Paypal Anketi için aradılar

• Kullanıcı M00nsp3ll
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

M00nsp3ll

Kayıtlı Üye
Web sitesi
sms.yerinial.net
Az önce bi telefon geldi adımı soyadımı doğru söyledi. Paypal ile ilgili bi anketimiz var dedi telefondaki bayan. Ne hakkında diye sorduğumda Paypal satışlarınız- büyüme oranınız vs dedi. Ben satış falan yapmıyorum dedim kapattım.

Geçen bi arkadaş paypalla ilgili sorun yaşamıştı Hesabı incelennmiş fatura vs istmişler sonra banlamışlardı. Paypaldan yüklü ödemeler alıp buna benzer bi arama alan oldumu.

Telefon numarasını yazıyorum sonradan aranan olursa diye:
0312 408 55 38

Az önce bi telefon geldi adımı soyadımı doğru söyledi. Paypal ile ilgili bi anketimiz var dedi telefondaki bayan. Ne hakkında diye sorduğumda Paypal satışlarınız- büyüme oranınız vs dedi. Ben satış falan yapmıyorum dedim kapattım.

Geçen bi arkadaş paypalla ilgili sorun yaşamıştı Hesabı incelennmiş fatura vs istmişler sonra banlamışlardı. Paypaldan yüklü ödemeler alıp buna benzer bi arama alan oldumu.

Telefon numarasını yazıyorum sonradan aranan olursa diye:
0312 408 55 38

paypal olduğunu düşünmüuorum hatta bi link atayım aynı numara için birisi dolandırıcı demiş.
0312 408 55 38 0312 40 8 55 Kim Aramış Ücretsiz Öğrenin! Numaradan İsim Sorgulama

Son düzenleme:
Hocam ticari hesap mı kullanıyosunuz ?

benide aradılar demin anket için müsait değildim kapattım normal bireysel hesap

Neyse konu kalsın ozaman Dolandırıcı olabilir. Başka aranan olursa hangi şirketten arıyorlar vs sorup buraya yazarlarsa iyi olur. Bu ara dolandırıcılar çoğaldı.

Benide aradılar 100 lira verin söyliyim dedim.

benide bugun aradılar. zaten müsait değildim. kapattım

Aynı numara bugün beni aradı ben ankete katılmayı kabul ettim. Yurt dışına satış yapıyor musunuz diye sordular. Ben hayır cevabını verdim teşekkür etti ve o zaman sorun yok dedi kapattı. Numarayı sorgulayan oldu mu acaba gerçekten paypal mı?

yurt dışı ne alaka anlamadım.ben adamın mailine yolluyorum.
swift işlemiyle mi para yolluyorum sanki.

Son düzenleme:
Arkadaslar eger yurtdisina odeme yapiyor musunuz diye giriyorsa cumleye dikkat edin. Cunku unutmayin, eger paypal hesabiniz bir kredi kartina bagli ise yurtdisina odeme yapabilirsiniz. Eger gercekten Paypal'den aramiyorlarsa buyuk ihtimalle kart numaranizi isteyebilir ve dolandiricilik yapilabilir. O yuzden dikkatli olmanizi oneririm.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri