hocam bu varsayım mı yoksa aldın mı daha önce
evet aldım. şuan 100 doların altındaki dashboarlara bile giriyorum ibanımı rahat olsun banka ödemeleri tek seferde gelir
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hocam bu varsayım mı yoksa aldın mı daha önce
Hocam bütün kanallarım ayrı dashboarddaydı ve hepsine üşenmedim banka bilgilerini girdim. Bütün kanalları toplar öyle ödeme yapar tek tek yapacaklarını sanmıyorum banka diye. Zaten aynı ibana ait kanalları görürler.Şimdi ben tüm kanallarıma banka girsem, acaba bunlar hepsini toplayıp aynı anda mı atacaklar? Sanırım öyle yapıyorlar aynı dashboardda olmasa bile.
Arkadaşlar bundan sonra karar aldım. Tüm kanallarımı 10 $ bile bırakmış olsa bankaya ayarlıyorum. Mecburen toplu halde gönderecekler. Sonuçta paypal değil bu. Böyle bir risk alalım. Araya hiçbir aracı sokmak istemiyorum. Banka ödemesi alanlar ne kadar rahat olduğunu bilir zaten.
Arkadaşlar bundan sonra karar aldım. Tüm kanallarımı 10 $ bile bırakmış olsa bankaya ayarlıyorum. Mecburen toplu halde gönderecekler. Sonuçta paypal değil bu. Böyle bir risk alalım. Araya hiçbir aracı sokmak istemiyorum. Banka ödemesi alanlar ne kadar rahat olduğunu bilir zaten.
Hocam kendileri 30 $ kesiyor. Bankada ayrı olarak 5-10 $ arası bir miktar kesiyor.Ustam banka hesabına ödeme için minimum tutar nedir? Komisyon ne kadardır?
Dogan abi benim kanallar da ayrı dashboarddapeki kanallar ayrı ayrı daskboarda olursa ne yapacanmesala ben
Hocam 1. mesaja ekleyin konu başlıgını güncelleyelim çünkü baya önemli.You may change your payment method in the Profile section of your dashboard during Feb 3 to receive December payment to your new payment account.
If you do so, please inform us at [email protected].
On Feb 4, we'll continue and complete all payments.
![]()
ÖNEMLİ !!!
You may change your payment method in the Profile section of your dashboard during Feb 3 to receive December payment to your new payment account.
![]()
ÖNEMLİ !!!
You may change your payment method in the Profile section of your dashboard during Feb 3 to receive December payment to your new payment account.
![]()
ÖNEMLİ !!!
Burdan çıkarılacak sonuç; paypal problemi çözülmemiş yeni ödeme yöntemi tanımlayın oraya aralık kazancını gönderelim![]()
abi öyle deilde şeyi sordum aralık ayı kazancını webmoneye almak istiyorum paypala deil alabilirmiyim dedimBurdan çıkarılacak sonuç; paypal problemi çözülmemiş yeni ödeme yöntemi tanımlayın oraya aralık kazancını gönderelim![]()
Çözüldü çözüldü, sadece Türkiye Paypal hizmetini sabah 9 akşam 17 30 arasında yaptıgı için onaylanmadı henüz. Yarın sabahtan herşey güzelleşir netleşir
ya kardeşim bankayla dolar hesabıyla felan filan uğraşmamak için paypal açtım şimdi ne yapılacağınıda bilmiyorum artık iyice cılkı çıktı
Çözüldü çözüldü, sadece Türkiye Paypal hizmetini sabah 9 akşam 17 30 arasında yaptıgı için onaylanmadı henüz. Yarın sabahtan herşey güzelleşir netleşir
Hocam bir kaç gün içinde bunun için mail atıp net bir cevap alsak aslında daha mantıklı olur. Eğer ayrı dashboardları 10 $ 20$ farketmeksizin toplu yolluyorlarsa kesin olarak hepsini bankaya çevirelim. Şimdilik 100$ üstü kazananları çevirmek daha mantıklı. Acele etmeyelim ozaman. Eğer dediğin gibi bir olay olursa -20 muhabbeti filan sıkıntıya gireriz.En güzeli banka boşver gerisini,
@AborJin bu arada hocam risk alıp hepsini bağlayalım diyorsun da, 10 dolar göndermeye kalksalar -20 lere düşeriz hesapta. öyle bir saçmalık yapacağını sanmam quiz in yani iban aynı ise tüm hepsini gönderir diye düşünüyorum
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.