Paypal Avrupa --> Paypal TR-->Kuveyt Türk?

• Kullanıcı Youtube2014
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Paypal, Payoneer, Webmoney ve Diğer Ödeme Çözümler

Youtube2014

Yasaklanmış
Avupa paypalimdan, acacak olugum paypal tr hesabima yüklü miktar aktararak, oradandan da kuveyt türk hesabima para transferi yapmak istiyorum. Paypal avrupa hesabima bulundugum ülke harici baska bir ülkede olan banka hesabi eklenmiyor.

Yani suanki paypalimdan kuveyt türk hesabima nasil para trasferi yapabilirim?

Avupa paypalimdan, acacak olugum paypal tr hesabima yüklü miktar aktararak, oradandan da kuveyt türk hesabima para transferi yapmak istiyorum. Paypal avrupa hesabima bulundugum ülke harici baska bir ülkede olan banka hesabi eklenmiyor.

Yani suanki paypalimdan kuveyt türk hesabima nasil para trasferi yapabilirim?

1 hafta once kuveytturke odeme aldım

Senin adina sevindim. Lakin paypal dan kuveyt türke nasil havale yaparim soruma bir yanit degil bu.

Kuveyt türk adına hesap numarası sahip olman gerekiyor diye biliyorum . Yani Banka ile çalışacak san müşterisi olacaksın :) Hesabın var ise de paypala bunu tanıtman gerekiyor

Videoya bi bak derim

Konuyla alakası yok ama banka hesabımdan paypal adresime nasıl para aktarabilirim ? Böyle bir şey var mı? Yeni kanalım için intro yapacağım bir sitede ama paypal adresimde para yok şuan.

Bendeki sorun suanki paypalima bulundugum ülkenin banklarai disinda baska bir ülkedeki banka hesabi eklenmemesi. Kredi karti da yok.

Bendeki sorun suanki paypalima bulundugum ülkenin banklarai disinda baska bir ülkedeki banka hesabi eklenmemesi. Kredi karti da yok.

sizin sorununuzun çözümü de yok.Türkiyeden bir yakınınız varsa onun üzerine Paypal hesabı açın.O na paranızı gönderin o da Kuveyttürk e istesin .
başka bir çözüm gelmiyor aklıma

Konuyla alakası yok ama banka hesabımdan paypal adresime nasıl para aktarabilirim ? Böyle bir şey var mı? Yeni kanalım için intro yapacağım bir sitede ama paypal adresimde para yok şuan.
banka hesabından para çekilmiyor.ancak kredi kartı veya aynı ülkeden bir hesaba gönderiyorsanız PP bakıyesini kullanabilirsiniz

sizin sorununuzun çözümü de yok.Türkiyeden bir yakınınız varsa onun üzerine Paypal hesabı açın.O na paranızı gönderin o da Kuveyttürk e istesin .
başka bir çözüm gelmiyor aklıma

Herhangi yüksek bir miktarda paypal tr sorun cikarirmi acaba? Paraya el koyabiliyorlarmis kafalarina göre diye duydum.

ben öyle bir durumla karşılaşmadım.
isterseniz Paypal türkiyeniz telefonunu not edin onlarla görüşüp yardım isteyebilirsiniz
444 77 01

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri