Paypal Blokeleri [ SON DAKİKA : QUİZDEN ÖNEMLİ BİR MAİL GELDİ]

Paypalınıza Bloke Konuldumu ?

• Evet

Oy: 82 38,9%
  • hayır

Oy: 129 61,1%

• Kullanılan toplam oy
    211
  • Anket kapatılmış .
Kesinlikle etkisinin olduğunu düşünüyorum.

Ciddi anlamda rus firmalarına karşı 1 antipati mevcut...
5. Soru: CoIntellect nerelerde popüler? Diğerleri ile kıyaslandığında servislerinize en çok ilginin gösterildiği ülke neresi?
Tüm dünyadan ilgi var ve her yerde başarılıyız diyebiliriz. Ancak son birkaç haftada Rusya'da ciddi bir artış oldu. Bildiğiniz üzere Rusya, Bitcoin'e sıcak bakmıyor hatta kazım yapanları cezalandırmakla tehdit ediyor.
CoIntellect, bu insanlara Rusya yasalarına aykırı bir eylemde bulunmadan kazım yapma imkanı sağlıyor. Ancak ödemelerin gönderilmesi bir problem. Bu noktada PayPal tercih edilse de Rusya ile PayPal'ın arasının da iyi olmadığını söylemek lazım. Geçtiğimiz dönemde bazı Rus kullanıcıların hesapları PayPal tarafından bu sebeple donduruldu. Bu da bizim PayPal hesabımıza olumsuz etki yaptı.

quiz hep alışveriş olarak yolladı.
ilk defa yaptıgı bir şey değil.
o yüzden her seferinde kesintili ödeme alıyoruz
paypalın yaptıgı gıcıklık başka iş değil.
quiz zaten ödemeleri yetiştirmek istiyor kaç gündür .durduk yere başına ek iş mi açar...bu sorunu her rus yaşar oldu :D

hayır hocam net alışveriş demiyorum ama daha önceki ödemeler geldiği gibi işlem completed oluyordu 2 aydır yaptıkları ödemeler hep itiiraz edilmeye açık şekilde geliyor,yani ortada bir faklılık olduğu kesin

Bloke gelen arkadaslar odeme gelir gelmez cekme talebinde bulundunuz mu? Cunku odeme onayi alinmadan cekim yapilinca boyle olmustu bana da.

Bloke korkusu ile 10 dk geçmeden çekme talebinde bulundum işleme alındı ve tamamlandı. Bundan dolayı bir sıkıntı yaşamadım ben..

evet bende aradım arkadaslar quize mail gonderın zaten buyuk bır şirket bizi arayıp ödemeleri onaylaması gerekıyor adam müşteri hizmetleri kilitlenmiş durumda birisi forumun adını söylemiş :) bütün arkadaşlar bu işle ugraşıyor dedi . quiz bizi aradığı anda bloke kalkacaktır dedı cafer bey ..

quiz banka ödemelerini ya düsürsün yada dashbordları birlestirsin en saglam ödeme bankadır ozaman toplu alacagımız icin tek seferde almıs oluruz paypalla da ugrasmamıs oluruz

çok kazanlar listesi :D

Şu an bu konuyu okuyan kişi sayısı: 76 (64 üye ve 12 misafir)
fsever, Kemal3792, muratkatirci, Messerschmitt, Swordfish, radyasyon, Selçuk Sepetci, mrtlsatan, iamroquentin, fth, Elturqo, anlclk, doganuzun, emice, baysihir78, sasaleyte, Sonsuzluq, Raphael, zekikaynak, qwerty06, synergy, saiyan100, Askap, wareback, bbs1, Orhanoglu, bigboss01, jumana, kenan, Rospel, cmetin_88, ocaktan, NaMLu, Sonk4qy, KulGazi, Fukara, hidan, jakerss, kabuslord, Titan, Kazım, kaizen, codertr, memurvadisi1, Mibella, mirzaben, IceMachine, condomjr, chatmece, adem879, qDuW, CBurak, bemonth, haydarbestas, Plender, IKadavra, recss, zetsurin, anteplikeko, yasin, kehanet55

Bloke gelen arkadaslar odeme gelir gelmez cekme talebinde bulundunuz mu? Cunku odeme onayi alinmadan cekim yapilinca boyle olmustu bana da.

Ben yaptım.

Önceki ilk ödemede gelen parayı onaylıyormusunz diye bir buton vardı son gelende yoktu

hayır hocam net alışveriş demiyorum ama daha önceki ödemeler geldiği gibi işlem completed oluyordu 2 aydır yaptıkları ödemeler hep itiiraz edilmeye açık şekilde geliyor,yani ortada bir faklılık olduğu kesin
sorun quiz de değil arkadaşım.rusya dışındaki başka şirketlerde rus vatandaşlarına paypalla ödeme yapmakta zorlanıyorlar.başka konuda başka bir şirketin yazdıklarını alıntılayım
Bu noktada PayPal tercih edilse de Rusya ile PayPal'ın arasının da iyi olmadığını söylemek lazım. Geçtiğimiz dönemde bazı Rus kullanıcıların hesapları PayPal tarafından bu sebeple donduruldu. Bu da bizim PayPal hesabımıza olumsuz etki yaptı.
life ın neden bu ay kendi mailinden ödeme yapmadıgını da düşünürsen sorunun kimden oldugunu az çok görürsün.

aradım çok yoğun şikayet var zzaten dediler çözülecek kısa sürede

fsever, Kemal3792, muratkatirci, Messerschmitt, Swordfish, radyasyon, Selçuk Sepetci, mrtlsatan, iamroquentin, fth, Elturqo, anlclk, doganuzun, emice, baysihir78, sasaleyte, Sonsuzluq, Raphael, zekikaynak, qwerty06, synergy, saiyan100, Askap, wareback, bbs1, Orhanoglu, bigboss01, jumana, kenan, Rospel, cmetin_88, ocaktan, NaMLu, Sonk4qy, KulGazi, Fukara, hidan, jakerss, kabuslord, Titan, Kazım, kaizen, codertr, memurvadisi1, Mibella, mirzaben, IceMachine, condomjr, chatmece, adem879, qDuW, CBurak, bemonth, haydarbestas, Plender, IKadavra, recss, zetsurin, anteplikeko, yasin, kehanet55

Bana daha para bile gelmedi ben sadece seyirciyim.
Xy7zMR.gif

Ben dahil değilim hocam benim youtube hesabım yok bloke edildi :(

hocam ilk posta quiz in mailini de ekleseniz de quizi mail yagmuruna tutalım paypal ile iletişime geçsinler

quiz ile konuşsun biri bari,muhtemelen paypal hesaplarında gözükür bu onaylanması gereken ödemeler tatava yapmasınlar bassınlar geçsinler:D

Quiz el attı, çözülür artık rahat olun.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri