Bende çektim, o değil inşallah çekim işlemini iptal etmezler.
belkide arayanlar kurtardı kendini...yada kurtaramadı :s
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bende çektim, o değil inşallah çekim işlemini iptal etmezler.
hevesini kaçırmak gibi olmasında sorun devam ediyormuş Quiz le tekrar görüşüyor arkadaşlar dedi bana da az önce m.t.Tamer bey candırAyça hanım heycan
benim blokeyi7 günden önce kalkmaz diyen ayça hanımdı tamer bey 1.5 gün sonra açtı saolsun D
şimdi konuştum bende başka sorun oluştu diyorlar
Sorunda şuymuş.
Quiz paypalına başka bir ülkeden giriş yapmış.Bu yuzden 2. bloke gelmiş kusura bakmayın filan dedi de ne zaman cozulecek dedim 1-2 gune cozulecek dedi.
Mal bu Quiz bilerek yapıyo bu sorunu, bilmiyor mu koskoca şirket başka ülkeden girdiğinde sınırlama geleceğini
Sen kaldırttın mı blokeyi? Forumdan birisi hacklese de dağıtsak Quizin nevaleyiBiri quizin paypalını mı hackledi naptı acaba sinirlenip![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.