Paypal Bozum Dolandırıcıları

Öncelikle Merhaba

YTDufham benim arkadaşımdır. Ve mertbalcı nın bahsettiği 3-4 kişiden biride benim.
Şunu demek istiyorum. yaklaşık 1 ay filan çalıştık. Sonra hesabın da sorun oldu. Bize bi paypal hesabı verdiniz dediniz buna yollayın diğer hesapta ki sorun çözülene kadar. (ingiltere den filan aricaklar dediniz.) Ben adım gibi hatırlıyorum " Bu hesapta herhangi bir sorun olmaz demi ? " dediğim zaman bu hesap benim eski hesabım veya kuzenimin hesabı demişti sanırım. Sorun olmaz demişti. Biz sonuçta 1 ay boyunca sorunsuz iş yaptık. Siz bizi 2 hafta beklettiniz. Bizde müşterileri beklettik. Siz 2-3 hafta sonra bize dediniz dispute çektirin. Demek istediğim şu diyorsunuz ki ödemelerde sorun var. Peki o kadar hafta boyunca bozum yaptıkta sorun olmadı bizi 15 gün beklettikten sonra mı paranızı geri isteyin dispute çekin sorun var filan dediniz.

Hersey Acıkda Ortada Gerisi Forum moderatörlerine Kalıcak.

dediğin arkadaş bizim forumda bu arkadaş..r10da birinin temasını waareze yayma iddiasıyla uzaklaştırılmış ..

Google Fan Webmaster Forum

WEE5zq.png

@mNote @era @fatihbaz arkadaş doğruysa iddialar burda satış yapmaması gerekir değilsede arkadaş açıklar..

ne olursa olsun bir insanı anlamadan yargılamayın o kişi temaları zaten sağdan soldan çalışıyor ve konularında gerekli yorumlar var.

Ayrıca demişki hepsi diğer forumlarda banlı filan diye ben hem burda hem r10 da hem wmaracın da kendi adımla üyeyim. Aramızdan 1-2 kişi başka forumlarda banlı olabilir ama herhangi bir HIRSIZLIK dan filan değil. Farklı mevzular. Ayrıca biz o ay ödemeleri geri alamadık, bizden ürünleri teslim ettiğimize dair kanıt istediğinde de atmıştık. Fakat 3 hafta geçti adamlara ürünleri teslim ettik mecburen. Paralarımız kısaca hesapta kaldı.

Boş ithamlarla konuşulacak ise cevap yazmayacağım daha fazla. Ben diğer hesabı kendi zevkim için size vermedim. Her gün onlarca mesaj atıp, müşteriler yazıyor, mağdur kaldık, ödemeler bekliyor diye mesajlar attınız. Bende istiyorsanız buraya gönderin dedim. Hesapların hiç birinde sıkıntı yoktu. Paypal hesabının kapatılmasının sebebi de sizlersiniz ayrıca. Ödemesi yapılan bir ürün ulaşmadı denerek dispute edilip, hesap incelemeye alındı.

Tüm ödemelerin dekontları elimde mevcut. (Size gönderilen, paypal gelen, paypaldan çekilen)
Varsa bir şikayetiniz kanıtı ekleyin, cevabımı vereyim. Boş yere laf kalabalığı yapmayın. R10 da üye olan arkadaşlar kolayca arayarak haklarındaki şikayet konularını rahatça bulabilir.

Tamam da hocam 2. hesapta ilk sıkıntı olduğu zaman siz bizi 7-8 gün bekletip sonra işte hepimizi skype de gruba alarak sizin ne kadar ödemeniz vardı diye hepimize sordunuz. tek tek söyledik sonra siz dediniz şu an da bakiye yok en kısa zamanda göndericem. 5-6 gün sonra müşterilerinize söyleyin dispute çeksinler filan dediniz. madem gelen 1 tane ödeme yüzünden böyle oldu diğer ödemeleri gönderin. 1 ödeme dispute çekildiyse diğer ödemelerin durması gerekiyor. o hesaba zaten benim tarafımdan 1 ürün için iki ödeme gelmişti. ben adama ürününü teslim ettim ve hala kullanıyor. Benim ödemem hala sizin hesabınız da.

Son düzenleme:
Tamam da hocam 2. hesapta ilk sıkıntı olduğu zaman siz bizi 7-8 gün bekletip sonra işte hepimizi skype de gruba alarak sizin ne kadar ödemeniz vardı diye hepimize sordunuz. tek tek söyledik sonra siz dediniz şu an da bakiye yok en kısa zamanda göndericem. 5-6 gün sonra müşterilerinize söyleyin dispute çeksinler filan dediniz. madem gelen 1 tane ödeme yüzünden böyle oldu diğer ödemeleri gönderin. 1 ödeme dispute çekildiyse diğer ödemelerin durması gerekiyor. o hesaba zaten benim tarafımdan 1 ürün için iki ödeme gelmişti. ben adama ürününü teslim ettim ve hala kullanıyor. Benim ödemem hala sizin hesabınız da.

Ödemesi yapılanlar dahi bir çok ödemeye dispute yapıldı. Şuan kimsenin bende parası yok, detaylı incelersek siz bana borçlu çıkarsınız.

Screenshot by Lightshot
Screenshot by Lightshot

Not: Bunlar sonuçlanmış vakalar, karşı taraf dolandırıcı ve tüm forumlarda konusu var. Siz belki de bunu bile bile işlem yaptınız.

benım cok merak ettıgım durum su arkadaslar su bozum ısı ne oluyor ya neden yaptırıyorsunuz

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri