Paypal Bozum Dolandırıcıları

YTDufham

Yasaklanmış
Mert Balci Denen Kisi Eskiden 100 200 Para Bozumu Yapıyorduk Paypal
En Sonunda 600 Tl Bozum Yapıcakdım 3 4 Arkadasda Bozum Yapıcakdı Paypal Sınırlandı Dedi 1 Hafta Bekletdi Sorna Hesap Kapatıldı Vb Seyler Soyledi Baya Bir Zararımız Oldu Paypal Odeme Geri Cekim Yaptık Parayı Cokdan Banka Hesapbına Cekti Demek İstedigim Mert Balci Denen Kisiden Paypal Bozum Yapmayın.

Kolay Gelsin.

Hocam siz parayi paypaldan geri cekim yapin onun hesabi eksiye dussun

r10-wmaracı da yapıyor galiba bu arkadaş görmüştüm ..

---------- Spam Engelliyici 12:23 ---------- Önceki Mesaj 12:17 ----------

Google Fan Webmaster Forum

konusu burda dün güncel demiş yani sıkıntı yok paypalda yaz istersen konuya ilgilenilsin orda da..

bir arkadaşın 300, bir arkadaşın ise 600 tlsini iç etti bu şahıs :)

Allha Bunları İsla Etsin Diyicek Bisey Yok

gene forumda dolandırıcılar cirit atiyor. üzücü bi olay.
zaten yt vs zor bela 3*5 kazanıyoruz şu gunlerde onuda bunlar hiç ediyor konu etiketlerini girin hocam isim araştirmasi yapan görsün yapılan bu kurnazlıgı

Ayn hocam bu arkadas kayıt olup ordada aynı konuyu acıcam.

Mert Balci Denen Kisi Eskiden 100 200 Para Bozumu Yapıyorduk Paypal
En Sonunda 600 Tl Bozum Yapıcakdım 3 4 Arkadasda Bozum Yapıcakdı Paypal Sınırlandı Dedi 1 Hafta Bekletdi Sorna Hesap Kapatıldı Vb Seyler Soyledi Baya Bir Zararımız Oldu Paypal Odeme Geri Cekim Yaptık Parayı Cokdan Banka Hesapbına Cekti Demek İstedigim Mert Balci Denen Kisiden Paypal Bozum Yapmayın.

Kolay Gelsin.

gece dündüz çalışıp kafada saç kalmasın 3 noktalı biri gelsin elindeki parayı çalsın abi Allah kimseye göstermesin yaşım 22 kafada saç kalmayacak inş paranı kurtarırsın

gece dündüz çalışıp kafada saç kalmasın 3 noktalı biri gelsin elindeki parayı çalsın abi Allah kimseye göstermesin yaşım 22 kafada saç kalmayacak inş paranı kurtarırsın

Benim zoruma giden şu beni ve arkadaşımı 10 gün bekletip ve sonra hesabım kitlendi diyerek 1500 Liranın üstüne konup bu sorunu bizden bilerek parayı bankasına aktarıp bizi salak yerine koyması.

Arkadaşlar bir burada barınabilmişler. Diğer forumlarda banlılardır. Sunucu satışlarında arkadaşlara yardımcı oluyorduk, ödemeyi bu arkadaşlardan değil, doğrudan müşterilerden alıyorduk. Karşılığı gönderilmeyen tüm ödemeler geri gönderildi. (yaklaşık 1-2 ay önce)

Ödeme alınan şahıs da Ganna Sovgut. Bu kişiler müşterilerine güvendiğinin teminatını bana yüz defa verdiler. Ancak tüm ödemeler için dispute girişiminde bulunuldu. Benim şikayetçi olmam lazımken, benim adıma açılıyor şikayet konusu. İlginç :)

Arkadaşlar bir burada barınabilmişler. Diğer forumlarda banlılardır. Sunucu satışlarında arkadaşlara yardımcı oluyorduk, ödemeyi bu arkadaşlardan değil, doğrudan müşterilerden alıyorduk. Karşılığı gönderilmeyen tüm ödemeler geri gönderildi. (yaklaşık 1-2 ay önce)

Ödeme alınan şahıs da Ganna Sovgut. Bu kişiler müşterilerine güvendiğinin teminatını bana yüz defa verdiler. Ancak tüm ödemeler için dispute girişiminde bulunuldu. Benim şikayetçi olmam lazımken, benim adıma açılıyor şikayet konusu. İlginç :)

banlı olduğum bir forum söliyebilirmisiniz acaba ?

gene forumda dolandırıcılar cirit atiyor. üzücü bi olay.
zaten yt vs zor bela 3*5 kazanıyoruz şu gunlerde onuda bunlar hiç ediyor konu etiketlerini girin hocam isim araştirmasi yapan görsün yapılan bu kurnazlıgı

Hocam siz parayi paypaldan geri cekim yapin onun hesabi eksiye dussun

Hakkımda ilginç ithamlarda bulunulmuş. Bu kişiler 3-4 arkadaş olarak sunucular satıyorlar.(Anladığım kadarıyla yurt dışındaki dolandırıcılara) Ben elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışmıştım bu çocuklara. Hesabın sınırlandırılmasının nedeni de bu arkadaşların satışa dair bir fatura çıkaramamasıdır. Geri çekilen ödemelerin görselleri aşağıda.

Screenshot by Lightshot
Screenshot by Lightshot

R10 ve WM Aracı konularım aşağıdadır. Kimseden saklayacağım bir durum yoktur.
https://wmaraci.com/forum/paypal-diger-para-islemleri/paypal-islemleri-yapilir-208328.html
http://www.r10.net/webmoney-paypal-...lemleri/1459311-paypal-islemleri-yapilir.html

Son düzenleme:
Hakkımda ilginç ithamlarda bulunulmuş. Bu kişiler 3-4 arkadaş olarak sunucular satıyorlar.(Anladığım kadarıyla yurt dışındaki dolandırıcılara) Ben elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışmıştım bu çocuklara. Hesabın sınırlandırılmasının nedeni de bu arkadaşların satışa dair bir fatura çıkaramamasıdır. Geri çekilen ödemelerin görselleri aşağıda.

Screenshot by Lightshot
Screenshot by Lightshot

R10 ve WM Aracı konularım aşağıdadır. Kimseden saklayacağım bir durum yoktur.
https://wmaraci.com/forum/paypal-diger-para-islemleri/paypal-islemleri-yapilir-208328.html

Bize Diyosunuz Kendiniz Yalan Yanlıs Seylerde Bulunuyosunuz Soruma Cevap Verirmisiniz Acapa Banlı Oldugumuz Bir Forum Atarmısınız 1 Forumda Banlısam Ben Bu İsi Bırakıcam Sizi Bekliyorum hadi ?

Sen hangisisin bilmediğim için buldukça tüm hesaplarınızı buraya eklerim, zaten ortak kullanıyorsunuz sanırım.

Kaan Girgin: Google Fan Webmaster Forum
Ömer Ay: Google Fan Webmaster Forum

Attığınız banlı kişilerin bu konuyla alakası ne tam olarak anlamış değilim konuyu açan benim bulunduğunuz hitaplar doğrudan bana geliyor ben sizden şunu istiyorum benim tarafımdan açılmış banlı hangi bir forumda bir hesap bulmanızı istiyorum.

Sen hangisisin bilmediğim için buldukça tüm hesaplarınızı buraya eklerim, zaten ortak kullanıyorsunuz sanırım.

Kaan Girgin: Google Fan Webmaster Forum
Ömer Ay: Google Fan Webmaster Forum

dediğin arkadaş bizim forumda bu arkadaş..r10da birinin temasını waareze yayma iddiasıyla uzaklaştırılmış ..

WEE5zq.png

[MENTION=9224]mNote[/MENTION] [MENTION=11620]era[/MENTION] [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] arkadaş doğruysa iddialar burda satış yapmaması gerekir değilsede arkadaş açıklar..

Forum moderatörleri gelip konuyla ilgileneceklerdir, benim daha fazla bir şey yazmam gerekmiyor diye düşünüyorum.

Şikayet ve bildirilerinize kanıt eklemeyi unutmayın

Sonra özelden ulaşıp aslı olmadını belirtip mesajların silinmesini istiyorlar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri