Payooner Gelene Ödemeyi bekletiyor Onaylamıyor

Türkiye olayları biraz daha düzelsin yemişim almanya ingiltereyi ya payoneer uğraşmamak için bile türkiye çalışacağım adamlar kendilerini dünya devi sanıyorlar boş yere kendilerine iş çıkarıyorlar. Parayı google vermişse zaten demek bir sıkıntı tespit etmemiş de göndermiş. Sabır yarabbim

Hocam yarina kadar sonuc alamassan skype ekle yardimci olayim. Bugun musait olmadigim icin ancak yarin :/

Hocam yarina kadar sonuc alamassan skype ekle yardimci olayim. Bugun musait olmadigim icin ancak yarin :/

hocam exstra birşey yapıyorsanız pm yoluyla yazmanız mümkünmü kısadan içerideki para yüksek zaten bu riskin oldugunu bilseydim tam anlamıyla bu payonere hic bulaşmazdım da artık dönüş yok

Geçen ay ilk ödememi aldım herhangi birşey istemediler, belki ödenecek rakamdan dolayı sizden kanal linki -kazanc görüntüsünü istiyor olabilirler.

Kaç hane geldi ki bu problemi yaptılar? galiba yollarını böyle buluyor adamlar. Parayı geri gönderiyorlar mı peki?

Paraya el koyularsa rezillik buna nasıl izin veriyorlar anlamıyorum.

Gönderse ne olacak hocam bu defada adsense ile sıkıntıya düşecegiz oradan patlamasa adsensede patlıcak sanırım para kısmet dur bakım adım adım gidiyoruz cevap verselerdi ne oalcagını görecektik

hocam gelecek ay ben de biraz yüklü bekliyorum. Sizin ne kadardı kaç haneydi pm atabilir misiniz

VE SONUC Onay bekleyen ödeme ye düştü gelen mesaj

Thank you for replying with the requested information.
Your details have been confirmed and the payment has been loaded.
We thank you for your cooperation and for choosing Payoneer.

gözün aydın usta :)

gözün aydın abi mümkün oldugun zaman neler yaptıgını anlatırmısın ileride basımıza veya başka kişilerin başına gelirse gereken adımları yaparız bizde

Merhabalar,

Hesabınız tamamen onaylanmışmıydı? Yani kimlik doğrulama ve anketi doldurdunuz mu ve bu işlemlerden sonra hesabınız onaylandı diye mail geldi mi?

Onları daha önceden yapmıştım hocam mail gelmişti hatta kartım bile ulaşmıştı elime

onay bekleyen ödeme kısmı şimdide Kart Yükleme işlemi yapılıyor (GOOGLE)yazdı payoonerde uyarı olarak bu nedir ki acaba

Hocam detaylı olarak ne yaptıgınızı paylasın lutfen ki ılerde sıkıntı yasarsak ornek olsun

Gözünüz aydın hocam kazanması zaten zor bırde bu sekılde ınsanı yıpratmaları cok kotu

Hocam detaylı olarak ne yaptıgınızı paylasın lutfen ki ılerde sıkıntı yasarsak ornek olsun

Gözünüz aydın hocam kazanması zaten zor bırde bu sekılde ınsanı yıpratmaları cok kotu

daha iyisini yapayım hocam gönderdigim resimleri buraya atayım aynı şekilde sizlerde gönderirsiniz

Harika olur hocam konu örnek teşkil eder bu sayede

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri