bugün webmoneye paypaldan iade olan kapanan kanallarımın parası yatmış 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hani gelmedi
dashboardan ödeme yöntemi değiştirdiklerim ödenmiş değiştirmediklerim ödenmemiş okadar screnshot falan koyduk iade ettiğime dair yine göndermemiş cevapta vermiyorlar.
Bana bugün için dediler ama ses yok hala maillerede cevap veren yok bekliyorum yapacak birşey yok
---------- Spam Engelliyici 16:18 ---------- Önceki Mesaj 15:03 ----------
Adamlara mail attım ne oldu diye adamlar bana pdf şeklinde döküman atmışlar gönderdik paranı diye.
Hocam Yarin hesaba yatar o zamanbize dönüş yapmıyorlar ya, Pdf de ne yazıyor hocam dekont falan var mi? Ödeme yapıldığına dair mail geldi mi ve be zaman yollamışlar ?
Adres ve tutar yazıyor bilgiler mevcut. Ödeme maili gelmedi
kanalım kapanmıştı mail atmıştım banka hesabını şimdi banka hesabıma yatırmışlar 1xxx bilginize
Hocam nasıl sordunuz İngilizce olarak yazabilir misiniz biz de atalım bize cevap vermediler. Bana da bugün göndermeleri gerekiyordu.
Hocam Detaylı bilgi verir misiniz, iade edilen para mi ? Ve ödendiğine dair mail geldi mi quizden? Hangi banka[/QU
kanalın mailine baktım ödeme maili göndermemişler ziraat bankasına yattı
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.