Paypal da gizli para gönderme

• Kullanıcı gurkan1991
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Paypal, Payoneer, Webmoney ve Diğer Ödeme Çözümler
hocam kuzeniniz falan yok mu yada ne biliyim annenizin tc kimliği ile falan. tabi arkadaşınız ne kadar yakın tüm akrabalarınızı tanıyor mu bilmiyorum ama bu daha kolay bir yol diye söylemiştim. Herhangi bir tanıdıktan tc kimlik no bulmak daha kolay olur. sonuçta illegal birşey yapmıcaksınız.

hocam ortak arkadaşımız çok o yüzden böyle anlayabilir. Sonunda bişey buldum galiba, bi abiyle konustum da şirket adından yatırıcaz galiba, oldu heralde sağolun yinede.

hocam ortak arkadaşımız çok o yüzden böyle anlayabilir. Sonunda bişey buldum galiba, bi abiyle konustum da şirket adından yatırıcaz galiba, oldu heralde sağolun yinede.

hocam bi zarfin icine koy , birde ufak bir not yaz , cantasinin icine koyabilirsin .

notta sunlari yazabilirsin (ornek)

okulumuzda tespit edilmis bazi ogrencilere maddi destek veriyoruz , bu ogrencilerin arasinda sende varsin , parani gule gule harca , gonul rahatligi ile bu parayi harcayabilirsin hakkimiz helaldir. (isim vs. bir sey yazmayin )

bu yapilan olay her okulda ciddi anlamda vardir ogretmenler aralarinda bir miktar para toplarlar ve durumu kotu ogrencilere verirler .

bir yanlisim olduysa affola.

Yolla benım paypala göndereyım hesabına hocam :)

Daha ne dıyelım sana :)

Linki Ticari amacla koymuyorum , Referans açısından koyuyuorum ... Madem sevap - kıyak var ortada katkımız olsun ...

http://www.ytpara.com/paypal-alis-s...on-orani-ile-paypal-hesaplariniz-bozulur.html

Hocam halletmesem aynen böyle bişey yapacaktık son ihtimal, sağ olun yinede. :)

---------- Spam Engelliyici 21:53 ---------- Önceki Mesaj 21:50 ----------

hocam bi zarfin icine koy , birde ufak bir not yaz , cantasinin icine koyabilirsin .

notta sunlari yazabilirsin (ornek)

okulumuzda tespit edilmis bazi ogrencilere maddi destek veriyoruz , bu ogrencilerin arasinda sende varsin , parani gule gule harca , gonul rahatligi ile bu parayi harcayabilirsin hakkimiz helaldir. (isim vs. bir sey yazmayin )

bu yapilan olay her okulda ciddi anlamda vardir ogretmenler aralarinda bir miktar para toplarlar ve durumu kotu ogrencilere verirler .

bir yanlisim olduysa affola.
Hocam tavsiyeniz için teşekkürler ama olmaz sanırım böyle bişey. Hallettim zaten sağ olun tekrar

atmden yatır banka hesabı varmış zaten
bazı bankalara atmlerden açıklama bile yazılabiliyor, devlet bursu yazarsın )

atmden yatır banka hesabı varmış zaten
bazı bankalara atmlerden açıklama bile yazılabiliyor, devlet bursu yazarsın )

hocam baılabiliyor, kolay ordan sonrasına ulaşmak. Düşünmedim değil fakat vazgeçtim. Zaten bi abiyle konuştum şirketten yatırıyormuş gibi halledicez. Sağ olsun herkes verdiği fikirler için.

Senin gibi bir arkadaşa sahip olduğu için çok şanslı , sende para kabul etmeyen bir arkadaşa sahip olduğun için çok şanslısın ..

Gizli yardım etmekte zormuş :) hallemtenize sevindim Allah gönlünüze göre versin

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri