Paypal Güncel Kurları Nerden Takip Edebiliriz?

• Kullanıcı ODEL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Paypal, Payoneer, Webmoney ve Diğer Ödeme Çözümler

ODEL

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.oguzdelioglu.com
arkadaşlar neredeyse herkes Paypal kullanıyor.Ödemeler de genellikle dolar kurundan oluyor.Paypal Dolar kurunu sürekli takip edebileceğimiz bir yer varmı acaba? Sürekli Paypal birim çeviriciyi kullanmaktan sıkıldım.

en iyisi bankada bi dolar hesabi actir.mak enparada hedap acabiliyoz ama acmadm suanda kullandiim tl hesabiyla ayni ibani $ a cevittiricem hem tl hen $ kullancam hesapta boyle birsey olabilirmi yoksa ayri iban mi almak gerekiyor

Ayrı iban ile alınıyor dolar hesabı enparada
hocam smdi ayni ibanda tl hedabi varya ben bunu hem tl hemde $ yapicam paypaldan $ cektigimde hesabimda $ olmasi lazim. bankadan cekincede $ olarak cekmek istiyorum . malum normal piyasa ile felaket kur farki var . Yarin musteri hizmetlerini arayip bu konuyla ilgili goruseyim

valla ben genelde merak ettiğimde parayı çekme bölümüne girip talep ekranına giriyorum orda 1 dolar yazıyorum ne kadar tl yatıracağını söylüyor, ordan kuru görüyorum parayı çekmeden

hocam smdi ayni ibanda tl hedabi varya ben bunu hem tl hemde $ yapicam paypaldan $ cektigimde hesabimda $ olmasi lazim. bankadan cekincede $ olarak cekmek istiyorum . malum normal piyasa ile felaket kur farki var . Yarin musteri hizmetlerini arayip bu konuyla ilgili goruseyim

Hocam paypaldan dolar cekemezsiniz. Mecbur TL ye cevirip cekersiniz oda size TL olarak gelir dolar olarak degil

valla ben genelde merak ettiğimde parayı çekme bölümüne girip talep ekranına giriyorum orda 1 dolar yazıyorum ne kadar tl yatıracağını söylüyor, ordan kuru görüyorum parayı çekmeden

grafiksel olarak görebileceğimiz bir bölüm varsa çok iyi olur.Kur farkı çok etkiliyor bakiyeyi çünkü.Bunu Takip edebilirsek en azından yüksek fiyattan dönüştürmüş oluruz.

enparadan şimdi bi dolar hesabı açtım. onuda paypala tanımladım örneğin 500$ paypal bakiyem olduğunda banka hesabıma onu 500$ olarak çekebilcem. ama sorun şu ben bu parayı nası tl ye çevircem :D

edit : şimdi baktım enparada $ satış yeri var. şuanda 1$ ı 2,27TL den alıyolar

edit2 : biri paypalın alışına bakabilirmi

Son düzenleme:
enparadan şimdi bi dolar hesabı açtım. onuda paypala tanımladım örneğin 500$ paypal bakiyem olduğunda banka hesabıma onu 500$ olarak çekebilcem. ama sorun şu ben bu parayı nası tl ye çevircem :D

hocam bu tl hesabinin yanina bi vadesiz hesap acip dolar mi yaptiniz yoksa mevcut tl hesabinimi hem tl hem dolar yaptiniz paypalda iban felan degisicek yeni vadesiz dolar hesabi acsam ben hem tel hem dolar cekmek istiyorum hesaba

hocam bu tl hesabinin yanina bi vadesiz hesap acip dolar mi yaptiniz yoksa mevcut tl hesabinimi hem tl hem dolar yaptiniz paypalda iban felan degisicek yeni vadesiz dolar hesabi acsam ben hem tel hem dolar cekmek istiyorum hesaba

1 hesap sadece 1 tip olabiliyor dostum. 2. İbanı verdiler

Sent from my iPhone 6 Plus using Tapatalk

Döviz kuru:
1 ABD Doları = 2,2320 Türk Lirası
Paypal :D

1 hesap sadece 1 tip olabiliyor dostum. 2. İbanı verdiler

Sent from my iPhone 6 Plus using Tapatalk

sagolun bilgilendirdiginiz icin aykut hocam [MENTION=14816]ODEL[/MENTION] oguz hocam konunuzu baska yone cevirdim ben istedigim bilgiyi aldim . bir yanlis yaptiysam affola.

paypaldaki dolar bakiyemi , dolar olan banka hesabıma çekemiyormuyum ?

Hayir cekemiyorsun. Her islemi yapiyorsun para cekerken dolar olarak giriyorsun tak karsinda cevirici TL ye cevirmis. Siz yine de bir deneyin isterseniz ben cekemedim. Belki yanlis yaptigim bir iste olmustur

Hayir cekemiyorsun. Her islemi yapiyorsun para cekerken dolar olarak giriyorsun tak karsinda cevirici TL ye cevirmis. Siz yine de bir deneyin isterseniz ben cekemedim. Belki yanlis yaptigim bir iste olmustur

tamamdır dostum 20-25 gün sonra ödeme alıcam. çekmeyi denerim gerçi sen öyle diyosan öyledir.

[MENTION=9196]zQrrQ[/MENTION] aykut hocam rica etsem 1$ denermisiniz . paypalimda bakiye yok benim kur bitirdi sagolsun hepsini bankya cektim bi deneyip bilgilendirirseniz sevinirim

tamamdır dostum 20-25 gün sonra ödeme alıcam. çekmeyi denerim gerçi sen öyle diyosan öyledir.

Ben deneyeli uzun zaman oldu belki calisma sistemlerinde degisiklik yapmayi dusunmuslerdir diyecegim fakat oyle bir ihtimal olacagini dusunmuyorum cunku paypal musteri hizmetleri odemeleri sadece ulkelerin para birimi ile yapiyoruz diyor. Cunku kur donusumunden dunya kadar kazanc sagliyorlar. Suan icin paypalin rakibi olmadigi icin istedikleri gibi at kosturuyorlar :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri