Paypal Güvenlik Sorgulaması?

• Kullanıcı yigit1907
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Paypal, Payoneer, Webmoney ve Diğer Ödeme Çözümler

yigit1907

Kayıtlı Üye
Arkadşalar merhaba yaklaşık 7-8 senedir paypal kullanıyorum, fakat son 10 gündür hesabıma login olduktan sonra Güvenlik Sorgulaması olarak gördüğünüz karakterleri girin diyor öyle hesabıma girebiliyorum.. Eskiden böyle birşey yoktu, yeni mi çıktı? sizdede oluyor mu? :o

Bir arkadaşımın hesabında aynı sorun vardı fazla hatalı girişten kaynaklanan bir sorun sanırım.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bilgilerinizi degistirin varsayilan mail adresinde degisiklik yapin , birisi hesabiniza saldiri yapiyor olabilir

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

zaman zaman sorabiliyor farklı lokasyon veya farklı pc veya sürekli girip çıktığımız için sorabiliyor.. benimki de 7 yıllık zaman zaman sorar

Arkadşalar merhaba yaklaşık 7-8 senedir paypal kullanıyorum, fakat son 10 gündür hesabıma login olduktan sonra Güvenlik Sorgulaması olarak gördüğünüz karakterleri girin diyor öyle hesabıma girebiliyorum.. Eskiden böyle birşey yoktu, yeni mi çıktı? sizdede oluyor mu? :o

Evet bende yeni paypalkart almıştım.E-maili onaylamadan aktif etmeye çalıştım.Bütün alanları doldurdum.Son tebrikler kısmı olmadı.Bende tarayıcıyı kapattım emaili onayladım.Sonra tekrar aynı yere girdim.Kişiselleştirilmiş kart yazıyo.Güvenlik için bazı sayı harfler çıkıyo doğru giriyorum gene aynı şekilde çıkıyo.En sonunda müşteri hizmetlerini aradım sorun olmayacağını söyledi.

Hocam paypal eski paypal degil artik :D
Bundan sonra haddinden daha fazla sikinti yaratacaktir guvenlik.onlemleri altinda ...

Yaptiginiz her isleme dikkat edin , bunu sizin icin soylemiyorum tum arkadaslar icin soyluyorum gecen bir hafta icindde 2 kez bloke yemis birisi olarak uyarmak istiyorum ...

Adamlar hangi mailler siizn , hangi hesaplar.siizn hepsini gorebiliyorlar , bilebiliyorlar ...

Ip temizleme , mac temizleme , cerez temizlemeyle atlatabileceginiz bir durum.degil yani ...

@sahatuna skypeni buraya yazda biri seni eklicek paypal bozum işi için. onaysız üye

yeni başladı bu evet, aynı makineden farklı girişler yapıldıysa kesin soruyor, bazen ip değiştiğinde bile soruyor..

anladığım kadarı ile farklı bilgisyarlar ve iplerden giriş yapıldığında soruyor bir haftadır banada sormaya başladı çünkü farklı bilgisayarlardan giriş yaptım

Arkadaşlar bunu bir sorun olarak algılamayın..Bir çeşit güvenlik 10 saniyenizi almaz onu yazmak

bana her zaman soruyor. cepten de soruyor pc den de soruyor. sıkıntı yok. :)

korktuğum nokta annemin adına 2.paypal adresini açtıktan sonra sormaya başladı bana :) anladı sandım iki tane hesabı kontrol ettiğimi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri