Paypal Blokeleri [ SON DAKİKA : QUİZDEN ÖNEMLİ BİR MAİL GELDİ]

Paypalınıza Bloke Konuldumu ?

• Evet

Oy: 82 38,9%
  • hayır

Oy: 129 61,1%

• Kullanılan toplam oy
    211
  • Anket kapatılmış .
valla gelirse gelir artık hiç uğraşamicam iyice laçka oldu bu mevzu işimizden gücümüzden etti

valla gelirse gelir artık hiç uğraşamicam iyice laçka oldu bu mevzu işimizden gücümüzden etti

Zaten iyice b.kunu çıkarttılar şimdide ocak ödemeleri zamanı geldi bakalım ne edecekler anlamış değilim. deseler arkadaşlar geçmiş ödemelerinizi ocak ile birleştirip hepsini toplu yapacaz diye bilir bekleriz oda yok.

Zaten iyice b.kunu çıkarttılar şimdide ocak ödemeleri zamanı geldi bakalım ne edecekler anlamış değilim. deseler arkadaşlar geçmiş ödemelerinizi ocak ile birleştirip hepsini toplu yapacaz diye bilir bekleriz oda yok.

Aman hoca ocak kazançlarını hiç karıştırmasınlar buna birde onu b.k etmesinler gitsin o para razıyım artık

Dün [email protected] e paypaldan geri gönderdiğim 9xx $ için mail attım. Dashboard ve paypalda paranın geri gönderildiğine dair işlemin ekran görüntülerini lightshot dan link olarak mailime ekledim. Bugün banka hesabıma göndermişler

Sent from my iPhone using Tapatalk

Dün [email protected] e paypaldan geri gönderdiğim 9xx $ için mail attım. Dashboard ve paypalda paranın geri gönderildiğine dair işlemin ekran görüntülerini lightshot dan link olarak mailime ekledim. Bugün banka hesabıma göndermişler

hayırlı olsun inşallah bizimkinide gönderirler

banada mail gelmişdi dünde hala hesaba geçmedi para :confused:

En sonunda Azmin Zaferi

Dear Partner,

Your request will be processed.
Payment will be made on 2015-02-13

Best regards,
The QuizGroup Team

Payment will be made on 2015-02-13

13 ünde göndereceğiz demişler 2 gün var daha

paypaldan geri aldıkları parayı yine paypala yaparlar mı acaba ben ödeme yöntemimden memnundum
ve kapanan kanal ödemesiydi bu gelen, ben hangi kanal olduğunu bile bilmiyorum

Payment will be made on 2015-02-11 bana da bugün yapacaklardı bakalım 5 gibi hesapta olacak mı

Son gelişmeyi yazıyorum arkadaşlar.. En son attığı mailde adamlar benden paypal dashboard görüntüsünü istedi..

Ya bunlar çok sahtekar dashborda giriyordu 3 gün önce onada girmiyor daha neyin dashbord görüntüsünü istiyorlar kendileri mail atmış ödeme cekin diye cektigimizi görüyon hesabına gelmiş para quiz oyun bozanlık yapıyor tek kelime özet bu paypalda kimse suç bulmasın

Suçlama konusunda sana katılmıyorum.. Benim gözümde tek bir suçlu var oda paypal.. Gördü yüksek ödemeleri 3 hane 4 hane bastı blokeyi.. 3 haneli ödemem bloke olurken nedense 2 haneli ödemelerime birşey olmadı burada durup düşünmek gerek :)

sonunda mailime cevap verdiler. paypala gelen parayı iade ettiğimi kanalın kapalı olduğunu banka bilgilerini vs yazdm.

Sayın Ortağımız,

Teşekkür Ederim.
Sizin talebiniz işleme alınacaktır işlenecektir.

Saygılarımla,
QuizGroup Takımı

diye cevap geldi

sonunda mailime cevap verdiler. paypala gelen parayı iade ettiğimi kanalın kapalı olduğunu banka bilgilerini vs yazdm.

Sayın Ortağımız,

Teşekkür Ederim.
Sizin talebiniz işleme alınacaktır işlenecektir.

Saygılarımla,
QuizGroup Takımı

diye cevap geldi

bana bu mesajı geçen hafta vermişlerdi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri