banada gelmişte nie ses cıkmadı onu bekliyodum ben :S
niye yazmıyorsun
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
banada gelmişte nie ses cıkmadı onu bekliyodum ben :S
kardeşim şimdi sen diyince baktım cok tesekkur ederımniye yazmıyorsun4 haneye yakın , üstelik quiz paypalın kestiği tutarı göz ardı etmiş 40$ gibi bir şeydi onu da göndermiş.
Bu serefszler benim para mi iade etmiyor.Ne yapacağım Ben delirdim iyice.ariyorum iade edemessiniz dio
Bekle demek istemezdim aynı sebepden madurum hocam ama 3 gün sonra ya Quizin hesaplarında olucak para yada bizim hesaplarımızda kalıcak..Bu serefszler benim para mi iade etmiyor.Ne yapacağım Ben delirdim iyice.ariyorum iade edemessiniz dio
Ne dediniz mail dedaha 1 saat önce iptal ettirdim maille bayada yardımcı oldular
hocam mail değilde arayarak söylerseniz yardımcı olurlar atilla beyler görüşmüştüm benNe dediniz mail de
Ne dediniz mail de
Düzelir hocam 10 15 dk içindeödemeler iade edilmişte benim hesap - de kalmış. nasıl olacak bu iş
12 mi yazıo ay olarak ?Kasımda kapanan kanalımın parasını paypala almıştım ve bloke olmuştu bi kaç gün önce iptal ettirdim webmoney yaptım 21.58 de 2xx ödeme gelmiş![]()
Paralar iade edilmiş ama eski bakiyemde azalmış bu durumda olan var mı hesapta 200 varken şuan 100 var
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.