Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bende bloke yokSen kaldırttın mı blokeyi? Forumdan birisi hacklese de dağıtsak Quizin nevaleyi![]()
At geç videonu arkana bile bakmaişin ilginç yanı Paypal Quiz'e ulaşmaya çalışıyormuş ve ulaşamıyormuş şaka gibi. Yahu resmen elde kabuklu fıstık, olan biteni izliyorum. Şu işlerden dolayı video atasım da gelmiyor resmen ben bloke oldum![]()
Sizin yine iyi paranın gelipte alamaması daha kötü emin olbende bloke yokben blokeler kaldırıldıktan sonra paypala gelecek ödemeleri bekleyen gruptanım o yüzden şu olay çözülmeden bize de rahat yok
Şu paypal'ı bir de Doğuş arasa ya.![]()
Şu paypal'ı bir de Doğuş arasa ya.![]()
Evden ararsan ücretsizmiş arasana sizin ev telefonundanAbi ücretli mi paypal müşteri hizmetleri ben bi arayayım şunları![]()
Evden ararsan ücretsizmiş arasana sizin ev telefonundan![]()
Aynen öyle, hiç bir banka bu kadar yüklü meblalar işleten bir şirketi mağdur edemez kafasına göre, sorun Quizden kaynaklıya quiz bilerek yapıyor. Paypaldan sogutmak için ben değiştirdim ödeme yöntemini. bu ay alsanız paranızı bir sonraki ay yine bunlar olacak.
Quiz tekrar standart maili atmış .biz paypalla görüştük bundan sonrasına müdahale edemeyiz diyor.
mobil mesaj
bari bu bloke yiyenleri parasını geri talep etsin quiz başka bir şekilde ödesin. Müdahale edemeyiz nedir?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.