PayPal Hesabınızdaki parayı bozabilirsiniz yada bana satabilirsiniz.
En düşük ödeme ve alma miktarı : 5TL
En yüksek ödeme ve alma miktarı : 50 TL(şu an böyle arttırılabilir.)
Kesinti Miktarları :
5-10 tl arası için 1 tl kesinti yapılır, 10-20 TL arası 1,5 tl kesinti yapılır. Daha fazlası için %5 kesinti uygulaması yapılır.
Komisyon sadece paypal bozum da alınır. Paypal satım da komisyon alınmaz.
PayPal bozma işlemi için ödeme yapabileceğim yerler;
Benden PayPal almak istediğinizde bana ödeme yapabileceğiniz yerler;
Not: Bildiğiniz üzere bazı bankalar 2-3 tl eft ücreti kesmektedir. Bu eft ücreti tarafımca karşılanmayacaktır ve eft ücreti sizin tarafınızdan karşılanacaktır.
Not: Paypaldan ödemeyi aileme ve arkadaşlarıma gönderiyorum seçeneği ile yapacağım. Bana paypal bozacak arkadaşlarda bana ödemeyi bu şekilde yapmak zorundadırlar.
Ekleme: Ytparada yeniyim ancak r1* ve wmara** gibi sitelerde 100ün üzerinde ticaret geçmişim mevcuttur isteyen arkadaşlara özel mesaj yoluyla kanıtlayabilirim.
En düşük ödeme ve alma miktarı : 5TL
En yüksek ödeme ve alma miktarı : 50 TL(şu an böyle arttırılabilir.)
Kesinti Miktarları :
5-10 tl arası için 1 tl kesinti yapılır, 10-20 TL arası 1,5 tl kesinti yapılır. Daha fazlası için %5 kesinti uygulaması yapılır.
Komisyon sadece paypal bozum da alınır. Paypal satım da komisyon alınmaz.
PayPal bozma işlemi için ödeme yapabileceğim yerler;
- Şans oyunları(misli,nesine vs..)
- Tüm bankalar
Benden PayPal almak istediğinizde bana ödeme yapabileceğiniz yerler;
- Teb Havale/EFT
- Enpara Havale/Eft
Not: Bildiğiniz üzere bazı bankalar 2-3 tl eft ücreti kesmektedir. Bu eft ücreti tarafımca karşılanmayacaktır ve eft ücreti sizin tarafınızdan karşılanacaktır.
Not: Paypaldan ödemeyi aileme ve arkadaşlarıma gönderiyorum seçeneği ile yapacağım. Bana paypal bozacak arkadaşlarda bana ödemeyi bu şekilde yapmak zorundadırlar.
Ekleme: Ytparada yeniyim ancak r1* ve wmara** gibi sitelerde 100ün üzerinde ticaret geçmişim mevcuttur isteyen arkadaşlara özel mesaj yoluyla kanıtlayabilirim.