Paypal Blokeleri [ SON DAKİKA : QUİZDEN ÖNEMLİ BİR MAİL GELDİ]

Paypalınıza Bloke Konuldumu ?

• Evet

Oy: 82 38,9%
  • hayır

Oy: 129 61,1%

• Kullanılan toplam oy
    211
  • Anket kapatılmış .
şuan 7 dk oldu. açan yok. :D sabahtan beri arıyorum. bekliyorum sonuna kadar. en sonunda arama sonlandırılıyor. beni mimlediler mi naptılar :D

bende 2 gündür 7 defa aradım ama her seferinde ulaştım :) sanmıyorum ama birde başka numaradan deneyın bari :)

Ne zaman musteri hizmetlerini arasam aynisini soyluyorlar. Az once aradim yine quiz ile iletisime gecin sizin yapabileceginiz bir sey yok dediler.

ben aldım sabah parayı bankaya gönderdim. şimdi gene aradım tekrar ardım tekrardan bir sorun çıkmış ben de bloke kalmamıştı.

şimdi qüiz den mail geldi aralıkta kapanan kanallar için ödeme yöntemini banka yapın diyor. banka yapsam ödemeyi ne zaman alırım bir de her bir kanal için mi 30$ dolar kesiyorlar yoksa aynı banka hesabı olan kanallar için tek seferde mi ödeme yapıyor ?

şimdi görüştüm 16 dk beklettiler , yapabileceğiniz brşey yok 2 3 gün içerisinde çözülmesini ümit ediyorum dıyo.. bekle ha bekle....

arkadaşlar şuan nihayetinde ulastım.sabah parasını alanlar alma sebepleri sabah blokelr kalkmış. fakat öğleden sonra yeniden bi bloke gelmiş. beklemekten baska çare yok. en geç 2 gün içinde bu blokeninde kalkacağını umut ediyorum

Şu an arayıpta ulaşabilen var mı sanırım açmıyorlar telefonu :S

Beyler ben de görüştüm, hesaplar 15 dk açılmış sonra yine ödemelere bloke konulmuş, üzerinde çalışıyorlarmış.

konuşuyoz da hep aynı muhabbet. bazı yasal belgeler bekliyoruz. henüz gönderilmedi. sizin yapacağınız birşey yok. hep aynı terane. maliye bakanlığı gibi adamlar kendi cumhuriyetlerini ilan etmişler. belgeler gelmediyse sabah niye açtınız blokeleri diyorum. başka bir sorun çıktı diyor. Tövbe tövbe ağzımı bozacam.

Paypal dan mail gelmiş 06.02.2015 tarihine kadar bilgi sağlamanız için son hatırlatma başlığı altında benden bilgi istiyorlar.15:07 De mail gelmiş...

QuizGroup tan gelen son mail şu şekilde, paypal blokeleri ile ilgili çok başları ağrımış o yüzdende banka seçeneğini herkes için aktif etmişler ama 30$ kesinti gönderen tarafından yapıldığını unutmayın demişler.

Greetings,

We have received many requests from the partners asking us to provide payments to the bank account instead of PayPal to avoid multiple PayPal constraints.
You may receive payments to your bank account now. You may stay with PayPal as well. It's completely up to you.

Please keep in mind that banks will impose $30 per transaction. It's a flat fee.

To change your payment method please submit your application in the Profile section of the QuizGroup dashboard.
Please provide the following details:
Beneficiary name, Beneficiary's address, Account number or IBAN, Beneficiary's bank name, Beneficiary's bank address, SWIFT.
Use English characters only.

Best regards,

The QuizGroup Team

QuizGroup tan gelen son mail şu şekilde, paypal blokeleri ile ilgili çok başları ağrımış o yüzdende banka seçeneğini herkes için aktif etmişler ama 30$ kesinti gönderen tarafından yapıldığını unutmayın demişler.

Greetings,

We have received many requests from the partners asking us to provide payments to the bank account instead of PayPal to avoid multiple PayPal constraints.
You may receive payments to your bank account now. You may stay with PayPal as well. It's completely up to you.

Please keep in mind that banks will impose $30 per transaction. It's a flat fee.

To change your payment method please submit your application in the Profile section of the QuizGroup dashboard.
Please provide the following details:
Beneficiary name, Beneficiary's address, Account number or IBAN, Beneficiary's bank name, Beneficiary's bank address, SWIFT.
Use English characters only.

Best regards,

The QuizGroup Team

Ödemeler kapanan kanalın hocam bloke gelen ne yapmamızı önerirsin. nasıl yapacağız

Tek kanal quizde bazen 30$ bile bulmuyor.. Bunun ödemesi için ne yapmak gerekli. Banka hesabı eklesek elimize bir şey geçmeyecek. Tek çare webmoney mi?

support mailinden, kasım ayında kapanan kanalımın ödemesi yapılmadı. inceliyip şu hesabıma yaparmısınız. şeklinde ingilizce bir mail atmanızı öneririm.

Hangi kanala ait olduğunu bilmiyorsak ne yapacaz hocam ?
Yüklü denilecek bir miktar çünkü bloke gelen 5 hane

Hangi kanala ait olduğunu bilmiyorsak ne yapacaz hocam ?
Yüklü denilecek bir miktar çünkü bloke gelen 5 hane

en son ödeme hangi paypal mailinize yapıldıysa o mailden yollarsanız kanalı onlar bulurlar. hangi kanal olduğunu kendinizin bilmesi ve ona göre mail atmak daha doğru olur aslında ama işte buda bir çözüm üretebilir.

en son ödeme hangi paypal mailinize yapıldıysa o mailden yollarsanız kanalı onlar bulurlar. hangi kanal olduğunu kendinizin bilmesi ve ona göre mail atmak daha doğru olur aslında ama işte buda bir çözüm üretebilir.

Tamamdır hocam çok teşekkürler. İnşAllah çözülür sorun sizce paypalda ki paranın blokesinin kalkıp ödemesi yapılır mı bekleyelim mi yoksa maili atalım mı ? Quiz son gün 3 şubat yollayın bizde 4 ünde ödemeyi yapalım diye bir mail atmıştı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri