Paypal benide aradı !

• Kullanıcı jakabvo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Paypal, Payoneer, Webmoney ve Diğer Ödeme Çözümler
Aradıklarında deyinki, ben bu youtuberların başıyım, yt aleminde sözüm geçer, ve şimdi paypalı bırakmaları kullanmamaları yönünde hepsini uyarıcam deyin. Bence. :D

desene paypal vurgun yapmış :D şaka bi yana geçmiş olsun abi.

iyi yapmışsın ben olucaktım totoşundan ter akıtırdım

paypal kanal içeriğini sordu telif hakkı varmı yokmu:)) varsada yoksada bir şikelde hesabı bloke ediyorlar. bendende ibraz edilmiş ticari işletme belgeleri istediler.

rec'ten ödeme geldi 60$ hemen bloke koymuş paypal benim hesaba. :D sabah bi arayım ya 60 $ için. :D :D :D

Recden banada ödeme geldi 2 haneli hemen cektim bankaya bekletmeye gelmez :D

Recden banada ödeme geldi 2 haneli hemen cektim bankaya bekletmeye gelmez :D
bloke koyacaklarsa direk koyuyorlar diye biliyorum. :D ben de 10 gün önce gelen quiz için aynısını düşünüyordum hemen çekeyim dedim zaten bloke koymayacaklarmış ona. :)

uyuyodum mail geldi ödeme geldi diye, maile baktım geri yattım. uyanınca şunu da bankaya çekeyim diye paypal'a girdim bloke koymuşlar. :D

bunlardan bi cacık olmaz yahu kanal kapandı diyorum anlamıyolar

BZWA8p.png

Bana bi yardimci olun 100kusur kanalim var life partnerde bunlarin teker teker dasboarda girsem hepsini webmoneye baglasam birdahakj aydan itibarenmi sayilir acaba ? Bi bilginiz varsa yazin ;)

Bana bi yardimci olun 100kusur kanalim var life partnerde bunlarin teker teker dasboarda girsem hepsini webmoneye baglasam birdahakj aydan itibarenmi sayilir acaba ? Bi bilginiz varsa yazin ;)

Hocam ayin 10 ndan once degistirirsen sıkıntı olmaz. Bugun degistir subat yatar webmoneye.

5-6 yıllık yüklü miktar Ödemeler alınmış PayPal da bu Tür Sıkıntılar olabilir mi ? Yoksa yeni paypallarda mı oluyor?

5-6 yıllık yüklü miktar Ödemeler alınmış PayPal da bu Tür Sıkıntılar olabilir mi ? Yoksa yeni paypallarda mı oluyor?
ben bugün görüştüm paypal ile, gönderenden kaynaklanan bi sıkıntı diyor da pek inandırıcı gelmiyor.

firmaya söyleyin ödemeyi onaylasın bloke kalkar diyor ne alakaysa.

bugün bir arkadaşımıda aramış ve kanal linklerini istemiş :)

Bankalar bu kadar sorgulamazken paypal kendi ayağına sıktı resmen bundan sonra paypal kullanmak cesaret ister.

şaka gibi lan adamlar şifre istiyorsa. Harbi çok şaşırdım yani bu kadarınada pes.

bugün bir arkadaşımıda aramış ve kanal linklerini istemiş :)
bana ne ödemesi bu diye sordular, sizi ilgilendirmez ama söylemekte sakınca görmüyorum youtube reklam ödemesi dedim. tamam dediler, kanal linki falan sormadılar. :D

yahu beyler paypal sizi arıyorsa bırakın onlara yazsın fatura muhabbet edin :D bayan çıkarsa yazılın ayak üstü.eğer detaylı görüşmek isterseniz muhallebiciye gidelim falan diyin :D trolleyin yani herifleri :D

tamam blokeyi koyarsın anlarımda kanalı ve şifresini istemek nedir.....

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri