Payooner Kullananlar Dikkat!

• Kullanıcı krfz1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı

krfz1

Kayıtlı Üye
Geçen ay şahsi adıma bi payooner hesap açmıştım ve bu hesabın usd kartı dahil posta yoluyla ulaştı

Gecen hafta //KANIT YÜKLE// bölümünden Kimlik yukledım 3gun once bı maıl gelmıs// biz geçerli bir hükümet verdiği fotoğraflı kimliğinizin bir kopyasını bize sağlamanızı rica ediyoruz.

Yani kendi şahsi kimlik kartımı dahil kabul etmeyen bir sistem ne bok sanıyorlarsa kendilerini evi arabanın tapuyu falan yollamak gerek onaylanmak için galiba :D
Bugun tekrar bı mail daha geldi hesabım Bloke olmuş Ben daha başka bişey demiyorum küfür serbest :D

ZZVzYg.png

üzücü ve şarşırıtıcı değil daha öncede cok kez bloke koydular özellikle spam olayını biliyorlar ve pat blokeyi yapıştırıyorlar reportcu karaktersizlerinde attıkları mailleri saymıyorm bile

Kart doğrulaması yapmadanmı bloke yediniz.
Birde anket doldurmuşmuydunuz?

Kimliği postayla gönder dememisler ki resmini çek gönder dememişler ya yazılar okunsun resim gorunsun yeter. Kara para aklama gibi yasadışı işlemlerin önüne geçmek için çoğu yer istiyor bunu. WebMoney e de payoonere de gönderdik çoğumuz bir yıldan fazladır sorun yaşamadım bu konuda. Kufurluk birşey göremiyorum yani...

Son düzenleme:
Kimliği postayla gönder dememisler ki resmini çek gönder yazılar okunsun resim gorunsun yeter. Kara para aklama gibi yasadışı işlemlerin önüne geçmek için çoğu yer istiyor bunu. WebMoney e de payoonere de gönderdik çoğumuz bir yıldan fazladır sorun yaşamadım bu konuda. Kufurluk birşey göremiyorum yani...

Kimliği postayla gönderme olayını nereden çıakrdın hocam

Gir paneline altta Kımlık Yukle ve Anket doldur vs gıbı iki işaret var.

Ayriyetten zaten resmii çekip gönderdim sonra bloke oldu

Edit: düzeltildi

Son düzenleme:
Kimliği postayla gönderme olayını nereden çıakrdın hocam

Gir paneline altta Kımlık Yukle ve Anket doldur vs gıbı iki işaret var.

Ayriyetten zaten resmii çekip gönderdim sonra bloke oldu

Edit: düzeltildi

Telden yazmıştım eksik yazılmış düzenledim.
Bende kimlik onayı anketi yaptım onaylattım. İlerleyen zamanlarda yüklü ödeme gelince tekrar istediler yine gönderdim. ama bloke vs yaşamadım hiç. Eksik bıraktığın bi yer vardır. kimlik onayını çok geciktirmişdindir vs birşey vardır. Destekle konuş gerekli onayları yap düzeltirler. ben pek sorun yaşamadım payoonerle

Esimin adina actigim hesap icin ayni sekilde anlet doldurdum kimlik gonderdim. 2 hafta ses cikmayinca destek kismindan yazdim, yazarkende tekrar gonderdim kimligi, 3 gun icinde onaylandi.

Hesapta para var mıydı veya birden fazla hesabınız var mıydı?

bu konuda bir sorum olacak izninzle burdan sorayım. bende payooner hesabı açtım yabancı adsense için ama kart istemek mecburimi yani kart almadan ödemeyi burdan almak mümkün mü yada kart almakla almamak arasında nasıl artılar eksiler var bilgi verebilecek var mı ?

Adamlar bence kimliğinizin sahte olduğunu veya photoshop ile düzeltildiğini sandılar.Desteğe detaylı yazın ve kimliğinizi bir masaya koyup masanın 2,3 cm gözükecek şekilde tekrar kimliğinizi çekip gönderin.%99 sahte sandılar kapatıllar hesabınızı...

Sahte kimlik olayı yüzündendir arkadaşların dediği gibi deneyin bencede çünkü internette zaten 55 milyon tc kimlik mevcut ve bunu doldurabilicek programlar ve psdlerde var

Sahte kimlik olayı yüzündendir arkadaşların dediği gibi deneyin bencede çünkü internette zaten 55 milyon tc kimlik mevcut ve bunu doldurabilicek programlar ve psdlerde var

Kendı kafalarına gore sahte kımlık dıyorlar ozaman belli hocam

Kendı kafalarına gore sahte kımlık dıyorlar ozaman belli hocam

Hocam hep söylüyorum 2 adet hesabım var.2 hesabım'da onaylı.1,5 yıl oldu ödeme'de alıyorum sıkıntı olmuyor.Bir hesabım kartlı diğer hesabım kartsız bu arada.Siz dediğimi yapın açılacaktır hesabınız.Tabi destek geç cevap veriyor ortalama 7 iş gününü buluyor.

ben burada sorunu sende gördüm söylemediğin şeyler olabilir mi?

ben burada sorunu sende gördüm söylemediğin şeyler olabilir mi?

Kanıt yükle o Kimlik yukleme yerinden kımlıgı yukledık kardeş bende ne sorun olsun :cool:

---------- Spam Engelliyici 22:39 ---------- Önceki Mesaj 22:33 ----------

Beyler POST kasmak için yazdıgımı okumadan yazmayın sinirlendirmeyin beni

1: Kimlik sahte gibi gözükürse//Masanın üstüne koyup çektim nasıl sahte gözücükücek dostlar nasıl saçmasapan bi sistem? :D

2:ben burada sorunu sende gördüm söylemediğin şeyler olabilir mi? //Evin tapusunu istediler onu söylemedim :D Saçma salak yazmayın la kendinize güldürmeyin

bu konuda bir sorum olacak izninzle burdan sorayım. bende payooner hesabı açtım yabancı adsense için ama kart istemek mecburimi yani kart almadan ödemeyi burdan almak mümkün mü yada kart almakla almamak arasında nasıl artılar eksiler var bilgi verebilecek var mı ?

yokmu cevap verecek olan ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri