinde sıra 1 saatten aşağı gelmiyor neredeyse.Şimdi yine baktım çok talep olduğundan canlı desteği kapatmışlar saçma bir şekilde.Mail attım 2 hafta önce cevap veren olmadı.Yani şu paramı da kurtarırsam daha da kullanmayacağım bu siteyi.Karttan ödeme çekme olayını denemedim ama daha.

Kart söyledim kullanmadım aktifleştirmedim bile ilerde borç vs gibi bi sorun oluşurmu ?

[MENTION=42778]Kehanist[/MENTION] Payoneer'a giriş yaptıktan sonra; Al>Global Payment Service> açılan pencerede EURO,GBP, vs vs para birimleri var. Siz UK adsense olduğu için GBP'ye tıklayın, açılan kısımda banka bilgileriniz yer almakta. Bu bilgileri adsense hesabınıza girmeniz gerek. UK Adsense daha önceden kullanmadığım için illa IBAN'mı istiyorlar bilmiyorum ama bahsettiğim kısımdaki banka bilgilerini kullanmanız gerek, IBAN girmeden o bilgileri girebiliyormusunuz bir deneyin isterseniz. Test ödemeside 1-2 güne gelirse olay tamamdır zaten.

[MENTION=42778]Kehanist[/MENTION] Payoneer'a giriş yaptıktan sonra; Al>Global Payment Service> açılan pencerede EURO,GBP, vs vs para birimleri var. Siz UK adsense olduğu için GBP'ye tıklayın, açılan kısımda banka bilgileriniz yer almakta. Bu bilgileri adsense hesabınıza girmeniz gerek. UK Adsense daha önceden kullanmadığım için illa IBAN'mı istiyorlar bilmiyorum ama bahsettiğim kısımdaki banka bilgilerini kullanmanız gerek, IBAN girmeden o bilgileri girebiliyormusunuz bir deneyin isterseniz. Test ödemeside 1-2 güne gelirse olay tamamdır zaten.

Hocam teşekkür ederim öncelikle ancak bende bu yerde kur degişimi yok nedense dah aoncede bakdım

http://i.hizliresim.com/1VQNzB.png

aşağıdaki anketi doldurup kimliğinizi gönderdiğinizde onaylandıktan sonra diğer para birimi hesaplarınızda açılacaktır.

Eyvallah sağolun hocam hemen yapıyorum

---------- Spam Engelliyici 18:50 ---------- Önceki Mesaj 18:45 ----------

Bende bu siteyle tanışalı pek fazla olmadı bir kaç yurtdışı siteden ödemeler alıp burda birleştirmiştim.İlk önce 80 euroluk bir ödemeyi sorunsuz 4 gün içinde aldım.Fakat geçen ayın 19 unda 90 dolar banka hesabıma istedim hala para gelmedi.Canlı desteklerinde sıra 1 saatten aşağı gelmiyor neredeyse.Şimdi yine baktım çok talep olduğundan canlı desteği kapatmışlar saçma bir şekilde.Mail attım 2 hafta önce cevap veren olmadı.Yani şu paramı da kurtarırsam daha da kullanmayacağım bu siteyi.Karttan ödeme çekme olayını denemedim ama daha.

Hocam mecburiyet bu hayatta ki en berbat durum maalesef adsenseden parayı ancak bu sekılde alıyoruz anladıgım kadarı ıle hayırlısı artık

---------- Spam Engelliyici 18:51 ---------- Önceki Mesaj 18:50 ----------

Hocam mecburiyet bu hayatta ki en berbat durum maalesef adsenseden parayı ancak bu sekılde alıyoruz anladıgım kadarı ıle hayırlısı artık

payoneer ile bazı kişiler sorun yaşamış sanırım para alamama konusunda yabancı adsenselerde para çekme konusunda payoneerin alternatifi yokmudur acaba

Ben de adsense için payoneer alternatifi arıyorum.

Arkadaşlar bilen kişilerden payooner ıle ılgılı bılgıler rica ediyorum.
Benım hesabım var kart ıstedım geldı ancak cok gec geldı zamanında gelmedıgı ıcın aktıflestırmedım gerek kalmadı ancak suan uk dan adsense aldım buna nasıl odeme alırım veya nasıl yabancı banka ıbanı alırım ufakta olsa bılgısı olan kişiler paylasırsa hem ben hemde emınım dıger arkadaslar cok mutlu olucaklar.

Şimdiden yorum yapan bır fıkır one suren arkadaslara teşekkür ederim.
Kartı aktif et. Herhangi bir atm den çekebilirsin
Kartı aktif ettikden hemen sonra 1-2 saat hesabın sıfırlanıyor panik yapma. para geri geldiğinde parayı istediğin atm den çekebilirsin.. istediğin derken atm üzerinde Master card logosu gördüğün her atmden

Kartı aktif ettikden hemen sonra 1-2 saat hesabın sıfırlanıyor panik yapma. para geri geldiğinde parayı istediğin atm den çekebilirsin.. istediğin derken atm üzerinde Master card logosu gördüğün her atmden

Bu kartlı hesap açmak kartsız açmaktan daha az risksiz mi oluyor ?
Yani çoğu kişi banka hesaplarına çekmek istediklerinde bazen blok yediklerini belirtiliyorlar.

Şimdi biz kartlı hesap açıp kart geldikten sonra, banka hesabına çekmek yerine direk gidip kartla atmden çeksek blok yeme şansımız olur mu ? Veyahut daha az mı olur

Bu kartlı hesap açmak kartsız açmaktan daha az risksiz mi oluyor ?
Yani çoğu kişi banka hesaplarına çekmek istediklerinde bazen blok yediklerini belirtiliyorlar.

Şimdi biz kartlı hesap açıp kart geldikten sonra, banka hesabına çekmek yerine direk gidip kartla atmden çeksek blok yeme şansımız olur mu ? Veyahut daha az mı olur
ben dailymotion üzerinden mecburiyetten kart almak zorunda kaldım. Küçük meblalardı 2 kez para çektim kart açık.. Yüksek para geldiğinde bilemem zaten ben dailymotioncuyum dailymotionun sözleşmeli anlaşmalı aracısı bana soramazlar ama youtubedeki arkadaşlara soruyorlarmış gelir istatistiği bile istiyorlarmış. Bu konuda youtuberlerin cevap vermesi daha mantıklı

Eyvallah hocam sağol bende dm ıcın ıstek yapmışdım aslında.

Alternatif bulmamız sart er veya gec payooner su koyar dıye dusunuyorum :(

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri