Paypal Bozduracagım(ziraat)

• Kullanıcı enesen4
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Paypal, Payoneer, Webmoney ve Diğer Ödeme Çözümler

enesen4

Kayıtlı Üye
Komisyon ne kadar az olursa o kadar iyi olur.
Ziraat Bankasına Olacak
skype enesen41

komisyona gore ya iki haneli yada 3 haneli bozdurmayı düşünüyorum.

Ben anlamiyorum bu paypal bozdurma isini paypalda 100 dolar var diyelim bnkaya istesem ne kadar kesinti oluyor ? Bu arkadaslar ne kadara bozuyor

Ben anlamiyorum bu paypal bozdurma isini paypalda 100 dolar var diyelim bnkaya istesem ne kadar kesinti oluyor ? Bu arkadaslar ne kadara bozuyor

bankaya isteyince 3-4 günde geliyor. Ancak arkadaşlar parayo kendi paypal hesaplarına alıp bize belirli bir komisyonla parayı sizin hesabınıza yatırıyor

Paypal bankaya atarken yuzde 10 dan fazlami kesiyor bu arkadaslar yuzde 10 kestigine gore..

Paypal bankaya atarken yuzde 10 dan fazlami kesiyor bu arkadaslar yuzde 10 kestigine gore..

Paypal hiç kesmiyor. Ancak 2-3 iş günü sonra gönderiyor. Yani 2-3 iş günü önce, hemen alabilmek için yüzde 10 komisyon veriyor insanlar. Ayrıca vergi takibi vs. olayları da karışık özellikle büyük miktarlarda.

kur kesintisi olur sadece,mesela piyasada dolar 2.18 ken paypal 2.13 den bozar onun dışında masraf yok,100 dolar için 5 lira gibi bir kur masrafı olur,1000 dolar olursa 50 liraya çıkar sabit bir miktar yok % 2 civarı

Son düzenleme:
tesekkür ederim arkadaslar bulasmayaydım partnere 4 haneli parayı bozdurmaya mı ugrascaz :S adsensenin canının yiyim o zaman ben..

Varsa bozan bir arkadas bende bozdu4acagim banka ziraat ve halkbankasi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri