Paypal Blokeleri [ SON DAKİKA : QUİZDEN ÖNEMLİ BİR MAİL GELDİ]

Paypalınıza Bloke Konuldumu ?

• Evet

Oy: 82 38,9%
  • hayır

Oy: 129 61,1%

• Kullanılan toplam oy
    211
  • Anket kapatılmış .
bende senin mesajı okuyunca teyid etmek amaçlı aradım belgeler eksikmiş belge yollanmış ama mutlaka telefon açıp onay vermeleri gerekiyormus egerki telefon onayı olmaz ise para onlara quize yani geri yollanırmıs telefonla haber verirlerse tüm ödemeler bir saat içinde aktif olurmuş ama kritik nokta telefon etmeleri quiz bunu yaparmı bilemedim açıkcası

Reis bana da şimdi aynısını dediler titredim sövmemek için zor durdum bunlar napmaya çalışıyolar ya yemin ederim Faiz Lobisi bunlar faiz.. Kanalım bi özgün olsa Bunları direkt BTK'ya yazmazsam adım kaan değil he

Reis bana da şimdi aynısını dediler titredim sövmemek için zor durdum bunlar napmaya çalışıyolar ya yemin ederim Faiz Lobisi bunlar faiz.. Kanalım bi özgün olsa Bunları direkt BTK'ya yazmazsam adım kaan değil he

bence ümid etmeyin felaket tellallıgı yapmak için sölemiyorum bu ay en çok parası hiç olan benimdir hem adsense banı hem quizin bu kadar halt yemesi üzerine 1-2 samimi arkadas olmasa sigara alıcak param yoktu neyse uzatmim ama şahsi fikrim bu iş çözülmez çünkü quiz bu paypalı aramaz para bunlara cuma günü geri döner bizde en geç haftaya çarşamba perşembe baska ödeme çeşidiyle alırız bu parayı

evet arkadaşlar bu kadar sınırlama kalktı.

Merhaba xxxx xxx,

Paranız üzerindeki geçici blokeyi kaldırdık. Şu anda hesabınızdakitutarlara tam erişiminiz bulunuyor. İşbirliğiniz için teşekkür ederiz
.

Sana torpil mi geçtiler acaba hocam bende halen aynı durum :)

Evet arkadaşlar dün bana da bir mail gelmiş ama alt kanallardan birine gelmiş bu mail. mailde kazancımı söylüyor ödeme seçenegemi değiştirmemi söylemiş ve bankaların 30 dolar işlemücreti aldıgını söylemiş. Bu arada ben paypala ödeme almadım sınırlama ve bloke yok. Buda mail

Greetings,

QuizGroup would like to provide you payments to the bank account instead of PayPal to avoid multiple PayPal constraints.
You may receive payments to your bank account now. You may stay with PayPal as well. It's completely up to you.

paypal [email protected] ????kazanç. QuizGroup 2014-12 Payment channel

Please keep in mind that banks will impose $30 per transaction. It's a flat fee.

To change your payment method please submit your application in the Profile section of the QuizGroup dashboard.
Please provide the following details:
Beneficiary name, Beneficiary's address, Account number or IBAN, Beneficiary's bank name, Beneficiary's bank address, SWIFT.
Use English characters only.

--
Best regards,
The QuizGroup Team

Sana torpil mi geçtiler acaba hocam bende halen aynı durum :)

arkadaşlar ben bunların ağızlarını bılıyorum,şuana kadar hıç aramamıştım az önce aradım 5 dk sorun çözuldu arayın sınırı kalksın parayı bankaya havale bıle ettım.

Paypalı yine aradım arkadaşlar an itibariyle blokeyi kaldırdılar bilginize arayın hatta bekletiyorlar biraz sonrasında açıyorlar blokeyi unutmayin sakin olun :)

hayırlı olsun blokeler kaldırdılar anlaşılan.. aramadan kaldırmıyorlar mı ki acaba

bilgi verdiklerini bildikleri halde tüm hepsini niye açmıyorlar ? bi ayak yaptılar 3-4 gün boyunca ama hadi bakalım tekrarlanmaz umarım

Hayırlı olsun hadi hepinize ;)
Onur insanın içi bir hoş oluyor mutluluk doluyor umut fakirin ekmeği gibi en ufak şeylere mutlu olmayı öğrendik bu ay biz ya :D teşekkürler Quiz, teşekkürler PayPal bize en ufak şeyde mutlu olmayı öğrettiğin için :D

Onur insanın içi bir hoş oluyor mutluluk doluyor umut fakirin ekmeği gibi en ufak şeylere mutlu olmayı öğrendik bu ay biz ya :D teşekkürler Quiz, teşekkürler PayPal bize en ufak şeyde mutlu olmayı öğrettiğin için :D

Ben hala ödeme alamadım :D Benim içim hoş değil.

ben de alamadım ki.. yani öyle bir duruma düştük ki milletin blokesi kalkınca ben mutlu oldum ama halen bana gelen para yok :D o ileriki aşama.. o da olunca herhalde dünyalar bizim olacak :confused: emperyalizmin gücü :D

Allah razı olsun bişey soracaktım onurum bu aydan 4 haneli açık kanal ödemesi alamadım bana mailde gelmedi ama ben banka bilgilerini girdim ve onlara mail attım sence bankaya bugün veya yarın transfer ederlermi

Kesin bilgim yok usta, mail gelenlere 4'ünde ödemeyi yapacaklar. Ama ödeme almadıysanız, %99 dashboard'da bu gece 22:00'da neyse ödeme bilgisi olarak gözüken yarın da o yöntemle ödemeyi yapacaklar.

Bende henüz ödeme alamadım. Bana dün böyle bir mail gelmiş

Greetings,

QuizGroup would like to provide you payments to the bank account instead of PayPal to avoid multiple PayPal constraints.
You may receive payments to your bank account now. You may stay with PayPal as well. It's completely up to you.

paypal [email protected] ????kazanç. QuizGroup 2014-12 Payment channel

Please keep in mind that banks will impose $30 per transaction. It's a flat fee.

To change your payment method please submit your application in the Profile section of the QuizGroup dashboard.
Please provide the following details:
Beneficiary name, Beneficiary's address, Account number or IBAN, Beneficiary's bank name, Beneficiary's bank address, SWIFT.
Use English characters only.

--
Best regards,
The QuizGroup Team

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri